Prvo poluvreme, moramo se svi složiti, bilo je za pobljuvat se...no gol Demichelisa na asistenciju Pranje popravlja dojam...Pranjić stvarno, ako nešto ima za Bayern onda je to njegov oštar ubačaj...tu mu nisu ni Robben ni Ribery ni do koljena...
Drugo poluvreme Gaal vadi turčina i ulazi trenutno najlošiji Bayernov igrač Buyten....Stvarno nemam ništa protiv njega, čovjek je ko i mi svi, ali čovječe, pa vidiš da nisi više za nogomet, daj odi doma svoju ženu jebat, a ne mene...
Iskreno začudio sam se kad je to napravio, al bio je to dobar potez...izgledalo je kao da zatvara igru, al bilo je baš suprotno...Tymo u sredinu, dobili smo više kvalitetnijih paseva prema napred, stim da je Pranjić dobivao veču slobodu prema napred....
Kakav đeko, ili tores kad mi imamo Maria Gomeza - tip rastura u pm....vidi se da je poradil na brzini, i evo rezultata...opće sad nije bitan taj gol, jer on mora doć, ak ti igraš ovak dobro kak je danas super Mario odigral...
Golovi Tyma i Krosa su samo plod mašte kakvu Bayernovi igrači imaju....jer to se jednostavno moralo dogoditi, pošto se Freiburg potpuno otvorio....

width="960"
Čovjek jednostavno uništava obranu samim time što sudjeluje u igri. Michu možemo podržati da igra sa Badstuberom i Tymom, ali Buytenom više nikad. Braaf je ispao idiot zbog ovog Belgijanca. Čovjek se pod hitno mora preseliti na klupu i na kraju sezone zahvaliti za sve ono što je napravio za klub, posebice prošle godine svojim pogocima u Bundesligi. Vrijeme Daniela van Buytena je prošlo još prije prošle sezone. 

Međutim, i poslije tog pogotka stvari na terenu nisu djelovale dobro, osim tog gola vrlo lose prvo poluvrijeme.