cruz napisao:Čudno mi je stoga što već sad zaključuješ da je Musiala kreno krivim putem.
Samo mi se čini, ništa ja prijatelju nisam unaprijed zaključio. Birao sam riječi kako ne bi rekao da to uzimam kao činjenicu ili gotovu stvar.
Predugo to sve traje gdje za to apsolutno nikakvog razloga ni utemeljenja nema. Krenimo redom:
- Jamal nigdje nije istaknuo da je nezadovoljan ili želi otići iz kluba
- nema razloga da FC Bayern čeka ne znam što oko Jamala već godinu dana jer da se razumijemo on je došao 2019. u klub, a to je meni da se skoro onesvijestim kada pogledam koliko je meni jednako kao i svima nama život proletio a da ne znam što pretjerano događalo u mom životu
- ista stvar vrijedi i za Kimmicha koji sam sebe zastupa i već smo trebali zadnjih mjesec dana odraditi to sve ili ako ništa drugo idućih 10-15 dana objaviti produljenje
cruz napisao:Ja mislim da je kreno pravim putem kada se umjesto chelsea-a odlučio za Bayern.
Slažem se, no kako će raditi daljnje korake jer su oni iznimno bitni za Bayern?
Mi smo preveliki klub za njega da bismo sebi dopuštali predugo sve i svašta od mladića koji nisu dosegnuli svoj potencijal i imaju pred sobom 10 godina vrhunskog nivoa pa sada da grabe plaće koje realno prije 26. rođendana ne bi smjeli ni vidjeti.
Na koju foru se igra za manje novaca u Madridu i još nekim elitnim klubovima u puno jačim ligama dok je kod nas situacija potpuno suprotna?
anton 1983 napisao:"Davne tamo" 2022 hvalili smo upravu kako je dala miljardu eVra, Saneu, Leonu, Comanu, Kimmichu, Gnabryu i što smo ih sve zadržali i niko nas nije napustio, niti nam ga metnuo. Sad dve godine posle, Bog Mater i upravi šta je dala te ugovore! Sad smo se našli u situaciji da mi igračima ne dajemo ono što žele i oni nas jebu kod produživanja ugovora.
Sa svima njima mi možemo produžiti ako hoćemo. Samo trebamo dati ono što žele, ali sada smo okrenuli pilu i sad to više nedamo.
Ovo @cruz neovisno u kojem kontekstu Anton priča iz vrlo jednostavnog razloga - mi nismo dobili što smo htjeli od tih igrača za sve te novce.
Sve smo im dali, sve smo ispunili, mi to sve imamo za platiti i samo jedno-dvije stvari od njih tražili, no međutim... oni ne mogu igrati na nivou Schweinsteigera, Robbena, Ribéryja, Lahma, Effenberga i brojnih drugih legendi i igračina koje su igrale ili da budem još jasniji - ne mogu ih nadmašiti što je možda važnije jer mi se nadamo uvijek onome boljem, kvalitetnijem nego prethodno ili u konačnici jednako tako i to sezonama u nizu. No zarađivati isto ili više od njih i lupetati po trenerima na traci već 7 godina, e to može.
Oni to jebiga - ne mogu. Ne ide im. Dobili su sve moguće trenere i oni se zajebavaju na velikoj lovi.
Nisam ja zaboravio na grobare nogometa iz Madrida, Barcelone i čitave Engleske koji su preplaćivali davali zadnjih 20 godina bolesne odštete i ugovore svakome, naročito poluproizvodima i vječitim talentima kojih se na kraju nitko ne sjeća.
To ipak i dalje ne znači kako mi to želimo pratiti i završavati na scenariju u jednoj Bundesligi kao prethodne 2 sezone i godinama unazad - 1 trofej ili svježe nijedan. Da smo mi igrali kao prije 3-4 godine ili prije 11-12-13 godina pa ispušili ligu i kup i Europu, onda bismo svakako rekli da smo nadigrani i bolji je bio prvak Njemačke i to smo tražili i čekali. No to nije bio slučaj.
Ja i dalje ne shvaćam što naši igrači žele prije i nakon Flicka da ne mogu dosegnuti ono što se od njih traži. To mene iznimno frustrira i s vremena na vrijeme naljuti jer Bayern više od 3 trenera nije nikako smio promijeniti zadnjih 12 godina s obzirom na rezultate i uspjehe. Problemi s motivacijom na ugovorima od 15-25 milijuna € godišnje dok igraš slabije od svojih prethodnika na njihovim pozicijama je jadno najblaže rečeno.
Uprava im još asistirala u gluposti sve ove godine s trenerima. Iza nijednog nisu stali, čak ni Heynckesa prije 12 godina kada ga je trebalo zadržati na još 2-3 godine.
Ovo s Flickom u Barceloni ako se pokaže nečim s jebenim bankrot klubom gdje on s jednom ekipom satkanom od 80+% Španjolaca i igrača iz akademije krene razarati i ponavljati Bayern, Hoeneßu nikada neću oprostiti koga i što je on žrtvovao po 2-3. put u 30-ak godina zbog čiste gluposti i one poznate arogancije iz južnih njemačkih država i doveo klub na razinu zahrđale trubetine koju sada jedan nedokazani Kompany ima zadatal naveliko popravljati i ispravljati nakon što su klub odbila 4 trenera prije toga.