Badstuber ili Demichelis + NEKO

Arhivirane teme...

U prvih 11 naredne sezone trebao bi igrati ?

Badstuber
14
67%
Demichelis
7
33%

Ukupno glasova : 21

Re: Badstuber ili Demichelis + NEKO

PostPostao/la doro » 25 svi 2010, 21:22

anton 1983 napisao:
ivicaolic napisao:i demichelis je nas najbolji stoper, ali koda je problem u nas bit najbolji stoper kad su ostali za kurca. po meni je i demichelis i DvB i badstuber tesko smeće!!!

E ovo nije daleko od istine, možda! Nemrem ti reč da sereš, al opet znamo svi da moramo izabrati jednoga od ova 3 jer dvojicu nećemo kupovati...

ono kaj se ja bojim da nečemo nikog kupovat :neee:

@haris
znam od prije da si tvrđi malo pa nema smisla dalje tebi objašnjavat :lol:

edit:)

možda bi bilo bolje preimenovat temu a tko sa Badstuberom sad kad vidimo da bu Lahm igral lijevo a špek bek desno što znači niš od kupovine stopera jer njima je Breno transfer potrgani :D
Ja ako biram između svoja 2 omiljena igrača(micho,buyten :mrgreen: ) biram ipak argentinaca...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 25 svi 2010, 22:53

cruz napisao:što se mene tiče, može i Badštrudla i Demichelis,

samo NOSI ONOG VAN BUYTENA

....smišljao sam neki odgovor, ali bolje od ovoga, definitivno nebi smislio... :bravo:

...btw glaso sam za badstubera jer je mlad i suguran sam da može dugo u bayernu igrat u prvoj postavi....makar i micho nije tak loš....samo zajebo je par stvari i to je odnjelo moj glas za njega :neee:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Zapatista » 26 svi 2010, 07:54

i meni sve realnije izgleda da se nece kupovat nikod
a ako nece pojacavat odbranu onda ne znam sta hoce ???

mislim da je veliki problem bayernove uprave sto oni kod kupovanja igraca gledaju i kako da oslabe konkurente
oni su za 30 mil koliko je placen gomez mogli dovesti puno boljeg igraca ili iste kvalitete za neuporedivo manje para, ali ne, njima je bitno da se istovremeno oslabi i stutgart
slicna stvar je uradjena i sa van buytenom koji je placen, ako se dobro sjecam, oko 11-12 miliona
ima tih primjera jos

ako ne dovedu nikog onda je micho badstuber i moj izbor, ali to nije odbrana koja moze i sljedece godine daleko u ligi prvaka
Zapatista

PostPostao/la anton 1983 » 26 svi 2010, 08:38

Zapatista napisao:i
mislim da je veliki problem bayernove uprave sto oni kod kupovanja igraca gledaju i kako da oslabe konkurente
oni su za 30 mil koliko je placen gomez mogli dovesti puno boljeg igraca ili iste kvalitete za neuporedivo manje para, ali ne, njima je bitno da se istovremeno oslabi i stutgart
slicna stvar je uradjena i sa van buytenom koji je placen, ako se dobro sjecam, oko 11-12 miliona
ima tih primjera jos

Možda nešto i ima u tome, ali ova dva transfera ne bi usporedio kao iste. Kada je bio doveden Buyten ja sam bio protiv toga, ali sam htio da Bayern dovede štopera jer se to onda moralo, na kraju kad smo doveli njega sam si reko bolje on nego niko, kaj je tu je...Sa Gomezom je drugačija situacija. U trenutku njegovog dolsaka on je bio NAJBOLJI napadač kojeg si je Bayern mogao dopeljati, tako da usporedba buyten i Gomez , bar kaj se tiče kvalitete igrača (iako ne igraju istu poziciju) ne drži vodu...

Meni će biti žao ako se ne dovede štoper jer mislim da bi to trebali učiniti. Po pitanju štopera ( 4 ih imamo na raspolaganju), smo jako loše posloženi...Imamo dva klinca i dva starkleja. Tako se to ne radi. Uvijek u klubu treba biti jedan talent i dva prava DC-a koji grade "granitnu" obranu, te eventualno neki deda koji će uskočiti kao 4. štoper ako zatreba...Nas dosta muči i ta kvaliteta jer nekako imamo 4 štopera koji na prvi pogled imaju istu kvalitetu te niti jedan baš ne odskače niti ima zagarantirano mjesto u prvih 11...kad smo imali Lucia i Michu kao startere te Brenu i Buytena na klupi to je več ličilo na nekaj, al sad se to nekak sve spojebalo...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 26 svi 2010, 12:01

Rešenje im je ako fakat nebu dolazil stoper da Lahma bace lijevo gdje će Badtrruba dobit kvalitetu i kupit desnog beka te da micho igra stopera..to bi ipak donjelo novu dimenziju i defintivno osnažilo obranu...

LAHM-BADSTUBER-DEMICHELIS-RAFIHNA

Nego da nam badtruba igra l.beka i da su zajedno buyten i micho u obrani to jednostavno ne štima..sa 2 pokretljiva brza beka koji bi duplirali stopere to bi već bila dobra obrana..u principu treba nam taj desni bek a ako je to problem onda nek idu u kurac :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 svi 2010, 12:03

Ja ne vjerujem da će taj bek biti Rafinha, nekako sam ga već otpiso. Da njega LvG hoće već bo mi njega dogovorili...nekaj drugo se očito traži!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 26 svi 2010, 12:05

doro napisao:u principu treba nam taj desni bek a ako je to problem onda nek idu u kurac :D

Nije to problem, problem je u tome sto Gaal zeli. Prema njegovim rijecima momcad se nece bitno promjeniti u odnosu na ovu sezonu, imamo mlade igrace koji ce se razvijati sto u prijevodu znaci opet "drkanje" na Badtrubu i Mullera sljedece sezone! :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la doro » 26 svi 2010, 12:13

Speedy napisao:
doro napisao:u principu treba nam taj desni bek a ako je to problem onda nek idu u kurac :D

Nije to problem, problem je u tome sto Gaal zeli. Prema njegovim rijecima momcad se nece bitno promjeniti u odnosu na ovu sezonu, imamo mlade igrace koji ce se razvijati sto u prijevodu znaci opet "drkanje" na Badtrubu i Mullera sljedece sezone! :neee:

Da u pravu si u cijeloj toj situaciji oko obrane najveći debil je gaal...mislim da nam opet sljede sranja u sezoni kaj se toga tiče :?
Zadnja izmjena: doro; 26 svi 2010, 16:02; ukupno mijenjano 2 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 26 svi 2010, 12:15

anton 1983 napisao:Ja ne vjerujem da će taj bek biti Rafinha, nekako sam ga već otpiso. Da njega LvG hoće već bo mi njega dogovorili...nekaj drugo se očito traži!

Kaj ima tražit lijevo imaš Contenta i braafheida a desno Lahma,stoperi se nebudu dirali znaći preostaje im rezerva za Lahma a i tu genije gaal :mrgreen: veli da je izabrao lella a gorlitz proć :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 26 svi 2010, 12:22

doro napisao:veli da je izabrao lella

Sta fali Lellu? Odigrao je jebenu sezonu pod palicom Hitzfelda! 8-) :mrgreen: Da se razumijemo, ja bi rađe gledao Lella na beku pa makar to bio i lijevi nego Badtrubu! :lol:

Između ostalog, dođe mi da zbrisem ovu anketu kad vidim kakva je trenutno situacija u njoj! :neee: :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la mladjo_dj » 26 svi 2010, 12:28

ja se samo bojim da nece biti NEKO nego NIKO.
Nerlinger izjavio da nam ne treba stoper. Al opet ima nade jer kolko je puta tako bilo niko nam ne treba, a kad na kraju bombe od igraca dovedemo
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 79733.html
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 26 svi 2010, 12:43

Speedy napisao:
doro napisao:veli da je izabrao lella

Sta fali Lellu? Odigrao je jebenu sezonu pod palicom Hitzfelda! 8-) :mrgreen: Da se razumijemo, ja bi rađe gledao Lella na beku pa makar to bio i lijevi nego Badtrubu! :lol:

Između ostalog, dođe mi da zbrisem ovu anketu kad vidim kakva je trenutno situacija u njoj! :neee: :mrgreen:

Bome i ja kad vidim obranu za sljedeće sezonu(braaf,contento,micho,buyten,breno,badstuber,lell) :neee:

Lahm je svjetska klasa pa nesmije bit uz ovu hrpu gnoja kao i napomena da Contento i Badtruba su kikići ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 26 svi 2010, 13:44

ma, bit će SIGURNO novih obrambenih igrača, to su službeno najavili i Kalle i Nerlinger i van Gaal a i Beckenbauä!!!

ovaj topic služi samo tome da mi špekuliramo i da raspravljamo o opcijama

da će navedeni ljudi čuti naše ideje čisto sumnjam, iako ima par -sigurno- pametnih komentara :bravo:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Arhiva