jebote, jedino švabi odigrali dobru partiju do sada (možda je malo i do protivnika), sve ostale partije su bile DOSADNEEEE, da nije onih vuvuzela zaspo bi ko tele zaklano!
nisam (bio) baš neki simpatizer DFB-a, al tek sad vidim zašto...
ballack! mrzim tog arogantnog antitalenta, i menš'čini da se ostvaruje ono moje: DFB je bolji bez onog idiota umišljenog!! dobro, igrali su protiv slabe momčadi, vidit ćemo tek kako će se nositi sa boljim ekipama.... to stoji pod #1 !!!
govorite šta oćete, boli me taki, Ballack nema pojma niti je ikad imo, bar u mojim očima (sad će me neki od vas dobro pojebat

) , al zato Njemačka ima onog Özila...
jebo majku kako mali igra

c c c!!!! svi su važni, i lahm i švajni, pa i klose, itd, nema dileme, ali menš'čini da nema bez njega (i mulca) neke opasnosti! poldi je krkan al ipak zna nekad i pas koristan dati
što se tiče badštrudle, pa čovječe, moramo si priznati, mali je klasa!!
K.L.A.S.A.!!! đe god ga postaviš igra bez greške (u sklopu svojih tehničkih mogućnosti)!! svaka mu čast i drago mi je što je dobio prednost pred jansenom, aogom itd.
po meni bi švabi trebali igrati ovako:
Neuer
lahm - mertesacker - boateng - štrudla
švajni - kedira
müllä - özil - marin
kakao
svaka čast i fridrihu i kloseu i poldiju, ali pošto teže pas igri, trebaju im vrhunski tehničari koji će stvarati mnogo prostora i škavi igrača, mislim da trebaju iskoristiti marina i kakao!