(22/10/2010) Hamburger SV - FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (22/10/2010) Hamburger SV - FC Bayern München

PostPostao/la anton 1983 » 23 lis 2010, 11:26

FCB m@niac napisao:..Mi se svi pripremammo na nerješeno i na poraz, jer je to pogledom na sutiaciju kakva je, realno...al da mi imamo pravo kritizirat grače poslije tekme, imamo...

:bravo:

Isto tako ja imam i pravo da velim svoje mišljenje i da pokušam ukazati na neke stvari s kojima se neslažem, kaj ne?

FCB m@niac napisao:Kaj sad Gomeza tu zagovaraš, nebi se složio da je on dobivao prejake i debilne lopte...ddobivao je malo teže lopte, ali ne i preteške! Bila je i situacija kad je pucao sa pet metara na gol, a promašio je gol dva metra! PA dajem ruku da bi Muller ili Olić u gol pogodili...Da se razumijemo, ja navijam za Maria da se on probije u prvih 11, ali evo i sam si vidio da ga je Gaal zamjenio...

Jel ti to možda misliš na onaj udarac kada mu je Muller proslijedio loptu , a nije trebo i kada su ga prilikom udarca 2 igrača HSV-a nabila po nogama sa leđa u prvom poluvremenu?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 23 lis 2010, 11:49

..neznam točno, treba pogledat sažetke, al stvarno je ispal jadan...bar u mojim očima... 8-)
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 23 lis 2010, 11:56

FCB m@niac napisao:..neznam točno, treba pogledat sažetke, al stvarno je ispal jadan...bar u mojim očima... 8-)

Evo baš da tebe pitam. Kaj ti misliš o Ibrahimoviću, jel bi ti njega htio u Bayernu?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 23 lis 2010, 11:57

...nema tog udarca u sažecima, kaj je i razumljivo...al oću reć da je Gomez stvarno slabo igral....

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 23 lis 2010, 12:22

Altintop me izrazito razočarava ovih par utakmica... :doh: Nije da je katastrofa igrao sinoć... Trudio se on, trčao, ulazio u duele, ali... Ne možeš ti u samom kraju napada ići napucavati loptu ko kakav balon preko ili daleko pored gola ili totalno komplicirati kad trebaš dati zadnji pas u prostor prema Gomezu i drugim igračima koji imaju veoma dobre šanse za udarac. Ja sam se njemu klanjao doslovno :legendo: kad je došao u Bayern 2007. bez da smo eura dali. On je tako moćno igrao kod Hitzfelda da je jednog Schweinsteigera poslao na klupu u kakvoj je formi bio i kako je razvaljivao po golu i lopte dijelio suigračima. A to je onda i na Euru pokazao nakon sezone, posebice u onoj utakmici s Češkom kad je 3 asistencije za gol imao. Sada... On ga tako zna zakomplicirati ili odlučuje se za udarac kada ima igrača pred sobom da me glava zaboli gledajući šta radi i da uopće ne mogu prepoznati njegovu igru. Vidno je da s njim nešto ne štima i da ne igra uopće kao što je igrao prije 2 godine, jer da je, vjerujem da sad bi bio učinkovitiji ili da bi on bio onaj igrač koji je zadnji loptom igrao prije nekog našeg koji je postigao gol na njegovo dodavanje. Stvarno smo bezidejni, a lopta u nogama bez idejâ u napadu skoro ničem ne služi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 23 lis 2010, 12:30

anton 1983 napisao:
FCB m@niac napisao:..neznam točno, treba pogledat sažetke, al stvarno je ispal jadan...bar u mojim očima... 8-)

Evo baš da tebe pitam. Kaj ti misliš o Ibrahimoviću, jel bi ti njega htio u Bayernu?

Kaj ja mislim o Ibrahimoviću....hmmm...kako si me zapitao...opće ne razmišljam o njemu, al ovak, ak me pitaš, mislim da je isti tip igrača Gomeza, možda malo bolji u nekim stvarima, pucanje npr., ...uglavnom, ekipa koja ga ima, mora radit za njega, a ne on za ekipu....jer to je čisti golgeter, ko i Mario, znači njemu se mora dat dobra i kvalitetna lopta, da bi on mogo nekaj napravit...

Sad ćeš reć da sam odgovorio sam sebi, al mislim da je ipak Gomez jučer dobivao solidne lopte, možda malo teže, al mislim da bi se igrači tipa Ibrahimovića bolje snašla....

I da, htio bi ga u Bayernu....

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 23 lis 2010, 12:58

FCB m@niac napisao:Sad ćeš reć da sam odgovorio sam sebi, al mislim da je ipak Gomez jučer dobivao solidne lopte, možda malo teže, al mislim da bi se igrači tipa Ibrahimovića bolje snašla....

I jesi gledo IbraGnojkovića, protiv Reala? Jel bi ga ubio poslije te tekme, kad recimo se kritizira Gomeza da se nije zalago i trudio?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 23 lis 2010, 13:47

FCB_general napisao:Altintop me izrazito razočarava ovih par utakmica... :doh: Nije da je katastrofa igrao sinoć... Trudio se on, trčao, ulazio u duele, ali... Ne možeš ti u samom kraju napada ići napucavati loptu ko kakav balon preko ili daleko pored gola ili totalno komplicirati kad trebaš dati zadnji pas u prostor prema Gomezu i drugim igračima koji imaju veoma dobre šanse za udarac. Ja sam se njemu klanjao doslovno :legendo: kad je došao u Bayern 2007. bez da smo eura dali. On je tako moćno igrao kod Hitzfelda da je jednog Schweinsteigera poslao na klupu u kakvoj je formi bio i kako je razvaljivao po golu i lopte dijelio suigračima. A to je onda i na Euru pokazao nakon sezone, posebice u onoj utakmici s Češkom kad je 3 asistencije za gol imao. Sada... On ga tako zna zakomplicirati ili odlučuje se za udarac kada ima igrača pred sobom da me glava zaboli gledajući šta radi i da uopće ne mogu prepoznati njegovu igru. Vidno je da s njim nešto ne štima i da ne igra uopće kao što je igrao prije 2 godine, jer da je, vjerujem da sad bi bio učinkovitiji ili da bi on bio onaj igrač koji je zadnji loptom igrao prije nekog našeg koji je postigao gol na njegovo dodavanje. Stvarno smo bezidejni, a lopta u nogama bez idejâ u napadu skoro ničem ne služi.

Poslje one utakmice protib Lyona, Altintop je nestao. Svaku utakmicu ocekujem da ce biti kao onaj iz polufinala ali nista
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 23 lis 2010, 15:00

anton 1983 napisao:
FCB m@niac napisao:Sad ćeš reć da sam odgovorio sam sebi, al mislim da je ipak Gomez jučer dobivao solidne lopte, možda malo teže, al mislim da bi se igrači tipa Ibrahimovića bolje snašla....

I jesi gledo IbraGnojkovića, protiv Reala? Jel bi ga ubio poslije te tekme, kad recimo se kritizira Gomeza da se nije zalago i trudio?

nažalost nisam gledal, kaj u drugom poluvremenu ga stavio...?

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la normala » 23 lis 2010, 15:37

Ja znam da nemamo u ovom trenutku bolje rješenje od Ottla, ali mi nije jasno zašto ga nisu prodali pred početak sezone. Pa za njega je Nürnberg vrh! Trebali su ga prodati Nürnbergu. Ottl može igrati u nekom prosječnom timu Bundeslige, ali u Bayernu ne može. Poštujem drugačije mišljenje, ali ja ću Gomeza svaki put kritikovati kad bude igrao ovako loše. On je plaćen 30 miliona €! Ali igrač koji je plaćen 30 miliona € bi trebao puno bolje igrati i mnogo više se truditi na terenu. Jedan Drogba je plaćen 37 miliona €. Znači samo je 7 miliona € više koštao od Gomeza. Razlika u visini transfera nije velika, ali je zato ogromna kada se gledaju igračke kvalitete ova dva igrača. Drogba je davno vratio ono što je uloženo u njega. Sa druge strane Gomez može igrati još 20 godina u Bayernu, ali sa ovakvim partijama nikad neće vratiti ono što je uloženo u njega. Meni ne bi bilo toliko krivo da su oni dali manje para za njega, ali što je previše previše je. Svaka njemu čast za 3 gola protiv Hannovera, ali on je za mene najgori napadač kojeg sam gledo u dresu Bayerna. Drogba je za njega svemirski brod, baš kao i Ibrahimović. Ibrahimović je imao jednu lošu epizodu u Barceloni najviše radi Guardiole zbog kojeg je i prešao u Milan. Imao je dobrih i loših partija. Nije se isplatio Barceloni iako je postigao nekoliko bitnih golova u Primeri i LP, ali porediti njega i Gomeza je po meni totalno smiješno. Ibrahimović ima bolji šut, bolju tehniku, bolje se gradi, eksplozivniji je igrač, bolji je strijelac...Dok je igrao u Interu bio je možda najbolji napadač na svijetu. U Interu je za 3 godine dao golova koliko Gomez za 6 godina u jednom Stuttgartu. Ja nisam nezadovoljan bodom u gostima protiv HSV-a pogotovo kad se uzme u obzir da igramo bez kapitena i dva najbolja igrača. Ja sam nezadovoljan našom igrom koja je bezidejna i loša. To se ponavlja iz utakmice u utakmicu i muka mi je zbog toga.
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 23 lis 2010, 16:29

Ne znam jesam li ne zadovoljan što nismo pobjedili, ili što nismo izgubili. Mogu misliti kako su sada Gaal i uprava zadovoljni. Jebe se njima. Katastrofalni smo smile44 Do zime ništa novo i bolje od nas. Kolko nas bude sreća pratila, takvi će nam biti i rezultati. Nebi ja sad pljuvao po Gomezu, jer boljeg i nemamo. Da Klose igra, nebih ni gledao tekmu, ovako barem malo pogledam ;) .

ROBBERY , spasite nas bruka više. :legendo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la I_Love_Bayern » 23 lis 2010, 19:17

Alo ljudi, koji vam je K?

Vi ko da niste svjesni kakvi nama igraci trenutno igraju u timu!

Pa jbt, stoper nam je igrac koji je veznjak, kreator igre nam se zove OTTL, odbrana nam je u K, Buyten razvaljen, Contento razvaljen, Micho u depresiji..... Veza nam je po bolnickim krevetima, napad isto, klupa sastavljena od amatera.....i u takvoj krizi mi u najmanju ruku budemo ravnopravni u Hamburgu (ja bih se usudio reci i da smo nadigrali HSV, al to je moje misljenje, jer koliko god smo imali mi srece, imali su je i oni), BUDEMO RAVNOPRAVNI U HAMBURGU, HEEEEEEJ! U Hamburgu, u gradu iz kojeg smo se zadnjih par sezona i kad smo najjaci bili vracali pognute glave....i sta hocete sad?

Vidite, povrede se polako ali sigurno saniraju. Forma se polako ali sigurno popravlja. Bice Bayern opet onaj stari Bayern, samo polako! Pa ne moze se tek tako izaci iz krize, ipak je za to potrebno malo vise vremena.....

I nije mi jasno zasto niko ne govori o Tymoschuku? Decko je sinoc odigrao ne za 10 vec za 15, 20.....Igrac kojem biti stoper nije primarno zanimanje u zivotu je u protekle tri utakmice napravio vise odlicnih zaustavljanja i poteza nego ostatak odbrane od pocetka sezone! Covjek mi jednostavno iz utakmice u utakmicu izgleda sve sigurniji u sebe i sve bolje igra svoju ulogu na terenu. Ne bih se iznenadio da ga Gaal ostavi u prvih 11, a Buytena preseli na klupu....Ja bih to podrzao, da se Tymi da malo duzi period da igra......bolje je biti i stoper nego biti grijac na klupi.... :bravo:
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 23 lis 2010, 19:30

I_Love_Bayern napisao:Alo ljudi, koji vam je K?

Pa jbt, stoper nam je igrac koji je veznjak, kreator igre nam se zove OTTL, odbrana nam je u K, Buyten razvaljen, Contento razvaljen, Micho u depresiji..... Veza nam je po bolnickim krevetima, napad isto, klupa sastavljena od amatera.....i u takvoj krizi mi u najmanju ruku budemo ravnopravni u Hamburgu (ja bih se usudio reci i da smo nadigrali HSV, al to je moje misljenje, jer koliko god smo imali mi srece, imali su je i oni), BUDEMO RAVNOPRAVNI U HAMBURGU, HEEEEEEJ! U Hamburgu, u gradu iz kojeg smo se zadnjih par sezona i kad smo najjaci bili vracali pognute glave....i sta hocete sad?

Vidite, povrede se polako ali sigurno saniraju. Forma se polako ali sigurno popravlja. Bice Bayern opet onaj stari Bayern, samo polako! Pa ne moze se tek tako izaci iz krize, ipak je za to potrebno malo vise vremena.....

I nije mi jasno zasto niko ne govori o Tymoschuku? Decko je sinoc odigrao ne za 10 vec za 15, 20.....Igrac kojem biti stoper nije primarno zanimanje u zivotu je u protekle tri utakmice napravio vise odlicnih zaustavljanja i poteza nego ostatak odbrane od pocetka sezone! Covjek mi jednostavno iz utakmice u utakmicu izgleda sve sigurniji u sebe i sve bolje igra svoju ulogu na terenu. Ne bih se iznenadio da ga Gaal ostavi u prvih 11, a Buytena preseli na klupu....Ja bih to podrzao, da se Tymi da malo duzi period da igra......bolje je biti i stoper nego biti grijac na klupi.... :bravo:

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 24 lis 2010, 11:25

I_Love_Bayern napisao:Alo ljudi, koji vam je K?

:bravo: :bravo: :good: :good: ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 25 lis 2010, 08:37

jutro narode, evo da i ja nešto našvrljam

nisam gledao tekmu, samo sažetak, i kolko vidim upravo je ispalo kako sam donekle priželjkivao... nismo izgubili! s ovakvim sastavom to je dobar rezultat!

treba ovu tekmu zaboravit i gledat naprijed, jer Bayern nastavlja u ovom ubitačnom ritmu... doslovno svako treći dan nova partija! jedna važnija od druge... :| jesu to dobro plaćeni profesionalci ali čovječe takav raspored ima da te raskomada, posebno kad nemaš više od 3-4 rezervna igrača....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011