@Effe23
Reci ti njemu ČUPA ČUPS!
Da malo elaboriram...
Znači ja ti morem reč svoj zaključak, prema onom kaj ja čitam, slušam, vidim ili bolje rečeno kaj ja mislim zbog onog kaj kažu novinari, naše vodstvo te naš TRENER!
To kaj je tebi on piso zvuči primamljivo i zanimljivo, pa možda čak i istinito jer si i ti sam skeptičan, te te on pridobio da sumnjaš, zbog toga jer on piše na "novinarski" način! Ono kaj je bitno je to da se cjela transfer politika Bayerna OVE sezone promijenila. Ako dobro obratiš pažnju, znaš da Bayern zasada nije potpisao NITI JEDNOG igrača za slijedeću sezonu. Ja osbno se nemrem sjetiti kada se zadnji puta to dogodilo. Znači sredina 5. mjeseca a Bayern nije bio aktivan na tržištu, al budite ziher da mi delamo. Prije koju sezonu trampa Vučinić za Tonija i mi još njima koju kunu bi se činila realnom, pogotovo kad znamo da Vučinić igra lijevo krilo kao i napadača. No sada je tu LvG i više se ne kupuju igrači samo zato kaj su dobri i zato kaj se mogu kupiti već će se kupovati igrači za TAKTIKU. To ti je čak i Lahm rekao u onom intervjuu, a i sam znaš da LvG tako razmišlja. Vučinić i Džeko nisu igrači koje si LvG želi dovesti pa ih i mi nećemo dovesti. Gomeza se neće prodavati jer kupca za njega nema. Pa ko si od vas može zamisliti da bi Gomez htio ići u Wolfsburg i da bi si Wolfsburg takvog igrača mogao priuštit? To je ono o ćem trebate razmišljati. Ja sam uvjeren da će Gomez slijedeće sezone biti naš NUMMERO UNO. Prodaja Gomeza bi jedino došla u obzir kada bi neko ponudio minimalno isto ili bar 5 milja više nego kaj smo mi dali za njega. A ko će to dat? A i da ga prodamo, "stari" Bayern bi si možda i kupio Džeku ili Vučinića, ali LVG ne bi, tako da ja tvrdim da neće biti prodaje Gomeza niti će Džeko i Vučinić doči kod nas...