Europa i Konferencijska liga 2025./26.

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Europa i Konferencijska liga 2025./26.

PostPostao/la jozotg » 08 svi 2026, 16:17

Koliko ja znam pobjednik EL ide Direkt u LP...
Tako da Freiburg i dalje može to napraviti
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 08 svi 2026, 16:49

jozotg napisao:Koliko ja znam pobjednik EL ide Direkt u LP...
Tako da Freiburg i dalje može to napraviti

To da, ali ne po tablici.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 08 svi 2026, 20:26

Prvo, Freiburg nije na tablici 5., a drugo da bi igrao LP mora osvojiti natjecanje.

Onaj tko završi na 5. mjestu ove sezone u Njemačkoj ne dobiva 'ništa', nema 35-50 milijuna € samo od sudjelovanja u LP. Još jednom opomena da Bayern ne može sve sam sa svojim polufinalima i četvrtfinalima iz sezone u sezonu.

Ove sezone Freiburg je Eintracht, a ostali opet banana.

Samo micanje od 50+1 i prestanak statusa usputnih stanica.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 10 svi 2026, 14:13

Red passion napisao:
Ove sezone Freiburg je Eintracht, a ostali opet banana.

Pa dobro i šta hoćeš više, po jedan polufinalista u oba takmičenja, da je Mainz došao do polufinala Konferencijske lige, to bi bio najvećih poduhvat u nekih mislim 60-tak godina, jer bi bio po jedan njemački klub u sva tri evropska takmičenja. To se nekad davno desilo, prije nekih 60-tak godina, negdje sam to neki dan vidio, morao bi provjerit tačnu godinu.
Malo mi je to prestrogo gledanje, jer Dortmund kada dođe do finala LP (nisu tamo davno bili) to i ne bude kao neki uspjeh, a kada ispadnu od Atalante u šesnaestini onda je to propast. Mora biti istina negdje na sredini. Jeste da je anton davno na ovom forumu gledao da ukine tu sredinu, kod njega je samo crno ili bijelo..... :lol: :lol:

I ovo što je Freiburg napravio je ogromno. U ovom slučaju je stvar da je jedna njemačka ekipa u finalu EL još veća nego onda što je bilo s Frankfurtom, jer je jedan Freiburg u finalu tog takmičenja. Jedan mali Freiburg, za kojeg smo se donedavno ježili kada ostvari plasman u evropske kupove. Još su ove sezone isprašili šestoplasiranu ekipu iz Primere Celtu, što je bio onako jasan znak.
A još se pred sezonu pričalo da je BuLi nakon onih silnih prodaja igrača, opustošena, da nema budućnost, da tu neće biti uspjeha u Evropi, bilo je raznih crnih scenarija.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 10 svi 2026, 19:56

Njih goni u 3 pm, žuto-crna govna su mjerilo lakrdije. :D

Freiburgu se množi uspjeh s x5 u odnosu na razvojni centar, smećare koji 8 godina nisu za doslovno ništa. Kod njih je sve: "ha, dogodilo se eto tek tako, uopće nismo ni mislili." :lol:

Bayern je svoj dio odradio kao i svake sezone, Freiburg piše povijest i to je nešto fantastično. Leverkusen, VfB i posebice Leipzig - gledajte i sakrijte se. :D

Eintracht je ove sezone prvi put nakon mnogo godina katastrofalan. Vidjet ćemo hoće li se uspjeti oporaviti, a kada je sezona počela, vjerovao sam kako bi mogli ove sezone velike stvari u ligi izvesti. Naravno, ne sada biti u borbi za naslov jer to nije uopće realno, no svakako 3. mjesto i borba za 2. mjesto.

Originalno sam mislio o tome dodatnom mjestu. Ono će doći ako mimo Bayerna još jedan klub uredno se nalazi u zadnjih 8 i zadnjih 4 svake sezone uz Bayern i to je to - bilo u LP, EL ili KL. To je ipak preteško za Nijemce, no ne i nemoguće. Postoje načini kako se napreduje.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja