doro napisao:Pa samo si potvrdio sto sam napisao plus opet smo dali do znanja da mozemo trpiti sranja i odugovlacanja i trece sad se budu drugi igraci povodili za njim.
Upa da postane najbolji stoper svijeta on te uvjete ne zasluzuje a on to nece biti ni blizu.
Jedan Tah kojeg ste svi pljuvali osim.mene je puno bolji stoper u vise segmenata itd.
Nazalost to je cijena narativa ovog zapadnog svijeta da je pakiranje vaznije od sadrzaja zato je disbalans svuda oko nas takvog inteziteta.
Poslje jebanja nema kajanja.
ČITAJ 4 puta ak treba!
Joshua Kimmich on Upamecano: "I've already spoken to him once or twice. He knows my opinion of him. He'll figure it out. He'll make the right decision for himself. And from my perspective, staying here is obviously the right decision. I can't judge all the factors that play a role from his perspective. But I think the Bayern Munich package is very, very attractive right now".[@BILD]
Dayot Upamecano has yet to put pen to paper on a new contract despite the verbal agreement
Max Eberl was asked after last night's game if something could still go wrong: "I don't think so. As long as the contract isn't signed, there will be no announcement. That's normal in life."
Jan-Christian Dreesen: "We said that we made promises to each other, that the signature is now still missing, and that we will get it done in the next few days. Will it happen this week? Most likely"[@BILD]

cruz napisao:BILD
Bayern and Konrad Laimer are still far apart when it comes to the salary expectations to sign a new deal beyond 2027.
The player's camp is demanding up to €15m including bonuses (double digit million base salary plus bonuses), which is more than what Bayern are offering.
Laimer currently earns €8-9m gross and with his status as a regular starter, he believes he deserves a pay rise, especially that he had joined Bayern as a free agent.

cruz napisao:Izgleda da bi Gnabryevih 12+3 mogli donit veća sranja nego Upinih 15+5+masivan fee
Idalje se ne mogu načudit kako su preplatili Gnabrya, prosto nevjerovatno, nakon što je 4-5 godina imao preko 18
Niti je mlad, niti je klasa, neznačajna tržišna vrijednost, nikakva potražnja, ništa.
Nego "bitan je za svlačionicu"Sad svi žele milijuna eura mjesečno plus 3mil bonusa na kraju godine
___
Čekao sam neće li klub "prelomit" kod nekog ili kod obojice, ali klub ih sve okiti sa sexualnim ugovorima

doro napisao:Kod Gnabry zato jer da ga nismo produzili trebali bi 2 krilna ofanzivca a oni su jakk jako skupi mislim da se zato isforsal ostanak.

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju