cruz napisao:Čuješ generale. Ja jesam sad frustriran. Ali da se ovo realu dogodilo stadion bi srušili
Znam da nema koristi sad. Sve ok. Kiks je odlučio.
Da sad ne ulazim u šta bi bilo da je bilo..
Ali da boli - boli
To je jasno. Zato se i dogodilo što se dogodilo - svirano je zaleđe prije gola umjesto da je pušteno. Odmah vrtim Griezmannov nepostojeći kontakt s našim igračem i još zaleđe prilikom autogola Mandžukića, šugavo je bilo, no svejedno sam slavio i uživao kao poslije u životu samo kada su igrali River i Boca 2018. finale Cope i kada je Bayern 2020. razorio.
Neuer je sve uništio što je fenomenalno odradio, a naša klupa se opet pokazala koliko je moćna. Da smo imali i sve igrače na raspolaganju u ritmu, isti klinac bi ispao.
Razočaran sam kako smo sve igrali, gurali i onda jednostavno otišli kvragu jer je najjači čovjek utakmice Neuer zaribao i sve je u klinac otišlo istog trena.
ivan napisao:Mi smo meni previše se povukli i dopustili već prije te greške - to je samo kulminacija. Teško mi je povjerovat da onako sabijeni ne bismo u još 9 min nadoknade primili barem 1. Zato kažem - napad je najbolja obrana. Barem nama
Nismo imali što ni uvesti skoro. Goretzku jedino. No Tuchelinho je odlučio biti genije. A za obranu se zna da nakon 5 godina se ima ajme posla raditi na tom segmentu igre. Otkako je Kovač došao u klub i rekao kako će stabilizirati i fokusirati se na obranu, ništa se promijenilo nije. 2019./2020. se pokazala iznimkom kada je defenzivni učinak u pitanju, prije i poslije te sezone je i više nego zabrinjavajuće na što smo se srozali, a nekoć smo kao klub i kao 2. plasirani u Bundesligi primali po 22 gola u sezoni, a ne 40-50 golova i 60 sveukupno.
Biti Werder iz 2000-ih nije uopće opcija za klub poput Bayerna. Znamo jako dobro gdje to vodi.