CWC (Osmina finala) CR Flamengo 2:4 FC Bayern

Podforum za utakmice Bayerna na Klupskom SP 2025.

Re: CWC (Osmina finala) CR Flamengo -:- FC Bayern

PostPostao/la melodyne » 29 lip 2025, 22:42

Veliki majstor Kane! Opet imamo dva gola vise. Samo oprezno do kraja.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 29 lip 2025, 22:57

Dobro nam ide, stvarno dobro. Oni koji su sada već klasično loši i dalje su, ali Kane razara. Laimer je stvarno sjajan igrač! Sjajna partija Austrijanca!

Znao sam da ovo dobivamo prije utakmice, no samo te golove ne primiti do kraja i zaradili smo još novca.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 29 lip 2025, 23:03

Počeo sam gledat pred glo Goretzke i iako nismo sad odigrali bombastično, ja sam zadovoljan viđenim.

Ovakav tempo na ekstremnoj vrućini, protiv protivnika koji je preagresivan (i u sri sezone, a naši na kraju), nije lako.
Naši su imali jednak broj faulova i borili su se ko lavovi. Sila žutih kartina, grčevi na kraju... Čudi me što nemamo 5 ozlijeđenih..

Čim je Pavlović zamijenio Leona odma se vidila razlika, uzeli smo loptu i napokon regulirali tempo.

Šteta što Sane fula 1na1 na kraju, 5 komada bi bilo top. Ali dobro je.

U ovakvim tekmama moraš pokazat muda, neće sve ić kako želiš ali to je ok, naši su pokazali balls, odradili kako treba. Idemo dalje!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 29 lip 2025, 23:06

Sane kao da je pod nekom kletvom. Coveku treba 15 stopostotnih sansi ga postigne jedan gol.

Konacno cemo mu videti ledja. :navijac:

Sledi pravi test protiv prvaka Evrope.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: CWC (Osmina finala) CR Flamengo 2:4 FC Bayern

PostPostao/la Red passion » 29 lip 2025, 23:16

2:4, odlična utakmica Bayerna! Kane rasturio skroz, Olisé unatoč onom penalu odigrao dobru utakmicu, Laimier fenomenalan!

Neuer odigrao isto fantastičnu utakmicu i bio na vrhunskoj razini.

Sané... hvalim te i slavim te Bože što ovaj smeća odlazi nakon 5 mučnih i promašenih godina, rasturene platne liste, gomile promašaja koje bi Robben 97% zabio na njegovom mjestu.

Najgori transfer u povijesti kluba prema svemu sudeći, ali bez ikakve raaprave najgora desetka Bayerna u povijesti koja je ikad nosila taj broj. Nikad gori igrač nije nosio ovaj broj u Bayernu od njega.

Koliko smo promašili što ga prije 2-3 godine nismo utopili dok smo mogli 35-45 milijuna dobiti za njega.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 30 lip 2025, 09:30

Bitno da smecara šanea odlazi,zadnju tekmu završio onako kako najbolje zna smecarski,!

Ono kaj najružnije kaj ga uprava još htela i ostaviti i tu neki forumasi bili za to,tragikomedija :lol:

Drago mi da ove Brazilce izbacili sa pola našeg znanja i talenta protiv PSG bude se trebalo puno bolje i cvrsce odigrati za prolaz.
Problem sto trener forsira otpad zvan Leon.
Zadnja izmjena: doro; 30 lip 2025, 10:50; ukupno mijenjano 1 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 30 lip 2025, 10:10

doro napisao:Drago mi da ove Brazilce izbacili sa pola našeg znanja i talenta protiv PSG bude se trebalo puno bolje i cvrscd odigrati za prolaz

Pajdo budu li se naši borili onako - prolazimo i PSG (...)
jesi gledo tekmu? ja nisam odavno vidio naše da onako fajtaju. Milina!
Teško da možemo "čvršće". Jedino moramo paziti na sredinu, nije mi se svidilo plivanje i nesigurnost. Goretzka je problem. Pavlović je puno puno korisniji za momčad.

Nije lagano proći onu momčad, prljavi su ali znaju i igrat, sad itekako imam respekt prema južnoameričkim timovima.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 30 lip 2025, 10:14

Laimer i Stanišić su u mojim očima odigrali jako dobro. Svak na svoj način. Ali momci su fantastični bili. Nije ni čudo što je Laimer imao grčeve, beli je jedan od najspremnijih u ekipi.

Ali onaj žuti karton Kane-a, potez utakmice. :hehe: Zabio im dva eurogola, odigrao maherski, ali istrčava kontru protiv igrača koji je tek ušao i kad vidi da je totalno ispuho, ukliza mu ko Jügen Kolher :lol: ćaća!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 30 lip 2025, 10:52

cruz napisao:
doro napisao:Drago mi da ove Brazilce izbacili sa pola našeg znanja i talenta protiv PSG bude se trebalo puno bolje i cvrscd odigrati za prolaz

Teško da možemo "čvršće". Jedino moramo paziti na sredinu, nije mi se svidilo plivanje i nesigurnost. Goretzka je problem. Pavlović je puno puno korisniji za momčad.

Nije lagano proći onu momčad, prljavi su ali znaju i igrat, sad itekako imam respekt prema južnoameričkim timovima.

Gledao sam bila je Anti Kompany tekma zato i dobili,Leon je smetalo bolje da Bischofa stavi ili Pavlovića.

Mislim da možemo proci PSG samo hrabro.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 02 srp 2025, 16:22

cruz napisao:

Od prvog Interkontinentalnog kupa kojeg sam gledao u životu, prvih igrača Brazilaca i Argentinaca, Romária, Ronalda, R. Carlosa, Maradone, Batistute, Crespa, Ayale u prvom redu, nikada nisam podcjenjivao njihov nogomet, štoviše... bio je odličan prije 25-30 godina još uvijek je iako nije razina Europe već 18 godina, no ima tradiciju i tamo sve nakon Europe dolazi u ukupnom poretku. Afrikaneri iz Afrike i rođeni u Europi su se predstavili i pokazali zadnjih 30-35 godina, no Južna Amerika je svemirski brod za njih bio i ostao.

Da nema vremenske zone i godina koje imam zadnjih 9-10 godina, gledao bih ja njihove utakmice itekako u argentinskoj i brazilskoj ligi te oba kontinentalna natjecanja kao kada sam bio student prijeod 2010. tamo do kraja 2013.

A sada idemo dalje još jednu stepenicu riješiti i novu lovu pokupiti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Klupsko SP 2025.