doro napisao:Drago mi da ove Brazilce izbacili sa pola našeg znanja i talenta protiv PSG bude se trebalo puno bolje i cvrscd odigrati za prolaz

Zabio im dva eurogola, odigrao maherski, ali istrčava kontru protiv igrača koji je tek ušao i kad vidi da je totalno ispuho, ukliza mu ko Jügen Kolher 
cruz napisao:doro napisao:Drago mi da ove Brazilce izbacili sa pola našeg znanja i talenta protiv PSG bude se trebalo puno bolje i cvrscd odigrati za prolaz
Pajdo budu li se naši borili onako - prolazimo i PSG (...)
jesi gledo tekmu? ja nisam odavno vidio naše da onako fajtaju. Milina!
Teško da možemo "čvršće". Jedino moramo paziti na sredinu, nije mi se svidilo plivanje i nesigurnost. Goretzka je problem. Pavlović je puno puno korisniji za momčad.
Nije lagano proći onu momčad, prljavi su ali znaju i igrat, sad itekako imam respekt prema južnoameričkim timovima.

cruz napisao:doro napisao:Drago mi da ove Brazilce izbacili sa pola našeg znanja i talenta protiv PSG bude se trebalo puno bolje i cvrscd odigrati za prolaz
Pajdo budu li se naši borili onako - prolazimo i PSG (...)
jesi gledo tekmu? ja nisam odavno vidio naše da onako fajtaju. Milina!
Teško da možemo "čvršće". Jedino moramo paziti na sredinu, nije mi se svidilo plivanje i nesigurnost. Goretzka je problem. Pavlović je puno puno korisniji za momčad.
Nije lagano proći onu momčad, prljavi su ali znaju i igrat, sad itekako imam respekt prema južnoameričkim timovima.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju