Zapatista napisao:i
mislim da je veliki problem bayernove uprave sto oni kod kupovanja igraca gledaju i kako da oslabe konkurente
oni su za 30 mil koliko je placen gomez mogli dovesti puno boljeg igraca ili iste kvalitete za neuporedivo manje para, ali ne, njima je bitno da se istovremeno oslabi i stutgart
slicna stvar je uradjena i sa van buytenom koji je placen, ako se dobro sjecam, oko 11-12 miliona
ima tih primjera jos
Možda nešto i ima u tome, ali ova dva transfera ne bi usporedio kao iste. Kada je bio doveden Buyten ja sam bio protiv toga, ali sam htio da Bayern dovede štopera jer se to onda moralo, na kraju kad smo doveli njega sam si reko bolje on nego niko, kaj je tu je...Sa Gomezom je drugačija situacija. U trenutku njegovog dolsaka on je bio NAJBOLJI napadač kojeg si je Bayern mogao dopeljati, tako da usporedba buyten i Gomez , bar kaj se tiče kvalitete igrača (iako ne igraju istu poziciju) ne drži vodu...
Meni će biti žao ako se ne dovede štoper jer mislim da bi to trebali učiniti. Po pitanju štopera ( 4 ih imamo na raspolaganju), smo jako loše posloženi...Imamo dva klinca i dva starkleja. Tako se to ne radi. Uvijek u klubu treba biti jedan talent i dva prava DC-a koji grade "granitnu" obranu, te eventualno neki deda koji će uskočiti kao 4. štoper ako zatreba...Nas dosta muči i ta kvaliteta jer nekako imamo 4 štopera koji na prvi pogled imaju istu kvalitetu te niti jedan baš ne odskače niti ima zagarantirano mjesto u prvih 11...kad smo imali Lucia i Michu kao startere te Brenu i Buytena na klupi to je več ličilo na nekaj, al sad se to nekak sve spojebalo...