(19/10/2010) FC Bayern München - CFR Cluj

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (19/10/2010) FC Bayern München - CFR Cluj

PostPostao/la cruz » 20 lis 2010, 12:01

nele-BHF napisao:Š'a sam vam reko. Mi smo sranje ekipa. Ovo smo trebali lijepo izgubit. smile44

hahaha naš Nele je opet u elementu :D
I_Love_Bayern napisao:Meni samo nije jasno po cemu smo mi igrali lose? Pobjeda sa ekipom kojoj nedostaje 8 ili 9 standardnih igraca skrpljenom navrat - nanos, posjed lopte 68:32%, 98% tačnih dodavanja (podatak objavljen u 75-toj minuti).....................

sta je tu lose? Mi smo s obzirom na okolnosti, odigrali odlicno.

Gaal i ekipa su izvukli maksimum iz trenutne situacije i svaka im cast na tome.....stvarno mi nije jasno zasto kukate..... :? :a045: :neee:

tako je! Bez Robbena i Riberya smo opet pobjedili! :bravo: ...van Gaal svaki interview počinje sa: "Ich denke, das is' sehr wichtig" :) e pa i ja to mislim!

Pustimo igru, pustimo sve te stvari, to je samo opterećenje, a na kraju dana gleda se SAMO REZULTAT!

plus roma popušila heheeeee znači mi smo se gotovo kvalificirali, sada se ekipa može maximalno fokusirati na Bundesligu!

ma šta vam je, idealna večer 8-)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 20 lis 2010, 12:54

Sad već Tymo nije za štopera i zaziva se Demichelisa..A jeste lujke :lol:

Ja tekmu cijelu nisam gleo, vidio sam sažetke, te danas malo reprizu. Brate mili kako se nama ta tekma nije dala igrati :mrgreen: Al fakat ima jedan dobar komentar kaj sam pročito. Kolko nas je lovio peh ove godine tolko nas je pomilovala sreća jučer kaj se tiće zabijanja golova. Nije niti čudo, to tak očito mora bit, cijelu ovu sezonu mi radimo nemoguće stvari da zabijemo gol i onda odigramo protiv mutavaca koji si ih sami zabijaju, očito je to trebao biti recept ove godine :mrgreen: Ma bilo kako bilo 3 boda su opet tu i nemamo kaj zamjerit igračima. Teško se ljudi moji motivirati kad imaš onavlu sezonu iza sebe, onda su ti ovakve tekme bez veze i ne znaš zakaj ih uopće igraš...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 20 lis 2010, 13:22

Meni samo nije jasno kako vi možete biti zadovoljni kad na svom stadionu protiv nekog Cluja odgrate 3-2, tim koji je u donjem dijelu tabele, Bog te pito koje lige, ne znam ni ja. A još oni daju 2 autogola. :? Daj ne budite smiješni.
I jebem ja taj posjed lopte, kad je 95% lopta kod stopera :? . A i taj podatak o pasovima 98% tacnih, to je 95% pasova od Tyme za Trubu, i obrnuto, a ponekad Lahm-Truba , Lahm-Tymo :roll: I ne mojte govoriti kako nam fali cijela ekipa. Fale nam možda 3 igrača. Robben, Ribery, Bommel.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 20 lis 2010, 13:27

nele-BHF napisao:Meni samo nije jasno kako vi možete biti zadovoljni

Mi nismo nezadovoljni u tom je poanta. A i trebaš malo više razumijet nogomet da bi znao zašto su neki zadovoljni. Ti em ne žikiš nogomet, em ne žikiš čovijeka pa ti neke stvari nisu jasTne. Nismo mi došli na teren da razjebemo neki Cluj samo zato kaj to tam oće neki bosanac koji nezna kaj je balun. Oni su došli na teren da uzmu 3 boda jer im je to posao i u ovom trenutku kada se netreba previše trošiti i kada je momčad desetkovana i kada nismo u formi, samo dobiti tekmu. Ako se sječaš mi smo prošle sezone na jedvite jade dobili Macabi, pa Gladbach i onda raznesli Juve? A zašto, jer igrać živi za tekme sa Juveom. Momčadi poput Bayerna ili ti ŠPEK momčadi ne dobivaju volju za nogometom niti izlaze iz krize protiv Hannovera ili Cluja ;) Ti koda nevidiš našu postavu i probleme koji nas sada okružuju. Sada nema euforije, ovo je dio sezone kada se igra na silu i samo se traži rezultat, a kada s vremenom naši igrači dobe volju za nogometom sve će to izgledati kak bi TI to htio...

Bayern ima puno Glory Huntera kao što si ti nele. to su navijači koji znaju jako malo o nogometu i žive samo za trenutak te ne znaju biti nerealni. Problem je u tome šti je Bayern prošle sezone sebi nametnuo velika očekivanja i sada kada se pa čak i bez pola ekipa DOSLOFCE ne razjebe i ne uništi protivnik, neki navijači su nezadovoljni...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 20 lis 2010, 14:13

Eto ti znaš sve o nogometu i eto ti nam drži predavanja sada. ;) I ne želi jedan bosanac da oni raznesu Cluj... ali oki.
Ti znaš sve. Ne smeta meni kad bi dobili Werder, Inter, Man utd sa 3-2. Al kad igraš protiv ekipe kao što je Cluj , moraš ih pobjediti i sa amaterima jebo te, pa i da igramo lijepo i kako treba, pa neka i izgube. Kad nemaš sreće oki. Al kad se mi jebemo sa Clujom, i izdajemo se sa stoperima, onda jebo tu ekipu. Ti hoćeš da kažeš da se njima ne igra protiv Cluja, da oni samo čekaju Barcu, jašta neg, da da . Hajd budi realan i reci da smo sinoć bili umjesto Milana, kolko bi bilo ? :? Ma daj...
Nismo mi ni u kakvoj krizi i nije da nismo u formi, mi smo sada jedna prosjecna sranje ekipa. Da malo budemo realni... :?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 20 lis 2010, 14:30

nele-BHF napisao:Nismo mi ni u kakvoj krizi i nije da nismo u formi, mi smo sada jedna prosjecna sranje ekipa. Da malo budemo realni... :?

Al ti niti sam neznaš da se sa sobom neslažeš. a na sve si sam daješ odgovor.

nele-BHF napisao:Eto ti znaš sve o nogometu i eto ti nam drži predavanja sada. ;) I ne želi jedan bosanac da oni raznesu Cluj... ali oki.

Nije da ja znam sve, ali znam neke stvari koje ti ne znaš. Pa nežikim ja zakaj si ti pametniji od nekih ovdje koji su zadovoljni nako POBJEDE, a ti nisi :roll:. Ne razumijem točno kaj bi ti htio? Pa jel smo se mi prošle sezone mučili doma sa Macabijem a kasnije bili u finalu LP-a? Kako te to iskustvo nije NIĆEM naučilo?

PS: I kaj ti nisi bosanac? :roll:

nele-BHF napisao:Ne smeta meni kad bi dobili Werder, Inter, Man utd sa 3-2. Al kad igraš protiv ekipe kao što je Cluj , moraš ih pobjediti i sa amaterima jebo te, pa i da igramo lijepo i kako treba, pa neka i izgube.

Kaj si ti sad tu reko? Kaj se ti sam sa sobom svađaš? Pa jesmo li mi njih dobili? Jesmo. Jesmo li maltene igrali sa amaterima? Jesmo. Jel nam fali pola ekipe? Fali nam. I kaj bi ti sad? Pa kaj ti sad meni oćeš reč da je tebi bitnije da mi igramo lijepo al da zgubimo tekmu? Ne žikim ja kaj ti oćeš? Kaj bi ti možda da Hamit Altintop igra poput Riberya, da Kroos igra poput Robbena, da Gomez nakon kaj se tek vratio nogometu zabije sa guzicom 4 gola po tekmi? Jel shvataš pomalo kolko si kontradiktoran?

nele-BHF napisao:Kad nemaš sreće oki. Al kad se mi jebemo sa Clujom, i izdajemo se sa stoperima, onda jebo tu ekipu. Ti hoćeš da kažeš da se njima ne igra protiv Cluja, da oni samo čekaju Barcu, jašta neg, da da . Hajd budi realan i reci da smo sinoć bili umjesto Milana, kolko bi bilo ? :? Ma daj...

SADA nam se neigra protiv Cluja, neda nam se nepotrebno ginut na terenu jer kad je ovakvo stanje u ekipi onda igrači i momčad igra tek kolko mora. Tebi koda je ovo kaj ja pišem strano. Pa kak ti to može biti strano ako znaš išta o nogometu. Ako tebe zanima tenis, onda brate reci tako. Ili još bolje baGminton! I daš tako mutavi primjer da mi dođe da te pitam kolka ti je inteligencija :roll: Boli me kurac kako bi to izgledalo da smo na milanovom mjestu. A i neznam otkad to Bayern mora biti jači od imena Milan. Upravo si nas usporedio sa klubom koji je veći od nas i kaj sad ti tu oćeš reč?

nele-BHF napisao:Nismo mi ni u kakvoj krizi i nije da nismo u formi, mi smo sada jedna prosjecna sranje ekipa. Da malo budemo realni... :?

Pa bravo!!!! :smajl007: Ne znam okaj ekipa bi bila sa ovakvom situacijom u boljem stanju. Ti OČITO nisi nekih stvari svjestan, al dobro ti si tak i onak samo "neki bosanac" ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 20 lis 2010, 14:39

Bayern je ipak veći od Milana...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 20 lis 2010, 14:41

FCB m@niac napisao:Bayern je ipak veći od Milana...

Nije, makar to sad uopće nije niti bitno ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 20 lis 2010, 15:49

sad kad ste spomenuli milan, odma sam se sjetio starog vuka Bozu Suseca i konkretno pljuvanje Bayerna jucer kad je prenosio utakmicu :nono:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivicaolic » 20 lis 2010, 17:44

malo bi prokomentirao "svađicu" neleta i antona :D u vecini se stvari slazem sa neletom, mada malo pretjeruje nekad, ali je istina da igramo ko neka osrednja ekipa. nema veze sto fale robbery, to se moralo tuc bez ikakvih problema i takvi klubovi poput cluj-a! bas bi bayern trebao igrat bolje sa nekim razervnim igracima jer su zeljni dokazivanja, a i nasi rezervni igraci su sigurno 10 puta bolji od prvih 11 cluja. jednostavno neigramo konkretno otkako smo promjenila sistem igre sa 4 4 2 na 4 2 3 1. jos bi upitao antona sta sad ako je nele bosanac, i ja sam i sta sad? jel se to mora sad tu spominjat kao "neki bosanac". ispada koda ti omalovazavas bosance ili imas nesto protiv njih?
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la nele-BHF » 20 lis 2010, 18:07

ivicaolic napisao:malo bi prokomentirao "svađicu" neleta i antona :D u vecini se stvari slazem sa neletom, mada malo pretjeruje nekad, ali je istina da igramo ko neka osrednja ekipa. nema veze sto fale robbery, to se moralo tuc bez ikakvih problema i takvi klubovi poput cluj-a! bas bi bayern trebao igrat bolje sa nekim razervnim igracima jer su zeljni dokazivanja, a i nasi rezervni igraci su sigurno 10 puta bolji od prvih 11 cluja. jednostavno neigramo konkretno otkako smo promjenila sistem igre sa 4 4 2 na 4 2 3 1. jos bi upitao antona sta sad ako je nele bosanac, i ja sam i sta sad? jel se to mora sad tu spominjat kao "neki bosanac". ispada koda ti omalovazavas bosance ili imas nesto protiv njih?

:bravo:

.
.
.

nemaš ti antone pojma. Da pročitaš post sad što si pisao, obriso bi ga i molio Boga da ga niko nije pročito.

Ne razumijem točno kaj bi ti htio? Pa jel smo se mi prošle sezone mučili doma sa Macabijem a kasnije bili u finalu LP-a? Kako te to iskustvo nije NIĆEM naučilo?

Kako smiješno :roll: Jel treba da svake sezone krenemo loše, da bih napravili nešto ? :roll: O Bože... :roll:

Kaj si ti sad tu reko? Kaj se ti sam sa sobom svađaš? Pa jesmo li mi njih dobili? Jesmo. Jesmo li maltene igrali sa amaterima? Jesmo. Jel nam fali pola ekipe? Fali nam. I kaj bi ti sad? Pa kaj ti sad meni oćeš reč da je tebi bitnije da mi igramo lijepo al da zgubimo tekmu? Ne žikim ja kaj ti oćeš? Kaj bi ti možda da Hamit Altintop igra poput Riberya, da Kroos igra poput Robbena, da Gomez nakon kaj se tek vratio nogometu zabije sa guzicom 4 gola po tekmi? Jel shvataš pomalo kolko si kontradiktoran?

Nismo igrali sa amaterima idole, falila su nam samo 3 igrača !!!!! Ne fali nam pola ekipe... Ako igraš tekmu lijepo, i dobro, 95% ćeš pobjediti, ali kažem ako igramo lijepo, pa nekad nemamo sreće, nije mi žao ni da izgubimo. Ali igrati ovako jadno i radoovati se autogolovima, ili jebenim otpatcima... :? jadno..
Nemoraju kroos i hamit igrati bolje od robberya, ali moraju bolje od clujovih igratja, nasi vrijede petnaestinu skuplje od clujovih.

I daš tako mutavi primjer da mi dođe da te pitam kolka ti je inteligencija Boli me kurac kako bi to izgledalo da smo na milanovom mjestu. A i neznam otkad to Bayern mora biti jači od imena Milan. Upravo si nas usporedio sa klubom koji je veći od nas i kaj sad ti tu oćeš reč?

Boli te i za moju inteligenciju, bitno je da si ti ovdje najpametniji. Onako sam spomenuo milan i real, jer doci ce i tekme sa njima, necemo igrati protiv jebene rome, bazela, kluja, i hanovera,, a sa ovakom igrom, real bi nas... ma necu da pricam :D

Lijep pozdrav najpametniji ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 20 lis 2010, 18:25

Vidim ovdje se raspravljalo o igri ekipe na utakmici i šta već ne...
Meni je dovoljno samo pogledati Dinamo - Villareal. Drugoplasirana momčad u Primeri je izgubila od nekog tamo hrv. prvaka, a s obzirom u kojoj ligi igra i kako igra inače, morala je dobiti. Dakle, doživjela je veću sramotu sa cijelim kadrom nego Bayern dobivši sinoć Cluja doma 3:2 sa šarenom momčadi koja s oporavcima svih igrača ko zna oće li opet uopće igrati.
Ali kao da je to nešta važno... Da smo izgubili, 6 bodova bi imali i problemi u skupini. Ovako je tu 9 bodova i korak do plasmana u osminu finala. O igri više nitko ne priča nakon 2 dana. Mi sad kad bi dobivali utakmice, a loše igrali, bilo bi fantastično. :mrgreen: I da... Definitivno nakon onih silnih promašaja u sezoni došla je za nas jedna utakmica na kojoj smo bez truda postizali pogotke. Od toga nema ničeg ljepšeg u ovoj rezultatskoj i igračkoj krizi. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 20 lis 2010, 19:25

ja jednostavno ne kuzim ovo trebali bi i s amaterima dobit Cluj, pa zasto onda Barca nije dobila Rubina (ili kad su prosle godine izgubili)
daj zamisli real ovako
u obrani da nema ramosa
u vezi na nema Alonsa, CR, (dimarie ili olzila)
di bi oni bili svaka ekipa ima par madjionicara i kad njih nema srot su ali opet pobjedjuju makar na proljev
ali opet dolazim do one utakmice barce i intera, inter je igro proljev i usao u finale
na kraju se gleda rezultat ne kako su dosli do njega, ako pamtis igru daj reci kako je bayern igrao 2001. s arsenalom
jesu li igrali lijepo ili ruzno ..... nitko nezna ali zna da je rezultat bio 1:0
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 20 lis 2010, 19:36

Nije ba samo Cluj u pitanju, šta se pravite pametni. Od zadnjih 10 tekmi, mi smo dobili možda jednu kako treba. :?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la jozotg » 20 lis 2010, 20:04

FCB_general napisao:Vidim ovdje se raspravljalo o igri ekipe na utakmici i šta već ne...
Meni je dovoljno samo pogledati Dinamo - Villareal. Drugoplasirana momčad u Primeri je izgubila od nekog tamo hrv. prvaka, a s obzirom u kojoj ligi igra i kako igra inače, morala je dobiti. Dakle, doživjela je veću sramotu sa cijelim kadrom nego Bayern dobivši sinoć Cluja doma 3:2 sa šarenom momčadi koja s oporavcima svih igrača ko zna oće li opet uopće igrati.
Ali kao da je to nešta važno... Da smo izgubili, 6 bodova bi imali i problemi u skupini. Ovako je tu 9 bodova i korak do plasmana u osminu finala. O igri više nitko ne priča nakon 2 dana. Mi sad kad bi dobivali utakmice, a loše igrali, bilo bi fantastično. :mrgreen: I da... Definitivno nakon onih silnih promašaja u sezoni došla je za nas jedna utakmica na kojoj smo bez truda postizali pogotke. Od toga nema ničeg ljepšeg u ovoj rezultatskoj i igračkoj krizi. :mrgreen:

generale sve si napisa kako i je u nogometu

A to što se nele i anton zajebaju,tribali bi to na šake razjasniti :smajl007: :smajl007:
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011