04.03 Bayer Leverkusen - Bayern Munchen

Re: 04.03 Bayer Leverkusen - Bayern Munchen

PostPostao/la mladjo_dj » 04 ožu 2009, 22:37

anton 1983 napisao:Svaki put je sve gore i gore i sve me više i više strah da to sve neode u kurac!

Hehehe ako vec nije i oslo :doh:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 04 ožu 2009, 22:39

Stvarno neznam, golove koje smo mi danas primili su bili za spobljuvat - pa poserem se kad primamo takve golove - nisam ja na to kao navijač Bayern naviknut!

Najžalosnije u svemu tome je to kaj su nam Njemci najlošiji igrači a imamo ih ko pljeve...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 04 ožu 2009, 22:41

anton 1983 napisao:pa poserem se kad primamo takve golove - nisam ja na to kao navijač Bayern naviknut!

Bit ce da se trebas naviknuti, ipak je ovo drukciji Bayern, Klinsmannov Bayern za kojeg stvarno ne mozes znati kako ce tekmu odigrati... :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 04 ožu 2009, 22:43

Ma da je moj deda trener Bayerna takve golove nemremo primat! Pa to je užas kak mi ispadamo u toj obrani!!!

Za onaj gol od Barnette bi Demichelisu i Timbu kićmu potrgal!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 04 ožu 2009, 22:50

anton 1983 napisao:Za onaj gol od Barnette bi Demichelisu i Timbu kićmu potrgal!!!

Uff, kako bi ja to isamarao sve, narocito Demichelisa! :neee:

Nego da ja vas priupitam nesto, jel tko u stanju da napise izvjestaj? :hehe:

Ja stvarno nisam u mogucnosti sada, Scarfacea ni od korova kada ga trebas! :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Bayern08 » 04 ožu 2009, 22:52

Ja se samo plasim da ove godine Bayern nece osvojiti NISTA...jer sa ovakvom igrom uhhh...a Klinsmanu je vrijeme da ide...zao mi je ali je tako...samo se nadam da nece sezona propasti...a sto se tice utakmice....no coment 4 gola opet mreza puna....
Bayern08

PostPostao/la Speedy » 04 ožu 2009, 22:55

Bayern08 napisao:Ja se samo plasim da ove godine Bayern nece osvojiti NISTA

Vrlo je blizu da se to dogodi, iako igramo u LP vrlo dobro nerealno je ocekivati neke stvari, a igre u prvenstvu su posebna prica!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 05 ožu 2009, 11:00

Evo ocjene same govore nasta je to licilo sinoc na terenu! :neee:

Slika
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 05 ožu 2009, 13:03

a što reći nakon onoga sinoć....naime odigrali smo upravo onako kako sam i očekivao u prvom poluvremenu ali za razliku od sportinga nismo znali iskoristit njihove pogreške u obrani....kod 2-0 mi nije jasno zašto Klinsman nije uveo Lell-a ,a Ze-u dao njegovu poziciju jer je jučer bilo vidljivo da on beka nemože igrati tj.da toliki kapacitet trke nema u nogama da sve zatvara i u sprintu pomaže Ribery-u u napadu,a nisu pomogli ni šetači MvB i Ottl ,a pogotovo mister statični Tim Borowski....lik nije dva(2) puta prešao centar pomoći obrani....

nakon toga 3-0 ostaje Ze naprijed,MvB kasni....i ja i dalje gledam tekmu i onda 3-1,3-2 i pomislim tko se zadnji smije(mislim na Labadiju) i imali smo šanse za 3-3 i produžetke ,ali je Adler skinuo nekoliko teških udaraca....i onda kontra još jedna i 4-2 kraj priče....

evo i o taktici.....

4-5-1......dva defanzivna vezna,jedna polušpica(timbo) koji to i nije i jedno krilo(hamit) koje to nije jučer bio....

jednostavno se KLose previše vraćao natrag kao i Ribery,a kad bi i presjekli uzeli neku loptu tad bi Timbo ili Hamit krivo odigrali....drugo kad smo napadali po bokovima nije u dosta slučaja bilo dupliranja....Hamit ostaje sam 1-3 isto tako ribery 1-4 i sl....dakle pogreška br.1 mi smo jučer morali igrati sa dva napadača.....pogreška broj dva Lell je moroi igrati beka a Ze u vezi bez obzira što bi to značilo za našu obranu...greška broj tri....Timbo je igrao polušpicu a mi nismo ni jednom probili jučer po sredini....već smo napadali isključivo preko krila....

igrači....

najlošiji....

MvB.....Ulli reci mu da ga ne želiš u ekipi nagodinu i kraj priče i nek već se sprema za povratak u Eindhoven a ne da mi sa ovakvom glavom izađe na teren....

Timbo....mister nepomični....koliko trke,a još manje mozga,krivih dodavanja....

Hamit previše se želi dokazivat sam sebi da zaboravlja jednu stvar....ne igraš sam seljačino....

Ottl.....dva kontakta s lopton na cijeloj tekmi mislim....dobro on je tu ipak da nam Bommell ne pocrveni .....

zaključak.....treba ovo što prije zaboravit i okrenut se hannoveru u subotu...gubili smo i ispadali i od slabijih klubova i bili još veći favoriti....sranja se događaju....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la nokia » 05 ožu 2009, 13:10

bavarac napisao:
zaključak.....treba ovo što prije zaboravit i okrenut se hannoveru u subotu...gubili smo i ispadali i od slabijih klubova i bili još veći favoriti....sranja se događaju....

Samo sto se u posljednje vrijeme precesto dogadjaju. :neee:
nokia

PostPostao/la bavarac » 05 ožu 2009, 13:33

nokia napisao:
bavarac napisao:

Samo sto se u posljednje vrijeme precesto dogadjaju. :neee:

gledaj to ovako ako je i jedan klub u njemačkoj u stanju zaredat sa 7-8 pobjeda u nizu tad smo to mi a sjeti se kako smo igrali na početku sezone.....i u nastavku....nas je pauza ova sjebala jer smo bili u top formi i treba vremena da opet počnemo gazit protivnike redom,a i da su nas suci malo manje zakidali mi bi sad bili miljama daleko od ostatka lige....ali jeb...sranja se događaju...
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Bayern08 » 05 ožu 2009, 16:50

eee kad je doslo vrijeme da se BAYERN vadi na sudije u bundesligi...paaa treba da deremo sve po 3 ili 4 gola razlike pa da nam taj jedan ponisteni gol ili nedosudjeni penal ili nepostojeci ofsajd ne znace nistaaa... Zaista nam treba vremena da mi pocnemo igrati i da udjemo u formu aaa tog vremena nema... Ali opet se nadam da cemo nekim cudom osvojiti ligu prvaka paa onda bih zaboravio sve ove lose igre i ne mora se osvojiti ni bundesliga...ali ako nista ne osvojimo onda ce da bude gusto... Ribery zeli trofeje a kod nas ako ih ne dobije ostali jedva cekaju da ga uzmu...
Bayern08

PostPostao/la bavarac » 05 ožu 2009, 18:43

Bayern08 napisao:eee kad je doslo vrijeme da se BAYERN vadi na sudije u bundesligi...paaa treba da deremo sve po 3 ili 4 gola razlike pa da nam taj jedan ponisteni gol ili nedosudjeni penal ili nepostojeci ofsajd ne znace nistaaa... Zaista nam treba vremena da mi pocnemo igrati i da udjemo u formu aaa tog vremena nema... Ali opet se nadam da cemo nekim cudom osvojiti ligu prvaka paa onda bih zaboravio sve ove lose igre i ne mora se osvojiti ni bundesliga...ali ako nista ne osvojimo onda ce da bude gusto... Ribery zeli trofeje a kod nas ako ih ne dobije ostali jedva cekaju da ga uzmu...

nije došlo vrijeme ,ali ja se ne sjećam kad je zadnji put (koje sezone) bilo ovakvo suđenje za nas....

nije da se vadim ali ako pogledaš ostale lige 5-ca u svim njima je lider ima debelu naklonost sudaca.....a mi :shock:

kao da se trude da liga bude zanimljivija.....ali nema veze kad osvojiš ligu u zadnjim minutama je još veći gušt....(2000 - leverkusenu,2001 Schalkeu )
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la ankujund » 05 ožu 2009, 22:12

bavarac napisao:nije da se vadim ali ako pogledaš ostale lige 5-ca u svim njima je lider ima debelu naklonost sudaca.....a mi :shock:

mi nismo lideri,mi smo 5. :prvi:
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Kobass » 07 ožu 2009, 15:43

Dečki bez uvrede, ali malo previše secirate. Dovoljno je pogledat raspored koji ima Bayern (pa pogledajte koliko su često utakmice) i koliko su važne te utakmice (svaka je važna za nešto). Moraju pobjediti kako bi se približili 1. mjestu u domaćem prvenstvu, moraju pobijediti kako ne bi ispali iz kupa, moraju pobijediti kako ne bi ispali iz lige prvaka... Pa to je ogroman pritisak! Dobro da i igraju ovako s obzirom na sve što "moraju". Nemojte zaboraviti i na sreću: pa sjetite se samo kolko ovaj ludi Toni nije imao sreće (što za reprezentaciju, što za Bayern) pa opet zabija. U ovoj utakmici ko i prošlih par LOPTA NIJE IŠLA U GOL. Znam, navikli se svi da ide, ali nije išla - kraj priče. Naravno, nema govora da se Leverkusen zaslužio - svaka im čast. Ako ništa drugo meni je barem zabavna neizvjesnost oko svake utakmice. Dok mi je tu jasno da će Dinamo pobijediti Šibenik, u BL Köln sjebe Bayern!!! Pa kaj to nije ipak na neki naćin dobro?! Bilo bi mi čak i šugavo da Bayern osvoji i LP i KUP i BL. Ide se dalje, jebo kup...
Kobass

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.