anton 1983 napisao:Pa kad bi bila Trampa Davies - Joško onda bi to bilo čistam OK!

cruz napisao:Sve je počelo s šprdancijom, ali evo počelo se provlačiti po polu-pouzdanim izvorima. Ne vjerujem da će se ozbiljni izvori hvatati, ipak je to preskup transfer.

cruz napisao:Sjećate se kad je "no-name" Olise došao i otvorio svima oči koliko su ustvari Sane i Coman teške prevare?
Uvjeren sam da bi Joško donio takav efekt....

cruz napisao:Ne znam odakle to da je sklon ozljedama. Imao jednu ozbiljnu ozljedu, ostalo uglavnom sića.cruz napisao:Sjećate se kad je "no-name" Olise došao i otvorio svima oči koliko su ustvari Sane i Coman teške prevare?
Ja tvrdim da bi on povećao kvalitetu naše momčadi.
Plus tek ulazi u cvijet svoje karijere.
Plus igra dvije pozicije odlično, što je jako bitna karakteristika ako želiš imat malen a sexualan kadar.
Jedino odbija ta odšteta, što na kraju i bude prevaga. Jer ako ćemo keširat za Gordona, onda će se morat prodava oba azijata. Bez prodaje nema Gvardiola.

cruz napisao:Ne znam odakle to da je sklon ozljedama. Imao jednu ozbiljnu ozljedu, ostalo uglavnom sića.cruz napisao:Sjećate se kad je "no-name" Olise došao i otvorio svima oči koliko su ustvari Sane i Coman teške prevare?
Ja tvrdim da bi on povećao kvalitetu naše momčadi.
Plus tek ulazi u cvijet svoje karijere.
Plus igra dvije pozicije odlično, što je jako bitna karakteristika ako želiš imat malen a sexualan kadar.
Jedino odbija ta odšteta, što na kraju i bude prevaga. Jer ako ćemo keširat za Gordona, onda će se morat prodava oba azijata. Bez prodaje nema Gvardiola.

melodyne napisao: Neko ga je vec ranije spominjao na forumu. Bio bi vrlo dobra alternativa koja moze pokriti nekoliko opcija.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost