(18/09/2010) FC Bayern München - 1. FC Köln

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (18/09/2010) FC Bayern München - 1. FC Köln

PostPostao/la CroCHEF » 18 ruj 2010, 17:01

80% posjeda :neee:
sad dolazi gostovanje kod 2. Hoffenheima i doma protviv 1.Mainza u iducih 7 dana
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivicaolic » 18 ruj 2010, 17:27

doro napisao:
Haris napisao:A to je to, naše tipično meljanje sa jako malo konkretnih akcija. Sad će opet standardne izlike kako se Keln samo branio itd...mogu to objesit gdje god hoće. I protiv takvih ekipa treba imat neku taktiku, treba nešto promjenit ako nam već naš stil igre sam po sebi neće odgovarati protiv jedne takve ekipe. Al jok, nek smo mi opet njih ubili sa 70% posjeda, to je mjerilo dominacije izgleda.

4 utakmice u Bundesligi, 2 postignuta gola, i to oba u prvoj utakmici protiv Wolfburga. Gadno.

Ne brini jer gaal ima jokera...Gomeza ;)

strašan ti je gomez, nebi imo mjesta u dinamu pored rukija :D
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la CroCHEF » 18 ruj 2010, 17:30

pazite raspored imamo:
hoffenheim, mainz, dortmund, hannover i hamburg u iducih mjesec dana.
e sad se bojim da je bundesliga izgubljena icon_hy

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 18 ruj 2010, 17:34

jebo ja ovu ekipu, govorim to od prvog kola sa wolfima... pisam im se u usta svima..

jebem im mater svima, netreba ih nikako podrzati... samo neka oni govori kako im ne treba novih igraca,, mater im jebem, samo neka oni slazu novac... 3 tekme bez gola, bremen kuci i keln kuci, i klautern u gostima :S

smijesno

jebem im sve jos jednom....

hajde basel i hoffii sad ;) vedooo zabiii gaaaa
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la FCB m@niac » 18 ruj 2010, 17:43

CroCHEF napisao:pazite raspored imamo:
hoffenheim, mainz, dortmund, hannover i hamburg u iducih mjesec dana.
e sad se bojim da je bundesliga izgubljena icon_hy

...misliš, izgubljena za nas ili ćemo mi razbit bundesligu?...pa sad se Bayern tek diže...ovo dosad je bilo samo zagrijavanje...

stvarno, sad ove jače momčadi ćemo satrt ko stuttgart borusiu.... :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 18 ruj 2010, 17:46

CroCHEF napisao:80% posjeda :neee:
sad dolazi gostovanje kod 2. Hoffenheima i doma protviv 1.Mainza u iducih 7 dana

Ja sam po svojoj nekoj računici zaključio da ako u prvih 12 kola 3-4 puta odigramo neriješeno i izgubimo, prvaci teško da ćemo biti. :roll: Kako sad stvari stoje, već nakon 4 kola se to vidi.
Ali isto tako s ovakvim rezultatima, prvak neće nitko od prošlogodišnjih prvih 7 da bude(iznimka Dortmund). Rano je još, tek je prvenstvo počelo, ali ovako schlechte spiel s uigranim kadrom od prošle godine... Morali smo imati najmanje 7 bodova... :a045: I još nešto, prvenstvo se osvaja na malim utakmicama... Tu i tamo na velikima koje odlučuju bodovni razmak među ekipama.
Jedino što će ostati isto je da dajem bezuvjetnu podršku i da sam uvijek uz Bayern. :navijac: ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 18 ruj 2010, 19:12

ali ovog nema nigdje da se neka slaba momcad ovako jadno brani u nekoj jadnoj tvrdjavi
primjeri su hercules s barcom, casena s milanom

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 18 ruj 2010, 19:25

Već sam sam sebi dosadio smile44 , a mora da sam negdje i vama, ali...
Pa dobro jel mi možemo barem 1 utakmicu odigrat s 4-4-2? Samo 1. Ne tražim ništa više. Ako ne ide, možemo i dalje igrat ovih jebenih 4-2-3-1.
Iako sam prošlu utakmicu konstatirao da Olić nije igrač protiv bunkera, sve više i više mi je jasno da niti LvG nije trener protiv bunkera. :no: Mi ćemo morati navijati da izvučemo Barcu ili Milan(Allegri je napadački orijentiran trener) kao najteže moguće protivnike zato jer protiv bunkera nemamo šanse.
Gola nismo zabili već tri utakmice. Opet svi tupimo o jalovoj prednosti, imamo 160% posjeda lopte, a ne zabijamo i svi to vide osim onog koji treba. Da nije bilo Mullerovog trenutka genijalnosti, siguran sam da ne bi zabili niti protiv Rome.

Prošle sezone ga je spašavao Robben koji je radio sve suprotno van Gaalovom nogometu, ali ove sezone je Robben potrgan, a Ribery sluša trenera. Tko zna kako će sve to završiti.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Kaiser Franz » 18 ruj 2010, 19:58

CroCHEF napisao:posto sutra igraju u 15.30h nisam bio ziher hoce li biti prijenosa na
"EUROSPORT 2", sada sam vidio DA CE GA BIT :bravo:

Ej lega ne moraš se uopće više zamarat s tim hoće ili neće bit prijenosa jer je danas komentator rekao da će prenosit svaku utakmicu Bayerna. Tako da uvijek ide Bayern u prijenosu, i da se igra u isto vrijeme ne znam Bremen-Schalke, opet će bit Bayern u prijenosu.

Btw. čestitam Bayernu na zasluženo osvojenom bodu :bravo: , prestrašno kakva su prilike promašili Brecko i Freis. Ovaj Butt po stare dane ušao u formu života :mig:
Kaiser Franz
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la CroCHEF » 18 ruj 2010, 20:05

Kaiser Franz napisao:
CroCHEF napisao:posto sutra igraju u 15.30h nisam bio ziher hoce li biti prijenosa na
"EUROSPORT 2", sada sam vidio DA CE GA BIT :bravo:

Ej lega ne moraš se uopće više zamarat s tim hoće ili neće bit prijenosa jer je danas komentator rekao da će prenosit svaku utakmicu Bayerna. Tako da uvijek ide Bayern u prijenosu, i da se igra u isto vrijeme ne znam Bremen-Schalke, opet će bit Bayern u prijenosu.

Btw. čestitam Bayernu na zasluženo osvojenom bodu :bravo: , prestrašno kakva su prilike promašili Brecko i Freis. Ovaj Butt po stare dane ušao u formu života :mig:

cuo sam :smajl007: kak spaljeno npr. ekipa nesto pita ljude tipa danas je bilo jeli bayern bolja ekipa od reala
ti napises na ovu stranicu tj zid
http://www.facebook.com/home.php?#!/pag ... 133?ref=ts
i ovi procitaju neke komentare

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 18 ruj 2010, 22:15

Murta napisao:Već sam sam sebi dosadio smile44 , a mora da sam negdje i vama, ali...
Pa dobro jel mi možemo barem 1 utakmicu odigrat s 4-4-2? Samo 1. Ne tražim ništa više. Ako ne ide, možemo i dalje igrat ovih jebenih 4-2-3-1.
Iako sam prošlu utakmicu konstatirao da Olić nije igrač protiv bunkera, sve više i više mi je jasno da niti LvG nije trener protiv bunkera. :no: Mi ćemo morati navijati da izvučemo Barcu ili Milan(Allegri je napadački orijentiran trener) kao najteže moguće protivnike zato jer protiv bunkera nemamo šanse.
Gola nismo zabili već tri utakmice. Opet svi tupimo o jalovoj prednosti, imamo 160% posjeda lopte, a ne zabijamo i svi to vide osim onog koji treba. Da nije bilo Mullerovog trenutka genijalnosti, siguran sam da ne bi zabili niti protiv Rome.

Prošle sezone ga je spašavao Robben koji je radio sve suprotno van Gaalovom nogometu, ali ove sezone je Robben potrgan, a Ribery sluša trenera. Tko zna kako će sve to završiti.

Ja jesam bio za 4-2-3-1 da se igra, jer imamo samo takve igrače za taj sustav igre, osim...
Osim napadača kojima očito nikako, ali baš nikako ne paše ovaj sustav igre. Učinkovitost je ravna nuli(ako ne brojimo Müllera). 2 gola zabili, 3 primili u 4 utakmice za jednu poprilično ofenzivnu formaciju.
Da se svi razumijemo... Svaka momčad ala Köln, Hannover, Frankfurt i sl. momčadi(od prijašnjih godina, pa i sad sigurno bez obzira na plasman), pa i jače ekipe ala Werder i Dortmund, dolaze u München kako bi se izvukli poraza. Bunker je nešto potpuno normalno otkako igramo na Allianz Areni i to je veoma zahtjevan posao pobijediti takav način igre koji su isticali i Hoeneß, Rummenigge i ostali u klubu prijašnjih godina.
Ali s obzirom da poznajemo ekipu kako može igrati i kako je igrala, moglo bi se stvarno reći da je nefunkcionalan sustav igre, neefikasan da ne pričam... Prošle godine se nitko s nikim nije poznavao kada je Gaal isprobavao 4-3-3, također schlecht smo bili dok nije stavio 4-4-2 i s time uigrao i preporodio ekipu do kraja sezone. Ove godine smo sa gotovo jednako ofenzivnim sustavom ušli, napadači nam apsolutno ništa ne rade i tu je najveći problem zašto golova, NEMA!
Sve ovo što naknadno Gaal uvodi i mijenja za vrijeme utakmice je jedno veliko ništa, baš kao i Mario Gomez koji kao jocker nije ni sjena onoga što on zna u nogometu raditi kad krene od 1. minute.
Neke promjene će morati raditi...

Jedina zanimljivost i pozitivna stvar u svemu tome je da u posljednja kola nam obrana nije gola, baš kao ni na utakmici s Romom. Tu je s naše strane zanimljivo, izostao pogodak za pobjedu.
Mislim da bi morao Gaal vratiti se sustavu igre od prošle godine i vidjeti može li s njime nešto napraviti. Gurnuti Müllera na desnog veznog, u napad ubaciti Olića i Gomeza ili Gomeza i Klosea ili Olića i Klosea. 4 kola i 2 zabijena gola definitivno ne priliči Bayernu. :nono:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 20 ruj 2010, 13:58

namjerno nisam želio do sad komentirati utakmicu... nije mi se dalo čitati promjenjive komentare

nakon rome svi su puni hvale a kad se uspijemo probiti bunker odma nitko ne valja :lol:

bez brige, prvenstvo će bit Bayernovo... nema (još) razloga za paniku ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 20 ruj 2010, 14:10

cruz napisao:
nakon rome svi su puni hvale a kad se uspijemo probiti bunker odma nitko ne valja :lol:

bez brige, prvenstvo će bit Bayernovo... nema (još) razloga za paniku ;)

:bravo:

Meni se niti neda komentirati. Već mi je PK branjenja Bayerna, trenera i igrača. Jeboti pas mater i tom bunkeru odvratnom, da mu jebo. Te sve moćdai treba kaznit sa penalima i sudac uvijek treba sudit kontra njih pa nek se onda brane gamad jedna smrdljiva! :neee:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Axe » 20 ruj 2010, 15:19

Mozda je najbolje da se tema posalje u arhivu, muka me spopadne kad se sjetim tekme. :x :x
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 20 ruj 2010, 20:31

ah, bunker nikome nije drag, ali šta će ekipa kada zna da nema šanse protiv jačeg protivnika... jednostavno je to jedino "pametno" riješenje... jbg ulog je velik, treba se u svakoj utakmici izvući najbolje, a protiv Bayerna je uspjeh dobro se obraniti! pa šta god uspije u napadu... ne branim ja nikoga, ali ne možemo nikoga kriviti zato....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011