doro napisao:Onaj tip transfera ako propadne bit cu happy.

ivan napisao:Ja iskreno ne znam otkud taj kunku u priči i zar je on jedini igrač na tržištu jbt
Nijedno drugo ime se ne spominje osim tog propalog lika
ivan napisao:Ja iskreno ne znam otkud taj kunku u priči i zar je on jedini igrač na tržištu jbt

Uli Hoeneß tells @SZ: "I would strongly recommend filling out the squad with a loan player who is signed until June 30, 2026."
The supervisory board's decision to only loan and not buy has left the sporting management (Eberl, Freund) puzzled. Wasn't there money available to sign Wirtz or at least Woltemade? After the sale of Kingsley Coman to Saudi Arabia, Max Eberl firmly assumed he would be allowed to reinvest the funds in a new attacking player, because in his own opinion, Eberl had fulfilled the requirements set for him (save money and reduce the squad). After Coman's sale, Eberl learned to his astonishment that he is now only allowed to look for a player on loan.[@SZ]

doro napisao:ivan napisao:Ja iskreno ne znam otkud taj kunku u priči i zar je on jedini igrač na tržištu jbt
Upravo to pa jbt daj nađi bar 3 opcije za uleti a ne zapeli na njega koda jedini igrac.
40 je previsoka cijena za rotaciju još i igrac koji nije dobar za Chelsea i još ima i vecu placu.
Onda bolje fafanac

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju