effe__sa napisao:Ovo protiv Portugala je bila jedna od najlošijih utakmica u zadnje vrijeme. I dokle se samo ekipa dovela, da je sada krenula gubit od Portugala, redovne mušterije.
Mentalitet Njemačke se jako promijenio od 2016. do danas. Od one politike i ideologije 2015. kada je sve bilo na vrhuncu, bombe pucale i kamioni gazaili po Francuskoj, Njemačkoj, Belgiji, pa Rusije 2018. i što već ne, Njemačka se skroz izgubila, pogubila i strukturno, upravljački i nogometno. 2012. i 2014. je situacija bila skroz drugačija, drugačiji zrak se disao i život tada živio u svim segmentima nogometa.
Portugal je bio baš mušterija i bez provjeravanja sam uvjeren da oni nisu ni jednu jedinu utakmicu neriješeno odigrali već su sve pušili, naročito kada je "miljenik" Schweinsteiger nosio dres i igrao protiv njih, pa i njihovih klubova.
effe__sa napisao:Ono što me još više buni, jebo te taj Goretzka je bio proigrao u drugom dijelu sezone i razvaljivao po kvartu,
Mislim da ovdje pretjeruješ pa se onda samom sebi čudiš kako i zašto on tako igra. On je nešto proigrao, ali razvaljivo po kvartu definitivno nije. Goretzkino razvaljivanje po kvartu smo zadnji put gledali u sezoni 2019./2020. i 2020./2021. te ajmo reći ono što je pod Kovačem jesenski dio polusezone kao 10-tka znao igrati kada je tek stigao. Znači ni 2 i pol sezone on nije razvaljivao nogomet na planetu u dresu Bayerna.
On je za mene zapravo najveće razočaranje, daleko veće od Sanéa jer sam znao za Sanéa od vremena Schalkea da neće postati igračina i duša mi zadnjih 4 i pol godine na mjestu zbog toga. Goretzka je djelovao kao igrač da posjeduje potencijalni mentalitet za napredak, razvoj samo kada dobije priliku, a posebie jer ga je Flick samo prividno uspio kroz tu svjetsku sezonu gdje je kao eksplodirao u jednoj povučenoj liniji izgledati super pa je ispala samo sezona i pol.
Dobio je i svjetski ugovor, jaja su mu se gladila u javnosti na račun nacionalnosti i Bayerna kao i do dan danas no Leoncito ne može, ne zna više i jednostavno neće, a očito je dovoljno sabran zadnji pravi ugovor odraditi u karijeri do isteka nakon čega slijedi nova stvarnost.