Transferi i špekulacije (dopuštena rasprava)

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije (dopuštena rasprava)

PostPostao/la ivicaolic » 18 svi 2010, 23:57

Zapatista napisao:prije par dana u BiH medijima se pojavila informacija da bayern navodno nudi gomeza + 10 miliona za dzeku
nekako mi to izgleda kao realna opcija znal neko nesto o tome
i sta mislite uopste o dzeki u bayernu ???

ja bi volio ali sumnjam. vjerovatno ce džekson otic se okusati u nekoj drugoj ligi
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 19 svi 2010, 08:23

@Effe23

Reci ti njemu ČUPA ČUPS! ;)

Da malo elaboriram...

Znači ja ti morem reč svoj zaključak, prema onom kaj ja čitam, slušam, vidim ili bolje rečeno kaj ja mislim zbog onog kaj kažu novinari, naše vodstvo te naš TRENER!

To kaj je tebi on piso zvuči primamljivo i zanimljivo, pa možda čak i istinito jer si i ti sam skeptičan, te te on pridobio da sumnjaš, zbog toga jer on piše na "novinarski" način! Ono kaj je bitno je to da se cjela transfer politika Bayerna OVE sezone promijenila. Ako dobro obratiš pažnju, znaš da Bayern zasada nije potpisao NITI JEDNOG igrača za slijedeću sezonu. Ja osbno se nemrem sjetiti kada se zadnji puta to dogodilo. Znači sredina 5. mjeseca a Bayern nije bio aktivan na tržištu, al budite ziher da mi delamo. Prije koju sezonu trampa Vučinić za Tonija i mi još njima koju kunu bi se činila realnom, pogotovo kad znamo da Vučinić igra lijevo krilo kao i napadača. No sada je tu LvG i više se ne kupuju igrači samo zato kaj su dobri i zato kaj se mogu kupiti već će se kupovati igrači za TAKTIKU. To ti je čak i Lahm rekao u onom intervjuu, a i sam znaš da LvG tako razmišlja. Vučinić i Džeko nisu igrači koje si LvG želi dovesti pa ih i mi nećemo dovesti. Gomeza se neće prodavati jer kupca za njega nema. Pa ko si od vas može zamisliti da bi Gomez htio ići u Wolfsburg i da bi si Wolfsburg takvog igrača mogao priuštit? To je ono o ćem trebate razmišljati. Ja sam uvjeren da će Gomez slijedeće sezone biti naš NUMMERO UNO. Prodaja Gomeza bi jedino došla u obzir kada bi neko ponudio minimalno isto ili bar 5 milja više nego kaj smo mi dali za njega. A ko će to dat? A i da ga prodamo, "stari" Bayern bi si možda i kupio Džeku ili Vučinića, ali LVG ne bi, tako da ja tvrdim da neće biti prodaje Gomeza niti će Džeko i Vučinić doči kod nas...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Zapatista » 19 svi 2010, 08:40

to sto kazes za gomeza i njegovu kupovinu je istina
jednostavno bayern ga je debelo preplatio i na njemu nikad nece moci zaraditi a malo je klubova koji su spremni preuzeti njegovu platu

a sto se tice dzeke i vucinica, i tu se slazem za vucinica ali za dzeku ne
zasto mislis da van gaal ne zeli takvog igraca? koliko znam on je dosta dobar timski igrac, disciplinovan je, a o igrackim kvalitetima valjda nije potrebno pricati
osim toga bayernu je potreban vrhunski napadac, gomez to nije definitivno, klose je u godinama kao i olic koji opet nije klasicni centarfor nego je onako univerzalni napadac koji ucestvuje u igri puno vise od bilo kojeg gore nabrojanog

ja bas mislim da bi se dzeko idealno uklopio u bayern
vec je naviknut na njemacki fudbal koji mu ocigledno odgovara, visok je i igra glavom mu je najjaca osobina a bayern vec ima ponajbolja krila na svijetu
kad iskombinujes krila i dobru skok igru, dobijas golove
Zapatista

PostPostao/la anton 1983 » 19 svi 2010, 08:51

Ja nisam reko da Džeko ne bi bio dovoljno kvalitetan za Bayern nego da to nije tip napadača kojeg bi si LvG kupio. On oće nekaj drugo, nekaj kaj on odgaja a da valja. Džeko nije takav. Za solo špicu on bi sebi uzeo drugačiju vrstu igrača. LvG se nikada nije izjasnio po pitanju Džeke.

I opet ja ti kažem nemoguće je Gomeza dati Wolfsburgu pa si zato sa tim nemoraš razbijat glavu. Da bi Džeko došo u Bayern Gomez mora proč za puno love a to se neće dogoditi. Moraš znat da bi se i Džeko na Bayernov stil igre moro prilagoditi jer on bi tu po prvi puta posto SOLO ŠPICA, njemu bi automatski pala kvota golova i ZASAD on tu poziciju ne zna igrati kao što zna igrati u taktici sa 2 napadača. Kada bi Bayern uzimo još sada Džeku za solo špicu to bi bio promašaj, jer Džekine kvalitete tu ne bi tolko došle do izražaja...

Kao Solo špica mi ne bi previše dobili sa promjenom Džeko - Gomez i već kad bi se Bayern odlučio na novu špicu mi bi išli na više tehnički potkovanog igrača, koji je niži, brži, zna dribljat i razigravat a ne na tenka kao Džeko...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Zapatista » 19 svi 2010, 10:02

da da slazem se to za gomeza, puno veci klubovi nebi prihvatili njegovu platu a da ne govorim o wolfsburgu, to sam gore i napisao

ocito da drugacije shvatamo taktiku i profile igraca, ja mislim da bi se dzeko odlicno uklopio u bayern ali eto najbolji scenarij je da on dodje pa da onda vidimo ko je bio upravu :D
pozdrav
Zapatista

PostPostao/la The Scarface » 19 svi 2010, 10:44

Kao prvo Gomez nema veliku plaću. Došao je za masne novce tako da je pri potpisivanju ugovora morao pristati na malo slabije uvjete nego inače. ;)

Kao drugo do te zamjene neće doći jer mi jednostavno ne poslujemo tako. Uli je prije par dana izjavio da mi ne trgujemo ljudima tako da ...
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 svi 2010, 12:06

Gomez zarađuje oko 4 milje godišnje netto! :?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 19 svi 2010, 12:43

Juve will Bayern Diego für Schweini anbieten

Der italienische Fußball-Rekordmeister Juventus Turin ist offenbar an einem Transfer von Nationalspieler Bastian Schweinsteiger von Doublegewinner Bayern München interessiert. Nach Angaben der „Gazzetta dello Sport“ will die „alte Dame“ den Ex-Bremer Diego für den 25-Jährigen eintauschen. Der brasilianische Mittelfeldspieler hatte die Erwartungen bei Juve in dieser Saison nicht erfüllen können. Diego war erst im vergangenen Sommer für 25 Millionen Euro von Werder Bremen zum Klub aus dem Piemont gewechselt. Schweinsteigers Vertrag in München läuft allerdings noch bis 30. Juni 2012. Als absoluter Leistungsträger in dieser Saison dürfte der deutsche Vorzeigeklub kein Interesse an einem Transfer Schweinsteigers haben.

Oće nam Juve Diega za Schweinija utrpat! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 19 svi 2010, 12:44

anton 1983 napisao:Gomez zarađuje oko 4 milje godišnje netto! :?

Ne zarađuje on toliko.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 svi 2010, 12:52

The Scarface napisao:

Ne zarađuje on toliko.

To je jedina brojka koja je ikada bila izbačena. Još se sečan natpisa u Bildu di je slika sa cifrom brutale od plače...

Pa kaj ti misliš kolko on zarađuje i zakaj to misliš? Kaj si pročito? RECI RECI RECI!!! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 19 svi 2010, 13:05

anton 1983 napisao:
The Scarface napisao:

Ne zarađuje on toliko.

To je jedina brojka koja je ikada bila izbačena. Još se sečan natpisa u Bildu di je slika sa cifrom brutale od plače...

Pa kaj ti misliš kolko on zarađuje i zakaj to misliš? Kaj si pročito? RECI RECI RECI!!! :mrgreen:

A čitao sam još davno jednu detaljnu analizu Gomezovog trasnfera na tm-u od neke čunke koji stalno posta ekonomska sranja o klubu.

Priča se da Gomez zarađuje negdi 4-5 milja brutto i sa premijama se to penje na max. 6 milja brutto.

Robben kod nas zarađuje 4 milja netto max. , tako da Gomez 100 % toliko ne zarađuje.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 svi 2010, 13:10

Taj text sam i ja čito ali ja kuji ne vjerujem... :mrgreen: Joj da je meni negdje baš nać našu platnu listu! Nikom ju ne bi reko ali bi ja napokon ZNAO! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 19 svi 2010, 14:05

Ja baš naprotiv ne vidim nekog razloga zbog kojeg će Gomez iduće sezoni bit naš numerno uno, prvenstveno zato što je Van Gaal još davno jasno rekao da transferi tipa Tymoshchuk ili Gomez nisu bili njegove želje, tako da nema razloga da on svoju želju ne iskaže sada kada je ipak dobio određeni kredit osvajanjem dvostruke krune.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 19 svi 2010, 14:31

Jer ga nemremo prodat. U nekim stvarima i LvG mora popustit. Naravno Gomez će to morat opravdati, a ja sam uvjeren da on nije šrot kako to neki misle. Naravno ako to on neopravda uvijek je Olinjo tu! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 19 svi 2010, 15:24

Haris napisao:Ja baš naprotiv ne vidim nekog razloga zbog kojeg će Gomez iduće sezoni bit naš numerno uno, prvenstveno zato što je Van Gaal još davno jasno rekao da transferi tipa Tymoshchuk ili Gomez nisu bili njegove želje, tako da nema razloga da on svoju želju ne iskaže sada kada je ipak dobio određeni kredit osvajanjem dvostruke krune.

Lvg je reko da bu Ribery isključivo igrao playa u sredini...lvg je rekao da je Olić smeče i da nebu igrao...lvg je dofurao Braafa i Pranjića koji su smeče doduše pranja si kupio ostanak radi 2 tekme lp-a...lvg je reko da je Kroos bezveze i da mu netreba na početku sezone...puno je lvg rekao nije sve u riječima nego o davanju šansi i djelima...ono kaj mene jebeno zanima kako bu on igrao i sa kojim igračima sad kada je Kroos došao(a garantirao mu je puno igranja)i ako Ribery ostane jer tu su u ofenzivi pun kurac špek igrača tako da je bilokojeg teško na klupu ostavit(ROBBEN,RIBERY,KROOS,MULLER,OLIĆ,GOMEZ,KLOSE)..to mene zanima ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva