sad dolazi gostovanje kod 2. Hoffenheima i doma protviv 1.Mainza u iducih 7 dana

doro napisao:Haris napisao:A to je to, naše tipično meljanje sa jako malo konkretnih akcija. Sad će opet standardne izlike kako se Keln samo branio itd...mogu to objesit gdje god hoće. I protiv takvih ekipa treba imat neku taktiku, treba nešto promjenit ako nam već naš stil igre sam po sebi neće odgovarati protiv jedne takve ekipe. Al jok, nek smo mi opet njih ubili sa 70% posjeda, to je mjerilo dominacije izgleda.
4 utakmice u Bundesligi, 2 postignuta gola, i to oba u prvoj utakmici protiv Wolfburga. Gadno.
Ne brini jer gaal ima jokera...Gomeza

CroCHEF napisao:pazite raspored imamo:
hoffenheim, mainz, dortmund, hannover i hamburg u iducih mjesec dana.
e sad se bojim da je bundesliga izgubljena
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
CroCHEF napisao:80% posjeda![]()
sad dolazi gostovanje kod 2. Hoffenheima i doma protviv 1.Mainza u iducih 7 dana
I još nešto, prvenstvo se osvaja na malim utakmicama... Tu i tamo na velikima koje odlučuju bodovni razmak među ekipama.

, a mora da sam negdje i vama, ali...
Mi ćemo morati navijati da izvučemo Barcu ili Milan(Allegri je napadački orijentiran trener) kao najteže moguće protivnike zato jer protiv bunkera nemamo šanse. 
CroCHEF napisao:posto sutra igraju u 15.30h nisam bio ziher hoce li biti prijenosa na
"EUROSPORT 2", sada sam vidio DA CE GA BIT![]()

Kaiser Franz napisao:CroCHEF napisao:posto sutra igraju u 15.30h nisam bio ziher hoce li biti prijenosa na
"EUROSPORT 2", sada sam vidio DA CE GA BIT![]()
Ej lega ne moraš se uopće više zamarat s tim hoće ili neće bit prijenosa jer je danas komentator rekao da će prenosit svaku utakmicu Bayerna. Tako da uvijek ide Bayern u prijenosu, i da se igra u isto vrijeme ne znam Bremen-Schalke, opet će bit Bayern u prijenosu.
Btw. čestitam Bayernu na zasluženo osvojenom bodu, prestrašno kakva su prilike promašili Brecko i Freis. Ovaj Butt po stare dane ušao u formu života
kak spaljeno npr. ekipa nesto pita ljude tipa danas je bilo jeli bayern bolja ekipa od reala 
Murta napisao:Već sam sam sebi dosadio, a mora da sam negdje i vama, ali...
Pa dobro jel mi možemo barem 1 utakmicu odigrat s 4-4-2? Samo 1. Ne tražim ništa više. Ako ne ide, možemo i dalje igrat ovih jebenih 4-2-3-1.
Iako sam prošlu utakmicu konstatirao da Olić nije igrač protiv bunkera, sve više i više mi je jasno da niti LvG nije trener protiv bunkera.Mi ćemo morati navijati da izvučemo Barcu ili Milan(Allegri je napadački orijentiran trener) kao najteže moguće protivnike zato jer protiv bunkera nemamo šanse.
Gola nismo zabili već tri utakmice. Opet svi tupimo o jalovoj prednosti, imamo 160% posjeda lopte, a ne zabijamo i svi to vide osim onog koji treba. Da nije bilo Mullerovog trenutka genijalnosti, siguran sam da ne bi zabili niti protiv Rome.
Prošle sezone ga je spašavao Robben koji je radio sve suprotno van Gaalovom nogometu, ali ove sezone je Robben potrgan, a Ribery sluša trenera. Tko zna kako će sve to završiti.

cruz napisao:
nakon rome svi su puni hvale a kad se uspijemo probiti bunker odma nitko ne valja![]()
bez brige, prvenstvo će bit Bayernovo... nema (još) razloga za paniku

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju