Momčad i sve vezano uz ekipu.

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu.

PostPostao/la TulE » 07 svi 2010, 18:26

Slika

Ovi novi dresovi su vrh :mrgreen:

bavarac : HAHA :smil42: slika ti je vrh hahah
TulE

PostPostao/la katsche » 09 svi 2010, 10:40

crvena zvezda
:mrgreen:
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 09 svi 2010, 10:45

Nakon što Bayern odigra još ove dvije velike utakmice onda se ide neko na odmor a neko na SP u Južnu Afriku....

Program Bayern počinje opet 21.06.
evo kako izgleda:

21.06. Početak treninga faza 1
26.06. Utakmica Sna 2010 - Bayern igra protiv Fancluba "Lohner Bayern Union" u Nordhornu
04.07. Kraj treninga faza 1
05.07. - 14.07. Pauza
15.07. Početak treninga faza 2
19.07. - 24.07. Trening-camp u Italiji / Riva del Garda
31.07. - 01.08. Liga total-Cup na Auf Schalke
13.08. - 15.08. 1.kolo DFB-a
20.08. - 22.08. 1.kolo Bundeslige
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 11 svi 2010, 15:24

Odličan intervju sa Gomezom :
http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... -olic.html

Sviđa mi se način na koji razmišlja.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la marac » 11 svi 2010, 18:30

The Scarface napisao:Odličan intervju sa Gomezom :

ajde prevedi u kratko (par recenica) bit intervjua :)
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 11 svi 2010, 19:30

katsche napisao:crvena zvezda
:mrgreen:

Ma kakva Crvena Zvezda... Nije se taj ni rodio 1900. koji je izmislio tu petokraku šugu. :D
Dresovi su extra! Samo iduće godine se mora u njima barem prvenstvo osvojiti kao što su legende osvajale. :prvi:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 12 svi 2010, 13:15

marac napisao:
The Scarface napisao:Odličan intervju sa Gomezom :

ajde prevedi u kratko (par recenica) bit intervjua :)

- kaže da mu je mu je drago što je ponovo njem. prvak, samo što je to rutina u Bayernu i želi još više trofeja.
- malo se proslavilo, sad je velika koncentracija jer se želi osvojiti sve, i teško bi mu palo da se sad popusti i izgubi kad su tako blizu cilja..
- (upitan za gubitak mjesta u špici) nisam ni glup ni slijep da tražim od trenera da me pusti da igram kad je Olić igrao super u zadnje vrijeme, i dok sam bio ozljeđen on je zabio nekoliko vrlo važnih golova zato i zaslužuje da igra. ja ću dat sve od sebe da si vratim mjesto među poč. XI
- nakon prve ozljede sam se dobro vratio i izborio mjesto, nakon druge ozljede išlo je nešto teže jer s puno respekta priznajem da je Olić zaslužio svoje mjesto; nije mi laka ova faza ali neću se pustiti sve dok ne izborim mjesto.
- moram bit strpljiv, stati na gas i dokazat se treneru
- (upitan da je čak Klose bio ispred njega) trener je Klosea stavljao umjesto Müllera zato što od također više ide po loptu, ovisi sve o trenerovim vizijama
- nezgodno je rezervnom napadaču kad dobije priliku pa kad ih fula (Lyon) nisam navikao na to, trenutno sam jako motiviran, rado bih zabio 7 golova i 6 pripremio ali je to teško uraditi kada dobiješ samo 15 minuta..
- (joker bilanca = 17 ušao u igru - 0 golova...) po tome se vidi da me to opterećuje, a u utakmicama u kojima sam počeo zabio sam 14 golova, to je ustvari moja kvota
- može Bayernov napad još bolje, imamo dva izrazita individualca na krilima, još se mi špice moramo bolje uštimati..
- nezgodno mu je bilo svoju igru koju je igrao u Stuttgartu (više prostora, više lopti u dubinu, više okrenut licem prema golu) promjeniti u Bayernovu (okrenut leđima golu, 70-80% posjeda, manje prostora za šansu, više se protivnik brani, itd.)
- (kritika Scholla...) ima tu malo i istine, nisam uvijek pokazivao šta treba, ali grizem, laktam, borim se; već sam si jednom izborio mjesto, dokaz da nisam tako ne-prgav kako me Scholl karakterizira...
- ne smijem dozvoliti da me kritike i razočaranja obeshrabre nego sam se potpuno posvetiti svojoj ulozi
- nadam se da ću igrati protiv Bremena, neću se ljutit ako ne počnem, ali sigurno mogu biti vrijedan kad uđem...
- (upitan za Interovu igru prtiv Barce i Eto'o kao lijevi bek) nije ga to iznenadilo od Mourinha, i to je nekakva itepretacija nogometa i dokaz da se i tako može doć u finale. malo mu je bilo smješno kad je Cordoba ušo umjesto Milita, kad su igrali sa 6 stopera, ali tko uspije u dvije utakmica proći Barcu zaslužuje ući u finale.
- očekuje da Inter neće igrati opet sa 6 stopera ali neće sigurno ni preofanzivno igrati, nego će čekati na kontre.
- (upitan da li će FCB pobjediti Intera) uvjereni smo da možemo iako nismo možda dugo vjerovali da možemo do u finale..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la I_Love_Bayern » 12 svi 2010, 13:36

Jebote kako je ovo mocno citati, najbolji njemacki napadac nema mjesta u prvih jedanaest i on se jos slaze da ga nije zasluzio....Kad se sjetim samo prosle i pocetka ove sezone kako su pojedini napadaci sra*i po medijima kako ce otici ako ne budu imali zagarantovano mjesto u prvih jedanaest......ovaj Van Gaal stvarno cini cuda..... :bravo:
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Haris » 12 svi 2010, 18:14

Pa da se još nešto uzeo žalit trebalo bi mu samo takvu šamarčinu zalijepit.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la marac » 12 svi 2010, 18:36

hvala Cruz, svaka ti dala! :bravo:
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TulE » 12 svi 2010, 19:36

Robbenu porasla cifra na transfermarkt bio je 25 Milki sada je 38 8-)
A Muller 10 Milki :lol:
Gomez pao na 27 Milki a bio 30
TulE

PostPostao/la bavarac » 12 svi 2010, 19:38

Haris napisao:Pa da se još nešto uzeo žalit trebalo bi mu samo takvu šamarčinu zalijepit.

:lol: :lol: :lol: :lol: ...opao sam s kreveta umalo.... :mrgreen:

kako god Gomez je svjestan da nije doveden u Bayern za jednu sezonu...njegovo vrijeme će doći....ne brinem uopće....bude ta kmica trpala ajme... 8-) ...sam nek on ne mjenja stil igre svoj previše i sve će bit dobro...... :D

nemreš sine ti trčat ko Ola...i asistirat poput Mullca...ti trebaš zabijat...kontaš Gomez....ono trpat svaki zicer koji imaš.... :D

p.s. igrat ćeš u oba finala.....nebrini sinko...sam ti utrpaj kojeg u finalu....moš i dopelpack.... :D

@ Tule

to u bundesligi vrijedi 10milki.....u EPL-u vrijedi duplo.... 8-)

a za Robbena....čuj nekom raste,a nekom pada....neko ide na SP u sjajnoj formi,netko ne ide nigdje.... :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Murta » 19 svi 2010, 15:14

Na Goal.smeću sam pročitao jednu od najvećih gluposti u sportskog novinarstva u 2010.
A to je da su DvB, Micho i Badstuber bolji od Lucia, Samuela i Zanettija. Pogotovo mi je u oko zapala činjenica da Badstuber "dere" Zanettija s jako puno bodova.
Evo što je jedan Šveđo napisao u komentaru, a ja se potpuno slažem s njim:
Badstuber better than Zanetti!!!! You are even bigger joke than Maradona himself!

:lol: :lol: :lol:
Iako ja mislim da će Badstuber biti jedan od najboljih stopera svijeta za koju godinu, danas on nije ni do k..ca Zanettiju koji je ove godine u vjerojatno najboljem izdanju od 2006 godine.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la bavarac » 19 svi 2010, 15:44

što ti Murta bulazniš.... :mrgreen: ...pa Zanneti ove sezone u Lp-a nije uopće igrao beka....neg je igrao u sredini...a neće ni u finalu igrat u obrani.... :D
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la I_Love_Bayern » 19 svi 2010, 16:07

Saturday evening will see the culmination of the European football season with the Champions League final between newly-crowned German champions Bayern Munich and Inter, winners of Serie A.

It promises to be a closely fought encounter, so Goal.com took a look at the Castrol Rankings to see how the teams match up statistically - with some surprising results.

To pise na Goal.com......znaci oni su se ogradili od takvih izjava... :lol:

Ma ne treba razbijati glavu, u subotu ce se vidjeti ko je bolji i rijesen problem....
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva