cruz napisao:Riječ mazohizam, definicija:
Mazohizam je psihički poremećaj. Rezultat je osjećanja zadovoljstva prilikom izloženosti fizičkoj boli ili poniženju. Ponašanje osobe koja se redovito upušta u situacije koje su za nju štetne ili ponižavajuće.
Imamo napokon priliku riješiti se tog parazita. Ali radimo kontra.
Briga me jel 10+5 ili 12+3. Pitanje je zašto se UOPĆE priča o njegovom ostanku.
Možda sam ja jednostavno zadrt, ne znam. Ali ne shvaćam i gotovo. Čisti mazohizam.

cruz napisao:Nama ne treba više igrača koji birikaju statistiku u malim tekmama. KOji igraju samo dobro kad je manje bitno.
Nama trebaju clutch igrači, mudonje koji nose momčad i koji su tu kad treba riješiti ključnu tekmu.
Koliko je Sane takvih tekmi riješio zadnjih 5 godina? Ono, da moreš reć, tada nam je bio najbitniji, radi njega je ispalo dobro. Možda 1-max 2.
50 mil odšteta, 20 mil plaća kroz 5 godina.
Postoji li razlog zašto klub želi smanjiti plaću?
Ne po istim uvjetima, ne po poboljšanim uvjetima. Nego po SMANJENIM uvjetima. Sigurno zato što je novi Robben.
anton 1983 napisao:S obzirom na ove nove rasplete, neda mi mira ideja da igramo 4-4-2.
Gnabry me na kraju sezone oduševio i ak bi tak mogo nastaviti, jako me intrigira ideja, Musiala ljevo, Olise desno, a Gnabry i Kane špice, a sad zamjene kak se poslože. I još smo tu taktiku pokušali na kraju sezone i koristiti.
Ne znam to me sad baš onak jaaaako zanima.
I možda za kongenijalnog partnera Kimmicha probat hapit De Jonga.

anton 1983 napisao:E to je zanimljiva vijest! Bilo bi sexualno da se mali probije pa da Davies udara po krilu.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost