ivicaolic napisao:malo bi prokomentirao "svađicu" neleta i antona

u vecini se stvari slazem sa neletom, mada malo pretjeruje nekad, ali je istina da igramo ko neka osrednja ekipa. nema veze sto fale robbery, to se moralo tuc bez ikakvih problema i takvi klubovi poput cluj-a! bas bi bayern trebao igrat bolje sa nekim razervnim igracima jer su zeljni dokazivanja, a i nasi rezervni igraci su sigurno 10 puta bolji od prvih 11 cluja. jednostavno neigramo konkretno otkako smo promjenila sistem igre sa 4 4 2 na 4 2 3 1. jos bi upitao antona sta sad ako je nele bosanac, i ja sam i sta sad? jel se to mora sad tu spominjat kao "neki bosanac". ispada koda ti omalovazavas bosance ili imas nesto protiv njih?
.
.
.
nemaš ti antone pojma. Da pročitaš post sad što si pisao, obriso bi ga i molio Boga da ga niko nije pročito.
Ne razumijem točno kaj bi ti htio? Pa jel smo se mi prošle sezone mučili doma sa Macabijem a kasnije bili u finalu LP-a? Kako te to iskustvo nije NIĆEM naučilo?
Kako smiješno

Jel treba da svake sezone krenemo loše, da bih napravili nešto ?

O Bože...
Kaj si ti sad tu reko? Kaj se ti sam sa sobom svađaš? Pa jesmo li mi njih dobili? Jesmo. Jesmo li maltene igrali sa amaterima? Jesmo. Jel nam fali pola ekipe? Fali nam. I kaj bi ti sad? Pa kaj ti sad meni oćeš reč da je tebi bitnije da mi igramo lijepo al da zgubimo tekmu? Ne žikim ja kaj ti oćeš? Kaj bi ti možda da Hamit Altintop igra poput Riberya, da Kroos igra poput Robbena, da Gomez nakon kaj se tek vratio nogometu zabije sa guzicom 4 gola po tekmi? Jel shvataš pomalo kolko si kontradiktoran?
Nismo igrali sa amaterima idole, falila su nam samo 3 igrača !!!!! Ne fali nam pola ekipe... Ako igraš tekmu lijepo, i dobro, 95% ćeš pobjediti, ali kažem ako igramo lijepo, pa nekad nemamo sreće, nije mi žao ni da izgubimo. Ali igrati ovako jadno i radoovati se autogolovima, ili jebenim otpatcima...

jadno..
Nemoraju kroos i hamit igrati bolje od robberya, ali moraju bolje od clujovih igratja, nasi vrijede petnaestinu skuplje od clujovih.
I daš tako mutavi primjer da mi dođe da te pitam kolka ti je inteligencija Boli me kurac kako bi to izgledalo da smo na milanovom mjestu. A i neznam otkad to Bayern mora biti jači od imena Milan. Upravo si nas usporedio sa klubom koji je veći od nas i kaj sad ti tu oćeš reč?
Boli te i za moju inteligenciju, bitno je da si ti ovdje najpametniji. Onako sam spomenuo milan i real, jer doci ce i tekme sa njima, necemo igrati protiv jebene rome, bazela, kluja, i hanovera,, a sa ovakom igrom, real bi nas... ma necu da pricam

Lijep pozdrav najpametniji