(06/11/2010) Borussia Mönchengladbach - FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (06/11/2010) Borussia Mönchengladbach - FC Bayern Münche

PostPostao/la Red passion » 05 stu 2010, 16:11

Koliko god blesavo možda zvučao ja sad, ali volio bi da ovaj aktualni kadar igra stalno do zimske pauze i da se gotovo ništa ne mijenja osim da se Badstuber vrati u prvih 11 i Buyten preseli na klupu. Igraju i više nego dobro, što rezultati govore i volio bi vidjeti koliko stvarno ova trenutna postava može gurati našu ekipu, tj. koliko stvarno oni mogu dati i kakva im je kvaliteta. Gledati rezerviste kako sad igraju jer nema onih standardnih... i još osvajati bodove... Više je nego zanimljivo i odlično. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 05 stu 2010, 16:43

ma Buyten i nije možda tak loš u defenzivi, dok treba nekom oduzet loptu, u sporijem tempu....ali majko mila kako je on spor.... smile44 ..... pretrčati ga je lako u pm...zato nas je Inter i dobio u finalu...

Oću reć, da je za Bundes ligu možda dovoljan, pošto se ne igra jako brzo...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 05 stu 2010, 16:53

FCB m@niac napisao:ma Buyten i nije možda tak loš u defenzivi, dok treba nekom oduzet loptu, u sporijem tempu....ali majko mila kako je on spor.... smile44 ..... pretrčati ga je lako u pm...zato nas je Inter i dobio u finalu...

Ma sve to stoji. No naši apetiti nisu Njemačka samo. Nama je Europa isto važna, a i to da ne možemo si dopuštati propuste, poraze itd. zbog nečijih nedostataka. Sam si naglasio fehler protiv Intera. ;) Tu moramo se zahvaliti igraču i tražiti novo rješenje. Recimo našeg Hummelsa bi valjalo vratiti kući. On je sam izjavio da jedva čeka taj dan kad ga njegov klub opet bude zvao da se vrati. A evo ljeto samo što nije :mrgreen: (sezona i vrijeme jako brzo prođe), pa bi mogli poraditi na njemu i njegovom angažmanu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 05 stu 2010, 17:25

FCB_general napisao:Koliko god blesavo možda zvučao ja sad, ali volio bi da ovaj aktualni kadar igra stalno do zimske pauze i da se gotovo ništa ne mijenja osim da se Badstuber vrati u prvih 11 i Buyten preseli na klupu. Igraju i više nego dobro, što rezultati govore i volio bi vidjeti koliko stvarno ova trenutna postava može gurati našu ekipu, tj. koliko stvarno oni mogu dati i kakva im je kvaliteta. Gledati rezerviste kako sad igraju jer nema onih standardnih... i još osvajati bodove... Više je nego zanimljivo i odlično. :mrgreen:

I meni je to isto SEX! Volim gledati taj "truli" Bayern! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 05 stu 2010, 17:50

FCB_general napisao:
FCB m@niac napisao:ma Buyten i nije možda tak loš u defenzivi, dok treba nekom oduzet loptu, u sporijem tempu....ali majko mila kako je on spor.... smile44 ..... pretrčati ga je lako u pm...zato nas je Inter i dobio u finalu...

Ma sve to stoji. No naši apetiti nisu Njemačka samo. Nama je Europa isto važna,

Da važna je, ali upola manje nego bundesliga....naš kadar igrača je dovoljan da bez problema osvojimo ligu, ali za europu trebamo puno sreće, ko prošli put....
Zato i šparamo na pojačanjima...jer ona nisu potrebna za ligu.... smile44

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 05 stu 2010, 17:51

FCB m@niac napisao:Zato i šparamo na pojačanjima...jer ona nisu potrebna za ligu.... smile44

Pa nešparamo jebo ga ti. Pa pogleč koje monstruozne ugovor dobivaju naši ŠPEK igrači, a mogli bi nas sam tak napustiti! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 05 stu 2010, 17:54

anton 1983 napisao:
FCB m@niac napisao:Zato i šparamo na pojačanjima...jer ona nisu potrebna za ligu.... smile44

Pa nešparamo jebo ga ti. Pa pogleč koje monstruozne ugovor dobivaju naši ŠPEK igrači, a mogli bi nas sam tak napustiti! :neee:

..a kaj se ti razmeš u nogomet, ko marica u krivi kurac... :lol:

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la FCB m@niac » 05 stu 2010, 17:57

ti govoriš o Lamu i svinji? pa jebate, oni su doživotno vezani za bayern....vole ga više nego vlastitu mater!

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 05 stu 2010, 17:58

FCB m@niac napisao:..a kaj se ti razmeš u nogomet, ko marica u krivi kurac... :lol:

ne kužim kaj ti ovo treba. Ja popizdim kad neko veli da Bayern špara. Da Bayern Špara sad kod nas Lahm nebi produžio, nit bi u našem napadu igrao Gomez niti bi imali ROBBERYA. Sjašite više sa tih gluposti. Mi nebacamo pare u vazduh i još uvijek se nemremo nositi sa oni konjskim klubovima koji sam tak hite 35 milja na igrača. Recimo real kad kupi Benzemu tak im je svejedno dal će propast ili ne, još će se i rooneya dovest. Kad kod nas Gomez neuspjeva za nas je to užas. Daj si to već jedanput utubite u te glave. BAYERN NE ŠPARA NOFCE I NAŠA UPRAVA NIJE ŠKRTA! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 05 stu 2010, 18:01

Vidiš, da nisi ti jedini koji uspije izprovocirat! :lol: Kladim se da bi me sad zadavio vlastitim rukama da me nađeš! :lol:

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 05 stu 2010, 18:04

FCB m@niac napisao:Vidiš, da nisi ti jedini koji uspije izprovocirat! :lol: Kladim se da bi me sad zadavio vlastitim rukama da me nađeš! :lol:

bez da bi te zadavio, naučio bi te. ljudi koji mene poslušaju u nekim stvarima jednostavno progledaju. Nije to isto ko kad pišem jer kad pričam nedam ti priliku da se nesložiš samnom. Demagog samo takaF! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 05 stu 2010, 18:09

, a jebiga, nisam ja baš tak htel reč da mi šparamo na pojačanjima, nego da se više koncentriramo na domaću ligu pošto je Uli jednom prilikom tak reko.....
A i ja se sigurno manje kužim u sve to, kolko koji klub ima para i kolko je spreman izdvojiti na neka pojačanja....npr, kolko puta sam vidio da govorite kak nam bu sponzor Audi, i da bumo jedan od najbogatijih klubova, ako ne i najbogatiji.....pa prema tome ja "laik" odma NAS uspoređujem s jednim Realom, i takvima.....al velim, slabo sam upućen i moš ga jebat....
Glavno da sam ja tebe razjebo... :lol: :lol: :lol:

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 05 stu 2010, 19:33

FCB m@niac napisao:
FCB_general napisao:Ma sve to stoji. No naši apetiti nisu Njemačka samo. Nama je Europa isto važna,

Da važna je, ali upola manje nego bundesliga....naš kadar igrača je dovoljan da bez problema osvojimo ligu, ali za europu trebamo puno sreće, ko prošli put....
Zato i šparamo na pojačanjima...jer ona nisu potrebna za ligu.... smile44

Nije upola, ali je tu malo manje važna, što je istina što si rekao. No mi kao jako ambiciozan klub ne možemo igrati Bundesligu svake godine na iglama i da imamo silne fehlere zbog nečijeg nedostatka kvalitete, tj. manje kvalitete koja ne zadovoljava naše apetite. Mi smo Rekordemeister! Mi moramo igrati prvenstvo da ne izgubimo nijednu utakmicu u 34 kola ili da imamo maksimalno 3 poraza u sezoni i nekih 5-6 neriješenih u cijeloj sezoni. To smo mi i mi to tražimo(uprava i navijači). Ne možemo igrati ni osvojiti Bundesligu a da imamo 5-6 poraza i 8-10 neriješenih. Na tome se također mora raditi i smanjivati takve događaje. Hitzfeldove sezone, 2002/03. i 2007/08. su pokazale kako mi možemo isprašiti cijelu ligu sa nešto sitno poraza i kada popravimo tamo gdje je šuplje, ostaviti konkurenciju za velik broj bodova, biti jako učinkoviti i pri tome primiti 25 golova najviše u sezoni. To je cilj, želja i ono što je kod nas pod MUSS kad je liga u pitanju. Kada to budemo u ligi imali, za Europu se nećemo brinuti. Ali s VAN BUYTENOM mi to jednostavno NE možemo. S Michom donekle još možemo to izgurati kad igra s Badstuberom. S Brenom moramo vidjeti u kojem je on trenutno 'stadiju' što se tiče kvalitete i koliko ga se može 'nadograđivati' da izraste u klasu, za što će trebati dobrih 25-30 utakmica u prvoj postavi momčadi, dakle žrtva ekipe i rezultata za bolju budućnost(što kod Buytena u 30-im godinama nije nikako više moguće, osim silazne putanje). :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 05 stu 2010, 19:35

anton 1983 napisao:
FCB_general napisao:Koliko god blesavo možda zvučao ja sad, ali volio bi da ovaj aktualni kadar igra stalno do zimske pauze i da se gotovo ništa ne mijenja osim da se Badstuber vrati u prvih 11 i Buyten preseli na klupu. Igraju i više nego dobro, što rezultati govore i volio bi vidjeti koliko stvarno ova trenutna postava može gurati našu ekipu, tj. koliko stvarno oni mogu dati i kakva im je kvaliteta. Gledati rezerviste kako sad igraju jer nema onih standardnih... i još osvajati bodove... Više je nego zanimljivo i odlično. :mrgreen:

I meni je to isto SEX! Volim gledati taj "truli" Bayern! :mrgreen:

Ko fol je trul, a zapravo svaki rezervist i više nego dobro bi došao u gotovo svim momčadima 1. lige, druge da ne pričamo. :mrgreen: :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 06 stu 2010, 14:49

izgleda da ce ista postva startat
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš