FCB m@niac napisao:..Mi se svi pripremammo na nerješeno i na poraz, jer je to pogledom na sutiaciju kakva je, realno...al da mi imamo pravo kritizirat grače poslije tekme, imamo...
Isto tako ja imam i pravo da velim svoje mišljenje i da pokušam ukazati na neke stvari s kojima se neslažem, kaj ne?
FCB m@niac napisao:Kaj sad Gomeza tu zagovaraš, nebi se složio da je on dobivao prejake i debilne lopte...ddobivao je malo teže lopte, ali ne i preteške! Bila je i situacija kad je pucao sa pet metara na gol, a promašio je gol dva metra! PA dajem ruku da bi Muller ili Olić u gol pogodili...Da se razumijemo, ja navijam za Maria da se on probije u prvih 11, ali evo i sam si vidio da ga je Gaal zamjenio...
Jel ti to možda misliš na onaj udarac kada mu je Muller proslijedio loptu , a nije trebo i kada su ga prilikom udarca 2 igrača HSV-a nabila po nogama sa leđa u prvom poluvremenu?
width="960"
Nije da je katastrofa igrao sinoć... Trudio se on, trčao, ulazio u duele, ali... Ne možeš ti u samom kraju napada ići napucavati loptu ko kakav balon preko ili daleko pored gola ili totalno komplicirati kad trebaš dati zadnji pas u prostor prema Gomezu i drugim igračima koji imaju veoma dobre šanse za udarac. Ja sam se njemu klanjao doslovno
kad je došao u Bayern 2007. bez da smo eura dali. On je tako moćno igrao kod Hitzfelda da je jednog Schweinsteigera poslao na klupu u kakvoj je formi bio i kako je razvaljivao po golu i lopte dijelio suigračima. A to je onda i na Euru pokazao nakon sezone, posebice u onoj utakmici s Češkom kad je 3 asistencije za gol imao. Sada... On ga tako zna zakomplicirati ili odlučuje se za udarac kada ima igrača pred sobom da me glava zaboli gledajući šta radi i da uopće ne mogu prepoznati njegovu igru. Vidno je da s njim nešto ne štima i da ne igra uopće kao što je igrao prije 2 godine, jer da je, vjerujem da sad bi bio učinkovitiji ili da bi on bio onaj igrač koji je zadnji loptom igrao prije nekog našeg koji je postigao gol na njegovo dodavanje. Stvarno smo bezidejni, a lopta u nogama bez idejâ u napadu skoro ničem ne služi.

Do zime ništa novo i bolje od nas. Kolko nas bude sreća pratila, takvi će nam biti i rezultati. Nebi ja sad pljuvao po Gomezu, jer boljeg i nemamo. Da Klose igra, nebih ni gledao tekmu, ovako barem malo pogledam