Švapska repka

Pišite o događanjima u njemačkom prvenstvu...

Re: Švapska repka

PostPostao/la Red passion » 13 lip 2010, 23:01

Svaka čast Elfu, odlična partija u kojoj je jedino Özil nije uspio upisat barem jedan pogodak zbog poteza previše. Sve u svemu, ova utakmica meni osobno i nije bila neka teška osim po onome što je prva utakmica pa opreza svakoj ekipi nikad dosta. Ali na kraju, Australija nije ni sjena onoj ekipi koja je igrala prije 4 godine. Pravi ispit Njemačke će biti protiv ostale dvije ekipe u skupini.
Inače uspjela im je danas igra sa 3 stopera otraga, ali vidi se nedostatak igre po lijevoj strani. Iznimka može biti samo Özilovo dodavanje za gol i dodavanje Poldija za promašaje Klosea. Vidjet ćemo kako će to se razvijati u idućim utakmicama.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 14 lip 2010, 07:34

To je taj Joachim Low, najgluplji trenerski genijalac. Svi POOP i onda on dene BadGnjilog, Klose, Friedricha i razaranje po kvartu se događa. Zi majt Žermans su jučer napokon demonstrirali kako se hala fuca. Na kraju svega postavlja se pitanje, dal su Njemci tolko dobri il Australci toliko loši? Bilo kako bilo švabi su zasad svoj dio posla obavili i nisu razočarali, ali u 1/4 finalu ili 1/2 finalu tako nogomet neće igrat. Sa jakim ekipama oni će se moći nositi ali će se pobjeda moći ostvariti tek na penale....KATENAČO strajks again!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 14 lip 2010, 16:44

jebote, jedino švabi odigrali dobru partiju do sada (možda je malo i do protivnika), sve ostale partije su bile DOSADNEEEE, da nije onih vuvuzela zaspo bi ko tele zaklano!

nisam (bio) baš neki simpatizer DFB-a, al tek sad vidim zašto... ballack! mrzim tog arogantnog antitalenta, i menš'čini da se ostvaruje ono moje: DFB je bolji bez onog idiota umišljenog!! dobro, igrali su protiv slabe momčadi, vidit ćemo tek kako će se nositi sa boljim ekipama.... to stoji pod #1 !!!

govorite šta oćete, boli me taki, Ballack nema pojma niti je ikad imo, bar u mojim očima (sad će me neki od vas dobro pojebat :lol: ) , al zato Njemačka ima onog Özila... 8-)

jebo majku kako mali igra :o c c c!!!! svi su važni, i lahm i švajni, pa i klose, itd, nema dileme, ali menš'čini da nema bez njega (i mulca) neke opasnosti! poldi je krkan al ipak zna nekad i pas koristan dati

što se tiče badštrudle, pa čovječe, moramo si priznati, mali je klasa!! K.L.A.S.A.!!! đe god ga postaviš igra bez greške (u sklopu svojih tehničkih mogućnosti)!! svaka mu čast i drago mi je što je dobio prednost pred jansenom, aogom itd.

po meni bi švabi trebali igrati ovako:

Neuer
lahm - mertesacker - boateng - štrudla
švajni - kedira
müllä - özil - marin
kakao

svaka čast i fridrihu i kloseu i poldiju, ali pošto teže pas igri, trebaju im vrhunski tehničari koji će stvarati mnogo prostora i škavi igrača, mislim da trebaju iskoristiti marina i kakao!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 14 lip 2010, 17:10

marina definitivno kakao moze i uc s klupe ipak klose mora bit najbolji strijelac elfa na sp jos 3 gola mu fale
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 14 lip 2010, 19:26

Al to su ta Lowova čuda. Svi bi ga najradije ubili, a njegova momčad dobije 4:0 protiv ipak neloše reprezentacije Australije.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 15 lip 2010, 09:32

Raum für Verbesserungen

E to su Njemci. Satru Australiju, nema uzjebavanja i samo se priča o onome kaj bi se još dalo poboljšati...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 15 lip 2010, 10:23

brijem da su srbi vec potpisali poraz sad sam gledo press konferenciju hvale svabe i frajer sam kaze da nemaju sanse
ajmo svabe dobar tecaj nek i 2 razlike dobiju :roll:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 15 lip 2010, 13:38

bit će to potpuno drugačija tekma protiv srba..

poznato je da njemcima ne pašu ekipe s ovih prostora, a i srbima gori pod nogama, moraju pokazati puno puno više! a ipak moram reć da su švabi razvalili jednu australiju... australija nije na nivou njemačke, srbije i gane!!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 15 lip 2010, 14:45

cruz napisao:bit će to potpuno drugačija tekma protiv srba..

poznato je da njemcima ne pašu ekipe s ovih prostora, a i srbima gori pod nogama, moraju pokazati puno puno više! a ipak moram reć da su švabi razvalili jednu australiju... australija nije na nivou njemačke, srbije i gane!!

Ja ću ti reći samo jedno a to je da Srbija ima sreće kaj je >Elf lagano rastočil Australce pa sad može mirnije i opuštenije odigrat 2 kolo i tu srbi imaju veliku šansu međutim nadam se da će ih Elf pobjedom izbacit i da nejdu dalje....isto tako Gana a pogotovo Srbi će se namučit s tom Australijom i neće im biti lako...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 18 lip 2010, 15:04

Low glavni krivac za danaašnji poraz...bio sam u pravu kad sam ga kritiziro a ne samo ja svi mu govore da makne Badstubera sa beka također i Podoslkog i Klosea iz prve al taština radi svoje obilo mu se danas u glavu oboje...ukratko kreten od trenera :neee:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 18 lip 2010, 15:46

ma prolaze svabe dovoljno im je 1:0

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 18 lip 2010, 18:09

CroCHEF napisao:ma prolaze svabe dovoljno im je 1:0

Znam al kreten trener sjebe atmosferu..dovoljno im je i 2:1 :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 18 lip 2010, 19:43

ovo je primjer utakmice zakaj ja mrzim nogomet! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 18 lip 2010, 20:34

anton 1983 napisao:ovo je primjer utakmice zakaj ja mrzim nogomet! :neee:

Obrazloži...jedino kaj ja mrzim u nogometu jesu neka pravila a najodvratnije je isključenje igrača to bi ukinuo..npr. ako neko dobi crveni ide van al ga 2 igrač zamjeni s tim da protivnički tim dobi penal...to je najpoštenije jer sa isključenjem se razbi dinamika al i poštenje na kraju krajeva jer ako popušiš s igračem manje jbg spušil si radi neravnopravnosti a ako pak pobjediš onda si dobio sa igračem više jebeš to... :neee:

Danas se ipak pokazalo da je Low nije trener glupi genijalac već samo jako glupi trener jer istu grešku radi na 2 prvenstva(euro 2008 Jansen-Podolski lijeva strana+netalentirani Fritz u vezi) a SP 2010(Bastuber bek te forsiranje propalih Klosea i Podolskog) onda dobi slabu Poljsku i ostavi istu loše postavljenu momčad te radi toga dobo po njonji i to debil napravi opet danas....jednostavno je trebao napast u obje tekme a ne beskrvno odigrat taktiku 1pol. i čak malo podcijenit obje momčadi :neee:

Ako mu trunka pameti iz guzice dođe u glavu protiv Gane će postavit ovu momčad:

...........Kissling(Cacau)...........
Ozil..........Muller............Marin
.......Schweini.....Khedira.........
Aogo............................Lahm
..........Friedrich....Merte.........
................Neuer..................

Nikakav Badstuber bek,Podolski van a za Klosea se bog pobrinuo da ga ne gledam jer je frajer očajan u obje tekme bez obzira na taj 1 gol(frajer fulao 4 zicera i sad ova glupost sa crvenim) s ovom postavom bi Elf bio daleko jači i neranjiviji OZil-Marin na svojim pravim mjestima mlade ubojice na krilima,Muller na svojoj najjačoj strani iza same špice jer znamo za njegov asist ovako je ipak predaleko od gola i same špice te mali Aogo koji je doktor nogometa za Badstubera i Jansena na beku 10 puta brži i bolji igrač te može čuvat brza i laka krila....al nažalost teško da vidimo vou postavu jer LOw je preglup za to...užasno me razočarao iako ga nisam nikad cijenio neš previše....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 18 lip 2010, 22:37

...jedini ko je sjebo njemačku i ko je kriv za poraz je KLOSE!!! Trener nije kriv za poraz pa da si vi glavu razbili radi toga....a glupan Klose..neznam zakaj....al danas je bio nadrkan do kurca i zna majmun glupi da ima žuti i ide onak odiza podjebat igrača...da je Muller nekaj takvoga napravil, razmel bi...ali Klose da je tak naivan i glup - nisam mogo vjerovat...

- uostalom Poldie je penala fulo, tak da i to je sreća za srbe, ali i Njemačka je igrala 5x bolje od srba i bez jednog igrača...
Njemačka može bit zadovoljna igrom, jer je pokazala da je moćna...malo sreće fali ali i to će doći...poraz opće nije bitan...., a srbi su danas pokazali da nemaju poima o nogometu...jbg :neee:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga