Momčad i sve vezano za ekipu 2024/25

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2024/25

PostPostao/la doro » 26 svi 2025, 10:09

Jedino pravo rešenje za Bayern igracki,takticki,materijalno i psihicki je da se sane pusti sad,sve ostalo je teški mazohizam koji produbljuje ionako loše stanje preplacenih prevara igraca,ucjena itd.

Trebaju bolni rezovi i odlazak sanea je boan samo zato jer ide free kratkorocno no dugorocno pokszuje da klub ima muda,priznaje svoje greške sto nije prije prodan i jasno pokazuje to više nesmijemo i necemo raditi.

Nikakav dolazak novih ili drugi odlasci veze nemaju sa ostankom te prevare.
On je igrac statistke,labilan i bezkicmenjak,igracki nema ga u velikim tekmama u prvoj rijetko igra dobro za jokera nije jer je teška rupa od igraca.

Takve se rešava NE pregovara.

Razlog je samo kaj nema odštete pa naši jedu govna no rade budale od kluba!
Ako produžiš recimo pa ga hoces prodati 2026 on može reci ko Leon boli me kurac nikam nejdem imam 15! milja placu.
Kad ti Gnabry ostaje,sa comanom se mucimo za prodaju ostanak sanea je RETARDACIJA!

Nemojte plakat kad opet zasere vazne tekme svi koji zele ostanak ....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 svi 2025, 11:02

Ja više nemam volje tipkat o Saneu. Mislim da sam sve već 30 puta reko i okrenuo.

Znam koji su plusevi i mane odlaska i produženja ugovora, tak da više na to gubit vrijeme nema smisla.

Znamo svi kakva je situacija i samo treba držat palce da mu nećemo poboljšavat ponudu pošto mi nikako nemremo utjecat na ono što uprava radi.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 26 svi 2025, 11:08

Rađe nek gledaju kakvo krilo novo za prvu momcad nabaviti a ovu prevaru pustiti.

Wanneru se traži novi klub za posudbu al ovaj put neki koji ide u neku euro ligu ili Lp.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 26 svi 2025, 12:03

Sa Saneom je realno kontra onog "bolje vrag kojeg ne znaš nego kojeg ne znaš". Od njega smo sve vidjeli i bolje riskirat s nekim novim ako odšetata nije prevelika..barem će valjda bit i neka preprodajna vrijednost..s ovim znaš da nemaš ništa
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 26 svi 2025, 12:15

Vezano za problem lijevog beka.

Davies out do kraja godine.
Ito out do ko zna koje godine.
Aznou je igrao, ali za Absteigera...
Krätzig je isto nešto igrao, ali više s klupe.
Stanišić može upast, odradit će pošteno, ali...

Ima jedan dečko za kojeg nitko ni ne zna da je Bayernov igrač :lol:

Matteo Pérez Vinlöf
19 godina
Na posudbi je u Austria Wien.

i dečko onako usput dospio u SKY-ov Top 11 Bundeslige prošle sezone.
Naravno, to je austrijska liga, ali opet...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 26 svi 2025, 14:09

Zar Krätzig ne prelazi u Salzburg? Ja mislio da je to fix.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 svi 2025, 15:22

Nebi nikog kupovao za lijevog beka vec krpanje Rafa,Aznau,Stana i pokoji klinac.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 svi 2025, 15:53

S obzirom na ove nove rasplete, neda mi mira ideja da igramo 4-4-2.

Gnabry me na kraju sezone oduševio i ak bi tak mogo nastaviti, jako me intrigira ideja, Musiala ljevo, Olise desno, a Gnabry i Kane špice, a sad zamjene kak se poslože. I još smo tu taktiku pokušali na kraju sezone i koristiti.

Ne znam to me sad baš onak jaaaako zanima.

I možda za kongenijalnog partnera Kimmicha probat hapit De Jonga.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 26 svi 2025, 17:11

cruz napisao:Riječ mazohizam, definicija:

Mazohizam je psihički poremećaj. Rezultat je osjećanja zadovoljstva prilikom izloženosti fizičkoj boli ili poniženju. Ponašanje osobe koja se redovito upušta u situacije koje su za nju štetne ili ponižavajuće.

Imamo napokon priliku riješiti se tog parazita. Ali radimo kontra.

Briga me jel 10+5 ili 12+3. Pitanje je zašto se UOPĆE priča o njegovom ostanku.

Možda sam ja jednostavno zadrt, ne znam. Ali ne shvaćam i gotovo. Čisti mazohizam.

Rok za produljenje je istekao, a Bayernova uprava radi perverzije i sranja, rasprodaje svoj karakter, ugled i pokazuje igračima kako će moći i buduće maltretirati klub, iznuđivati i reketariti za ugovore i ne znam što sve ne.

Ili je do tamo početka prošlog tjedna ili kraja pretprošlog produljio na ponuđeno ili isti tren je bivši igrač i samim time je zaključio karijeru. Ovo što se meni potpuno besmisleno i neshvatljivo u klubu događa, što se u medijima piše je poluretardacija.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 26 svi 2025, 17:17

cruz napisao:Nama ne treba više igrača koji birikaju statistiku u malim tekmama. KOji igraju samo dobro kad je manje bitno.

Nama trebaju clutch igrači, mudonje koji nose momčad i koji su tu kad treba riješiti ključnu tekmu.

Koliko je Sane takvih tekmi riješio zadnjih 5 godina? Ono, da moreš reć, tada nam je bio najbitniji, radi njega je ispalo dobro. Možda 1-max 2.

50 mil odšteta, 20 mil plaća kroz 5 godina.

Postoji li razlog zašto klub želi smanjiti plaću?

Ne po istim uvjetima, ne po poboljšanim uvjetima. Nego po SMANJENIM uvjetima. Sigurno zato što je novi Robben.

Sanéov utjecaj na igru je skoro pa baš nikakav, ali doslovno.
Čovjek nosi broj 10 na leđima nakon legendi Lothara Matthäusa, Royja Makaayja i Arjena Robbena, a igra gore nego Ricardo Quaresma. No plaća mu je kategorija Ronalda, Zidanea, Ribéryja, Ronaldinha, Kake, Eto'a, Henryja, Van Nistelrooyja i ostalih legendi i gromada, u prijevodu - sve suprotno od onog što takav igrač bi trebao biti i predstavljati na terenu i izvan njega.

Čovjek je apsurd samom sebi i produkt gluposti nogometa iz zadnjih 10 godina kada je krivulja sporta krenula prilično nizbrdo.

anton 1983 napisao:S obzirom na ove nove rasplete, neda mi mira ideja da igramo 4-4-2.

Gnabry me na kraju sezone oduševio i ak bi tak mogo nastaviti, jako me intrigira ideja, Musiala ljevo, Olise desno, a Gnabry i Kane špice, a sad zamjene kak se poslože. I još smo tu taktiku pokušali na kraju sezone i koristiti.

Ne znam to me sad baš onak jaaaako zanima.

I možda za kongenijalnog partnera Kimmicha probat hapit De Jonga.

Zato i razmišljam malo manje od godinu dana o vrlo fluidnih 4-4-2 da igramo opet(svi igrači napadaju, ali i svi se brane i troše u obrani) i želim da dovedemoe mađarskog Šveđanina ili švedskog Mađara da bude s Kaneom u vrhu, a Gnabry eto bude obojici zamjena i nakupi gomilu minuta.

Kada se igra s 2 napadača, onda 3 prava napadača u današnje vrijeme su neophodna u sezonskom kadru. Tu je i Kramarić isto koji bi mogao preći kod nas na jedan 1-godišnji ili 2-godišnji ugovor da svojim raznolikošću to isto tako upotpunjuje.

Ne razumijem zašto su svi treneri zbog tih kao titula su odustali da zaigraju s 2 u vrhu. Prvo je Kovač odustao od toga(3-5-2), Flick koji je promoviran u glavnog trenera isto spominjao 4-4-2 pa ništa, a onda evo Kompany prije Bayerna igrao stalno u Burnleyju ofenzivnih 4-4-2 bez kvalitetnih igrača za što je trpio kritike da nije imao igrače za taj nogomet koji Bayern gaji.

To uvijek može biti u rotaciji varijanta i morala bi biti kao backup opcija u Bundesligi na slabijim utakmicama da se igra kada se već "eksperimentira", a ne samo da je eksperiment stavljanje 4-1-4-1 bez ijednog radnika s 2 krila, 2 desetke i špicom.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 svi 2025, 17:44

U tom i je problem sto nemamo viziju i plan vec se kobasicar i rolex totalno pogubili i reagiraju stihijski ili prerano ili prekasno,jedno pricaju,drugo misle a trece rade to se zove bipolarni poremecaj al u ovom to je preskupi sport kod grešaka,štedi pa baci novac to im je narativ vec godinama.

Daj ne sljedi arape i poludržavne klubove vec nastavi svoj stil planova i poslovanja a ako i pogrešiš Bayern uvijek ima love za jednu dve greške ispraviš brzom kupnjom.

Ovo sa saneom samo potvrđuje kolko su truli i bolesni u upravi!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 27 svi 2025, 12:41

Vezano za LB poziciju, Aznou namjerno nije pozvan u repku jer je Bayern kontaktirao izbornika da ga oslobodi obaveze, kako bi se pripremao za SP.

Izbornik je reko da je odbio zahtjeve drugih klubova za njihove igrače, ali je pristao Bayernu jer je "ovo jedinstvena prilika da se ustali u momčadi". Bayern ga navodno planirao za prvi sastav zbog ozljeda Daviesa i Ita.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 27 svi 2025, 12:43

E to je zanimljiva vijest! Bilo bi sexualno da se mali probije pa da Davies udara po krilu.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 27 svi 2025, 12:49

Vidit ćemo kako će izgledati. Prošlog ljeta je djelovo nejak, lepušina.
Gledao sam ga nedavno u nekim highlights i nabaco je štogod mišića, ali mora još pojačat.

Puni uskoro 19 godina, odradio je solidnu posudbu (iako u bezze ekipi), izdanak je Yamalove generacije La Masije, velik talent i sad mu treba samo davat prilike i bit strpljiv.

anton 1983 napisao:E to je zanimljiva vijest! Bilo bi sexualno da se mali probije pa da Davies udara po krilu.

Aznou je u campusu jednako često igro krilo kao i LB, čak i desno krilo (zbog lijevice). Možda baš on bude kandidat za krilo kad se Davies vrati i Coman/Gnabry ode :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 27 svi 2025, 13:19

Ono što bi ja radio kao trener je da svake 1-2 godine isforsiram nekog klinca u momcadi znaci ono baciš ga u vatru i gledaš nekoliko tekmi zatedom.

Tu mogucnost sad imaju Aznau i Bischoff!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva