29.10.2010 20.30 FC Bayern - SC Freiburg

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: 29.10.2010 20.30 FC Bayern - SC Freiburg

PostPostao/la FCB m@niac » 29 lis 2010, 21:41

Sad biti tu pametan je dosta škakliva stvar..... trebamo se pitati; jel to danas bila sreća, ili je to dan na koji je Gaal čekao? Dan kada se uigrala njegova ekipa bez Robbena, Riberya i Olića....

Prvo poluvreme, moramo se svi složiti, bilo je za pobljuvat se...no gol Demichelisa na asistenciju Pranje popravlja dojam...Pranjić stvarno, ako nešto ima za Bayern onda je to njegov oštar ubačaj...tu mu nisu ni Robben ni Ribery ni do koljena...
Drugo poluvreme Gaal vadi turčina i ulazi trenutno najlošiji Bayernov igrač Buyten....Stvarno nemam ništa protiv njega, čovjek je ko i mi svi, ali čovječe, pa vidiš da nisi više za nogomet, daj odi doma svoju ženu jebat, a ne mene...

Iskreno začudio sam se kad je to napravio, al bio je to dobar potez...izgledalo je kao da zatvara igru, al bilo je baš suprotno...Tymo u sredinu, dobili smo više kvalitetnijih paseva prema napred, stim da je Pranjić dobivao veču slobodu prema napred....

Kakav đeko, ili tores kad mi imamo Maria Gomeza - tip rastura u pm....vidi se da je poradil na brzini, i evo rezultata...opće sad nije bitan taj gol, jer on mora doć, ak ti igraš ovak dobro kak je danas super Mario odigral...

Golovi Tyma i Krosa su samo plod mašte kakvu Bayernovi igrači imaju....jer to se jednostavno moralo dogoditi, pošto se Freiburg potpuno otvorio....
:avogp1: :naprijed: :logo: :fcb: :prvi:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la CroCHEF » 29 lis 2010, 21:50

samo da je Mulac bio na nivou ovu bi dobili 6-1 (ziher Edson nebi usao)
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 29 lis 2010, 22:17

Tymo ja mislim polako zauzima mjesto u prvih 11 .......Demichelis također odličan ....Pranjić igrač utakmice ima čovjek ubojit centar šut .....i prekrasan potez Kroosa valjda će sad malo više dobiti na samopouzdanju ........Drago mi je zbog svih igrača što su postigli pogotke
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la nele-BHF » 29 lis 2010, 22:33

Nisam gledao tekmu, osim prvih 30 minuta, ali evo sad sam gledao golove. Pobjedili smo i to je dobro, vraćamo se. Vidim 2 gola iz kornenra, i 2 šuta van 16m koji su ušli. Ne znam jel bila ijedna akcija dobra ?
Ja i dalje stojim: Bujtena, Bommela, Klosea što dalje od Bayerna, pa čak i fudbala/nogometa.

Dobro je da se pobjeđuje, ali nipošto opet sada reći da imam dobru ekipu i da nam ne trebaju pojačanja :)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 29 lis 2010, 22:33

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5tApD3VTm8Y[/youtube]

video je naopako zbog toga da ga ne pobrise youtube (copyright)

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 29 lis 2010, 22:34

I žao mi je jako Braafa :cry: Nije zaslužio ovo zaista.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 29 lis 2010, 22:37

I još nešto sam zaboravio, jako mi je žao i Mujdže što nije bolje odigrao. Mogao je i morao :( Mujdža je odličan igrač. Mogao je zatvoriti i Kroosov udarac, a mogao je i Pranju zaustaviti kada je dodao Tymi. Al' dobro je.

Majnc-Dortmund = Hoćemo remiiii !!!
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 29 lis 2010, 22:37

nele-BHF napisao:I žao mi je jako Braafa :cry: Nije zaslužio ovo zaista.

realno gol bi bio u svakom slucaju, probo je i nije uspio nitko ga nece extra krivit al je ispao :lol: ... glup i sam svaca to.

i da nitko nece rec da je ekipa dobra ... ali glavno je to da znaju da mogu dobit i s ovakvom ekipom ako imaju zelju

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 29 lis 2010, 23:30

Utakmica je bila odlična kada se na kraju sve zbroji. Naravno, 2 poluvrijeme je bilo fantastično. Micho je odigrao jako dobro sa Tymom na stoperskoj poziciji. Čim je Gaal potjerao Tymu da igra svoju poziciju i stavio Buytena, katastrofa i 2 smiješna gola su pala. smile44 Čovjek jednostavno uništava obranu samim time što sudjeluje u igri. Michu možemo podržati da igra sa Badstuberom i Tymom, ali Buytenom više nikad. Braaf je ispao idiot zbog ovog Belgijanca. Čovjek se pod hitno mora preseliti na klupu i na kraju sezone zahvaliti za sve ono što je napravio za klub, posebice prošle godine svojim pogocima u Bundesligi. Vrijeme Daniela van Buytena je prošlo još prije prošle sezone. :| Kroos nam je konačno proradio, Gomez počinje pokazivati znakove Stuttgarta sa svojom igrom(još malo nišan popraviti i eto hat-trickova iz takvih akcija), Tymo veličanstven na veznoj poziciji i precizan ko uvijek(Bommel također mora letjeti na kraju i to mjesto prepustiti Tymoschuku). :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: Pranjić odlično odigrao na lijevom boku kao da je shvatio da može to i da igra. Müller je malo zakazao, ali njegovo zalaganje, trku i trud se ne može osporiti. Bastian dobar i danas nije baš se odlučivao na ofenzivne akcije, tj. šuteve.
Sve u svemu, van Gaal je danas očito eksperimentirao i mislim da je dobio jasan odgovor da je Buyten veliki kamen spoticaja u zadnjoj liniji.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la normala » 29 lis 2010, 23:37

nele-BHF napisao:I žao mi je jako Braafa :cry: Nije zaslužio ovo zaista.

Šta će ti ga bola bit žao kad lik pojma nema. Braafheid i Ottl su likovi iz bajke :mrgreen: Nadam se da će na kraju sezone i jedan i drugi napustiti Bayern. Dosta ih je više. Muka mi je kad ih vidim na klupi, a ne na terenu. Znam da trenutno nemamo boljih rješenja, ali meni nije nikako dobro kad ih vidim. Van Buyten je isto drama loš. Treba mu se na kraju sezone zahvaliti i reći zdravo. Demichelis je bio dobar. Pranjić i Tymoshchuk su po meni bili najbolji. Tymoshchuk je zaslužio mjesto u prvom timu. Na poziciji štopera igra bolje od Demichelisa i Van Buytena zajedno. Gomeza ću isto pohvaliti da ne bude da ga samo znam kritikovati. Zabio je gol glavom i dosta se trudio u drugom poluvremenu. Imao je par dobrih akcija. Jedina zamjerka je realizacija koja mora biti bolja. Gomez je imao 2-3 100% šanse koje nije iskoristio. Prvo poluvrijeme je bilo kriza. Opet napadi bez ideja i dosta pogrešnih dodavanja. Dali smo gol u pravo vrijeme i igrači su se malo oslobodili što je rezultiralo boljom igrom u drugom dijelu utakmice. Freiburg se nakon primljenog gola otvorio i utakmica je bila dosta bolja. Bayern je mogao zabiti još golova da su neki igrači bili malo precizniji, ali i ovo je dobar rezultat. Badstuber se povrijedio na zagrijavanju. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Kad sve saberemo i oduzmemo možemo biti zadovoljni. Sljedeće kolo Bayern igra u gostima protiv Gladbacha i tu očekujem nova 3 boda. Moramo uzeti 3 boda ekipi koja je ove sezone u Bundesligi osvojila najmanje bodova na domaćem terenu.
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 29 lis 2010, 23:46

treba uzet ali ipak je to jedan od nekad najvecih derbija i bayernu je uvijek bilo tesko tamo
kad se sjetim prosle godine i fuckanja cijelog stafiona kad ribery primi loptu :smajl006:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 30 lis 2010, 01:05

normala napisao: Sljedeće kolo Bayern igra u gostima protiv Gladbacha i tu očekujem nova 3 boda. Moramo uzeti 3 boda ekipi koja je ove sezone u Bundesligi osvojila najmanje bodova na domaćem terenu.

i u toj utakmici se najvjerovatnije Ribery vraca u sastav. E sad mi smo poceli djelovati kao ekipa i dolaskom Riberya opet dolazi do izrazaja njegova individualnost pa se ja sad bojim da mi ne bi opet upali u krizu jedan dio utakmica dok se on malo ne ukomponira u momcad. Super je to sto je on trenutno uz Michu, Gomeza i Tymu najzeljniji nogometa pa se nadam da cemo iduce kolo gledati ŠPEKTAKL.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 30 lis 2010, 07:30

nele-BHF napisao:Nisam gledao tekmu, osim prvih 30 minuta, ali evo sad sam gledao golove. Pobjedili smo i to je dobro, vraćamo se. Vidim 2 gola iz kornenra, i 2 šuta van 16m koji su ušli. Ne znam jel bila ijedna akcija dobra ?
Ja i dalje stojim: Bujtena, Bommela, Klosea što dalje od Bayerna, pa čak i fudbala/nogometa.

Dobro je da se pobjeđuje, ali nipošto opet sada reći da imam dobru ekipu i da nam ne trebaju pojačanja :)

Kad ovako igramo dobro ne trebaju nam pojačanja što ti hoćeš mali imamo vrlo dobru ekipu ....pojačanja su nam tymo i pranja kad su ovako ušlu u formu i gomez svakako
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Speedy » 30 lis 2010, 09:25

Drago mi je sto nisam bio upravu glede sinocnje tekme a sto je Cruz je! :bravo: Prvo poluvrijeme je sve ukazivalo na to da sam ja nazalost bio upravu ali Micho je probio led s tim svojim golom, drago mi je zbog njega. :good: Međutim, i poslije tog pogotka stvari na terenu nisu djelovale dobro, osim tog gola vrlo lose prvo poluvrijeme.

Pak drugo je bilo totalno suprotnost, za razliku od prvog poceli smo igrati nogomet i stvarati prilike. Vezni red je puno bolje djelovao kada je Tymo otisao na svoju prirodnu poziciju i s time je Schweini isto dosao do izrazaja s nekoliko briljantnih proigravanja. Na zalost to se ne moze reci i za obranu koja je otkako je Buyten usao djelovala izgubljeno. Dobro, treba uzeti u obzir da se Buyten tek vratio poslije ozljede ali se nadam da ce ubuduce Badtruba i Micho ciniti taj stoperski par iako tesko je sad suditi da li ce se Demichelis vratiti u formu, po jednoj dobo odigranoj utakmici tesko je za reci.

Nadalje, drago mi je zbog Kroosa sto je zabio prelijepi gol, nadam se da ce mu to vratiti samopouzdanje i da ce od sada igrati bolje.

Isto tako ne moze a da se ne spomene Player of the Game, Pranjic, najbolja partija u dresu Bayerna do sada! :legendo:

Sve u svemu kad se sve zbroji dobra utakmica i vazna tri boda!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 30 lis 2010, 10:14

Kod: Označi sve
Martin Demichelis: „Das war für mich heute wichtig zu zeigen, dass ich noch lebe. Gott sei Dank konnte ich der Mannschaft mit meinem ersten Tor helfen. Die Fußballkarriere ist so, ich muss aus dieser Situation lernen. Ich bin dankbar, beim FC Bayern zu sein, ich bin acht Jahre hier und ich liebe Bayern.

:bravo: :legendo: :legendo: :legendo:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011