1/2 finale (8.5.2024.) Real Madrid 2:1 Bayern München

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2023-24

Re: 1/2 finale (8.5.2024.) Real Madrid 2:1 Bayern München

PostPostao/la Lennon » 08 svi 2024, 22:44

cruz napisao:Protiv arsenala je sudac za onu situaciju reko "ma preglupo je to za svirat".
Šta ćemo sada? Jel preglupo provjerit?

Ljudi moji ovdje se radi o regularnom golu. Ja ne pronalazim objašnjenje ni pozadinu. Jel zbog nečeg drugog svirao možda a da ja ne znam?

Lennon - zar nije pravilo sada da linijski suci dižu zastavu kad akcija završi tek? Zašto je uvedeno pravilo prolongiranja podizanja zastave?

Pa upravo to, on je pogriješio jer je uopće dignuo zastavicu.

Al kad ju je već dignuo, a ovaj automatski sudio, to je bilo 2 sekunde prije nego je Bayern zabio.

Automatski su stali igrači Reala i gol se ne može priznat.

Jbg zajebao nas pomoćni, al gol nije regularan.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 08 svi 2024, 22:48

Nema provjere nakon sviranja zaleđa u tijeku akcije. Nije smio svirati jer je na knap - ali je svirao i var tu više ne može ništa. Igra je "stala"

Mi smo meni previše se povukli i dopustili već prije te greške - to je samo kulminacija. Teško mi je povjerovat da onako sabijeni ne bismo u još 9 min nadoknade primili barem 1. Zato kažem - napad je najbolja obrana. Barem nama
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: 1/2 finale (8.5.2024.) Real Madrid -:- Bayern München

PostPostao/la Murta » 08 svi 2024, 22:49

ivan napisao:
ivan napisao:Tuchel ide na sve ili ništa jer ako nam zabiju bit će voda u ušima. A u produžecima ne znam kako ćemo

Fino sam rekao... Ideš igrat ful obranu a neki Heidenheimi nam zabijaju 3 komada.
Lijepo ostaviš opasnost u napadu pa i oni ne mogu navalit svom silom. Po meni greška velika.. ne znači da bismo uspjeli ali mijenjat napadače obrambenim je najgluplji potez ikad po meni. Jel nam to ikad uspjelo osim protiv Arsenala? A i to jedva zadnjih par min i kod kuće. Ne radiš to na Bernabeu
Kakva nam je sezona bila još smo pružili brutalne partije. Sjetite se koji mjesec ili tjedan unazad...

Velika greška linijskog što je tako dvojbenu situaciju svirao umjesto da je pustio. A onda vidiš situacije gdje likove metar u zaleđu puštaju da se igra i da var provjeri. Nema smisla

Kletva nas neka prati da netko kiksat mora i to jako. Još ne možeš ni zamjeriti s obzirom šta je sve izvukao

:bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 08 svi 2024, 22:49

[x]https://x.com/plettigoal/status/1788321594135249097?s=46[/x]

____

Thomas Müller: "Marciniak? He did not watch the video. He did not give himself the opportunity to look at it.

It's really strange, in such a situation, to whistle so fast. This often happens here in Madrid.

I experienced this a few years ago, with two goals from Cristiano Ronaldo. But it was before the VAR." (RMC Sport)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 08 svi 2024, 22:58

cruz napisao:Čuješ generale. Ja jesam sad frustriran. Ali da se ovo realu dogodilo stadion bi srušili

Znam da nema koristi sad. Sve ok. Kiks je odlučio.
Da sad ne ulazim u šta bi bilo da je bilo..

Ali da boli - boli

To je jasno. Zato se i dogodilo što se dogodilo - svirano je zaleđe prije gola umjesto da je pušteno. Odmah vrtim Griezmannov nepostojeći kontakt s našim igračem i još zaleđe prilikom autogola Mandžukića, šugavo je bilo, no svejedno sam slavio i uživao kao poslije u životu samo kada su igrali River i Boca 2018. finale Cope i kada je Bayern 2020. razorio.

Neuer je sve uništio što je fenomenalno odradio, a naša klupa se opet pokazala koliko je moćna. Da smo imali i sve igrače na raspolaganju u ritmu, isti klinac bi ispao.

Razočaran sam kako smo sve igrali, gurali i onda jednostavno otišli kvragu jer je najjači čovjek utakmice Neuer zaribao i sve je u klinac otišlo istog trena.

ivan napisao:Mi smo meni previše se povukli i dopustili već prije te greške - to je samo kulminacija. Teško mi je povjerovat da onako sabijeni ne bismo u još 9 min nadoknade primili barem 1. Zato kažem - napad je najbolja obrana. Barem nama

Nismo imali što ni uvesti skoro. Goretzku jedino. No Tuchelinho je odlučio biti genije. A za obranu se zna da nakon 5 godina se ima ajme posla raditi na tom segmentu igre. Otkako je Kovač došao u klub i rekao kako će stabilizirati i fokusirati se na obranu, ništa se promijenilo nije. 2019./2020. se pokazala iznimkom kada je defenzivni učinak u pitanju, prije i poslije te sezone je i više nego zabrinjavajuće na što smo se srozali, a nekoć smo kao klub i kao 2. plasirani u Bundesligi primali po 22 gola u sezoni, a ne 40-50 golova i 60 sveukupno.

Biti Werder iz 2000-ih nije uopće opcija za klub poput Bayerna. Znamo jako dobro gdje to vodi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 08 svi 2024, 23:04

Tehnologija nije i neće stati na kraj glupostima, posebice kada je Haha Madrid u pitanju, to sam rekao i prije nje i selektivnost/pristranost će opet biti moguća, posljedice zbog krivih ili propuštenih odluka baš nikakve osim u stilu: "bratko, tuka si zajebao pa sad da ponoviš ubuduće".
Večeras se to opet pokazalo. Igrači nemaju muda pokrenuti rat protiv njih jer jednostavno su sami potrošna roba koja možda sutra-preksutra neće biti u Bayernu, a možda i završiti u Španjolskoj.

U Primeri nemaju gol-tehnologiju uopće. Zašto? Tobože se dogodila nekakva pogreška s njom što mi je skoro pa nevjerojatno jer još nigdje nitko nije rekao da je došlo do nje u zadnjih 13 godina. Jedine pogreške koje s njom mogu ja zamisliti ili vidjeti su tehničke prirode(kvar senzora, baterije, neumjereni instrumenti koji jednostavno teško mogu tamo da završe i sl.).
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 08 svi 2024, 23:10

Kaže Tuchel da je morao vaditi Kanea jer su mu otišla leđa. Šteta!! I to unatoč tome što je sjedio cijelu utakmicu na klupi protiv Stuttgarta. A ne, gle, igrao je 90 minuta u utakmici koja nam ništa nije značila.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 08 svi 2024, 23:49

Kao što sam rekao odmah kada sam vidio tu situaciju, SportBild isto

Image

Čujte ovo:

Carlo Ancelotti: " Bayern se žali na ofsajd? OK, onda se žalimo na poništeni gol Nacha. Kimmich je simulirao.

De idi pokrij se po glavi dekom i zapali jednu cigaretu. :haha: Koji čoban, majko Božja.

De Ligt napisao:"Mislim da svi znamo pravila. Ako poziv za ofsajd nije jasan, morate igrati dalje! Ovo je pravilo! Smatram da je ovo SRAMOTA. Gol Joselua također je bio zamalo ofsajd i oni nastavljaju igrati, pa zašto se i nama nije isto dopustilo? "

Moja reakcija na ovo sve:

Slika
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 09 svi 2024, 02:07

Znamo svi da uz sve uroke,gnojenje,srecu i krumpiranje na kraju odrade i suci za to smece odvratno od kluba.

Kakva je to sila od kluba realcina kad ovako loši Bayern mora dobit na sudacku pomoc.

Kaj se tice klrmpavog zasro je dost toga otkad došo no danas se pokazalo da nije za Bayern.

Mislim Kim? Predugo drži šanea umjesto da stavi Mullera i Musialu izvuce skroz na krilo?!
Kanea stavi cjelu temu protiv Suttgarta,ovo su sve pocetnicke greške a kao ozbiljan trener aj u kurac i ti klempavi.

Sad je jasno da se moramo riješit dva a ne samo jednog krila, ja binšanea i gnabrya prodal a comana ostavio npr.,nabavit odlicnog stopera koji bude igrao sa De Ligtom i tog jednog veznog defenzivnog.Sa bekovima ni sam neznam kaj bi radio možda dat lovu za Hernandeza a Daviesa na krilo bacit dok desno stavit defanzivnijeg beka Stanišića.

E moj Neueru umjesto junak ispao bedak....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 09 svi 2024, 02:09

Kakav ogavan klub taj real i sve oko njega i ovo govno digicko koje kad bio kod nas se zajebavao ko trener.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 09 svi 2024, 06:48

https://twitter.com/TuchelCam/status/1788328003035934821
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 09 svi 2024, 07:47

Ovo je baš onak metak čelo situacija. Niš mi se neda! Najrađe bi prokleo dan kad sam poćeo pratiti nogomet! Fuj u 3 PM! :neee:

Kaj da svoje nade položim u BvB :haha:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 09 svi 2024, 10:19

Slika

https://twitter.com/finallyxpablo/status/1788328183554601096

Znači sami Španjolci potvrđuju i ne mogu se načuditi što je to sinoć bilo. Prvo linijski a onda glavni su totalni krivci za čist pogodak De Ligta. I totalno me briga bismo li imali šanse u produžecima ili bismo ispušili jer su oni potpuno realno i objektivno bili bolja u konkretnija momčad na terenu, važno je ostati pribran, ali ne...

Da citiram Buffona iz 2018.

"Za dosuditi tako dvojbeni, super dvojbeni penal neposredno uoči završetka utakmice i uništiti sav trud momčadi koja je dala apsolutno sve - morate, na mjestu gdje ljudima stoji srce imati kantu za smeće. Ako ste čovjek, onda ne možete na ovakav način odlučiti o eliminaciji, s ovakvom odlukom. To je pitanje senzibiliteta, morate znati gdje ste, tko igra i da ne zabrljate", pričao je Buffon"

Pa sada samo umjesto penala staviti zaleđe. Müller je lijepo rekao: nije ovo prvi put i to se već dogodilo u okršajima s njima, samo prije kVAR-a.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 09 svi 2024, 12:18

Đubre jedno za ovo što je rekao za Kimmića. Trebalo bi njegovom sinu sprašiti jedan high-kick u glavu pa da vidimo je li bi onda rekao kako je teatralno pao na zemlju.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 09 svi 2024, 12:56

Smrdljivi ružni ogavni digić,bideli smo u Bayernu njegove kvalitete :haha:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2023-24