Momčad i sve vezano za ekipu 2022/23

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2022/23

PostPostao/la ivan » 23 ožu 2023, 21:41

Šta otkaz zbog poraza od Leverkusena? :lol:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 23 ožu 2023, 22:08

Meni ovo djeluje kao nešto nadrealno glupo, jednostavno odbijam vjerovat da ima 1% istine dok ne izađe službeno
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 23 ožu 2023, 22:12

:bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: :idk: :idk: :idk:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 23 ožu 2023, 22:16

Fabrizio je prvi izašao, a potvrda već stigla za pola sata.

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1639009317604007941

Koji je nama vrag kao klubu više... :neee: prvo Heynckes, pa Flick, sada Nagelsmann...

Jedva čekam vidjeti razloge zbog kojih je smaknut s pozicije, a do prije koji dan je uživao punu podršku i sve komplimente uprave.

I sada evo Tuchela u Bayernu koji će svoje pizdarije i sranja isto donijeti u klub jer lik samo kratkoročno funkcionira s
igračima. Već možemo tražiti i novog trenera nakon njega. Jebote život i FC Bayern više...

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1639012112595922945

Bit će prilike odvrtjeti sve one izjave Nagelsmanna i uprave od zadnjih 15-20 dana. Prvo vidjeti razlog(e), onda bome i vidjeti piju li vode uopće pa onda vidjeti što s ovim ekscentrikom. Samo neka kažu da je šala sve ovo i onda se može odahnuti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 23 ožu 2023, 22:54

Šta je bola ovo? Šta se događa?
Šta bijaše s onim “želimo s Nagelsmannom obilježiti jednu eru”
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 23 ožu 2023, 23:15

Ništa mi nije jasno icon_hy
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 24 ožu 2023, 01:15

Probudim se u 1:05 posle ponoci i udjem na forum da vidim da li ima nesto novo... Kad ono bomba! Odmah sam se rasanio...

:facepalm:

Murta napisao:
melodyne napisao:Ako stvarno dodje (de Ligt) onda igramo opet sa trojicom u zadjnoj liniji. :haha: Nece za jos jednog stopera pljunuti masTne pare. Moze se smanjiti cena preko Pavarda.

Joj nije mi ovo uopće palo na pamet. Baš si me šutnuo u jajca dok sam bio sretan. :cry:

melodyne napisao:Jbt nama cela odbrana vise vredi od pola tima. Lucas 80M, Pavard 35M, Dayot 42,5 :lol:

Zlobnici bi rekli da smo isti Pep u Cityju prvih par godina. :mrgreen:

- @FabrizioRomano
: 'Bayern feel they can win the Champions League and the Bundesliga, so they feel this was the perfect moment to make a shocking change as they needed something different. They didn't have many names on the list and wanted to be fast with Tuchel'

- @FabrizioRomano: 'Bayern feel they can win the Champions League and the Bundesliga, so they feel this was the perfect moment to make a shocking change as they needed something different. They didn't have many names on the list and wanted to be fast with Tuchel'

E moj Juliane zbog cega te je kostao posao u Bayernu... Previse je igrao FM kao mladic. :facepalm: :pep:

Dobije jos Cancela i Stanisic ti se sve vise etablira i ti i dalje jedes govna...

Kao sto je Murta dobio "sut" u jaja tako si ti dobio preko nosa. :<: A Tuchelu neka je sa srecom! On je vec pokazao da moze do finala CL! :prvi:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 ožu 2023, 06:06

Nemam riječi! :shock:

Kaaaaj! Otkud picke materine?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 24 ožu 2023, 07:38

Ja gledam dal je možda 1 april?! :lol:

Jbt glupava uprava u pizdu materinu kako baca lovu,kifle i totalno labilna!

Tuchel kohjeg svi pljuvali u upravi?!

Tu nema ništa drugo nego se mali zakačio sa nekim jebo me pas ak nije opet bosanac u igri?! Ako je kompletno ih treba izbacit iz uprave.

Ližu guzice zvijezdicama,neznaju se jasno postavit onda ovakva sranja rade.Pa budale vi dajete te prevelike plače pizdekima a ne trener!

Uzet mladog trenera i tak ga odjebat zivi užas.Di je sad kobasičar jebo te led!
Kakav risiko....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 24 ožu 2023, 07:42

Naime, smatra se kako su na Allianz Areni nezadovoljni prvenstveno tim što Nagelsmann vrlo lako i dosta često ulazi u svađe sa nogometašima i pravi nemire u svlačionici.

:haha:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 ožu 2023, 07:51

doro napisao:Ja gledam dal je možda 1 april?! :lol:

E doslovce to sam ja napravio! :haha:

Ja brijem da će nam trebat jedno 5 dana da uopće smislimo što i kako komentirati :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 24 ožu 2023, 08:21

doro napisao:Ja gledam dal je možda 1 april?! :lol:

Jbt glupava uprava u pizdu materinu kako baca lovu,kifle i totalno labilna!

Tuchel kohjeg svi pljuvali u upravi?!

Tu nema ništa drugo nego se mali zakačio sa nekim jebo me pas ak nije opet bosanac u igri?! Ako je kompletno ih treba izbacit iz uprave.

Ližu guzice zvijezdicama,neznaju se jasno postavit onda ovakva sranja rade.Pa budale vi dajete te prevelike plače pizdekima a ne trener!

Uzet mladog trenera i tak ga odjebat zivi užas.Di je sad kobasičar jebo te led!
Kakav risiko....

Doro, isto sam pomislio. :D Čim sam se probudio, uzeh telefon u ruke i prva vijest - Smijenjen Nagelsman, Tuhel novi trener Bajerna. Pogledam oko sebe, ček reko' koji je datum danas. Je li 1. april? Kad ono ipak nije.

Baš sam se iznenadio, a naročito nakon onih izjava Salihamidžića i Henesa kako u Julijanu vide trenera na duže staze, to je ono što Bajernu treba, vrlo je posvećen detaljima, itd. I nakon svega toga ovo...

Sane i Gnabri su mjesecima van forme. Mane se vratio nakon povrede, ali je skoro kao smetalo na terenu, praktično ništa značajno nije pokazao. Miler je pao u drugi plan, možda mu je i ego propradio zbog toga. Onda onaj slučaj sa Nojerom za koji Nagelsman nije kriv, ali je svakako poremetio svlačionicu.

Tako da, kad se sve skupi, ko zna... I ako je istina da ima nezgodnu narav i da ulazi često u raspravu sa igračima, onda možda nije ni čudno što se ovako završilo.

Mnogo stvari iznutra mi ne znamo. Ne treba zaboraviti ni tu aferu oko curenja informacija oko taktike pred meč protiv Bohuma, gdje su uplitali u priču i njegovu djevojku (sadašnju/bivšu, nisam siguran) koja je valjda radila za SportBild. Pa onda kritikovanje igrača nakon poraza od Leverkuzena.

Ne treba zaboraviti da je on skoro pa vršnjak sa Nojerom i Milerom koji su u karijeri sve osvojili.
Treba biti jak autoritet da bi se nad takvim igračima zadržala kontrola. Izgleda da to Nagelsman nije uspio.

Tuhel već iza sebe ima ozbiljan rezultat. Ako bude ozvaničen kao novi trener, vidjećemo kako će se to odraziti na tim. Baš nemam pretpostavku kako će to sve uticati na ekipu jer je realno smjena trenera urađena u trenutku kada to javnost definitivno nije očekivala. Mada, ponavljam, u klubu su sigurno znali mnogo bolje kako stoje stvari nego mi, okolni posmatrači.

Ono što jeste malo iritantno je što Bajern kao ozbiljan klub ovakve stvari ne bi trebalo sebi da dopušta.

Ali izgleda, treba opravdati nadimak FC Hollywood. :)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la ivan » 24 ožu 2023, 08:30

Meni je samo nevjerojatan trenutak pred ove velike tekme. I što ako spušimo od Dortmunda i još ispadnemo iz LP? Odličan početak za Tuchela :lol:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 24 ožu 2023, 08:35

Ipak, taj otkaz je dodijeljen na katastrofalan način i s totalnim izostankom stila, što nije dostojno Bayerna. Nagelsmann je za otkaz doznao iz medija u četvrtak navečer, a bio je jednako iznenađen kao i igrači. Nakon poraza od Leverkusena otišao je na skijanje da napuni baterije prije derbija s Borussijom. Dok je on skijao, čelnici kluba su, bez obzira na to što su najavljivali da grade novu eru s Julianom, uvelike pregovarali s Tuchelom iza njegovih leđa. Mia san mia? Samo jeftina fraza iz koje je isisan život."

Ok mali je imao velike oscilacije...ovo je presedan u politici kluba al onda i uprava mora kritizirat javno igrace a ne lizat im guzice razmažene.
Vjerojatno nisu htjeli mu dat otkaz recimo u slučaju ispadanja u LP jer nije neka sramota ispast od top kluba pa to odradili unaprijed.

Ako osvojimo LP sve im oprostim.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 24 ožu 2023, 08:38

ivan napisao:Meni je samo nevjerojatan trenutak pred ove velike tekme. I što ako spušimo od Dortmunda i još ispadnemo iz LP? Odličan početak za Tuchela :lol:

Zato velim ovo je presedan u politici kluba ogroman rizik.

No mislim da BVB dobivamo i prolazimo shitty,no mogli su i mene probudit da vodim klub može i ugovor do kraja sezone samo :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva