..... pretrčati ga je lako u pm...zato nas je Inter i dobio u finalu...Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:ma Buyten i nije možda tak loš u defenzivi, dok treba nekom oduzet loptu, u sporijem tempu....ali majko mila kako je on spor......... pretrčati ga je lako u pm...zato nas je Inter i dobio u finalu...
Oću reć, da je za Bundes ligu možda dovoljan, pošto se ne igra jako brzo...

FCB_general napisao:Koliko god blesavo možda zvučao ja sad, ali volio bi da ovaj aktualni kadar igra stalno do zimske pauze i da se gotovo ništa ne mijenja osim da se Badstuber vrati u prvih 11 i Buyten preseli na klupu. Igraju i više nego dobro, što rezultati govore i volio bi vidjeti koliko stvarno ova trenutna postava može gurati našu ekipu, tj. koliko stvarno oni mogu dati i kakva im je kvaliteta. Gledati rezerviste kako sad igraju jer nema onih standardnih... i još osvajati bodove... Više je nego zanimljivo i odlično.
FCB_general napisao:FCB m@niac napisao:ma Buyten i nije možda tak loš u defenzivi, dok treba nekom oduzet loptu, u sporijem tempu....ali majko mila kako je on spor......... pretrčati ga je lako u pm...zato nas je Inter i dobio u finalu...
Oću reć, da je za Bundes ligu možda dovoljan, pošto se ne igra jako brzo...
Ma sve to stoji. No naši apetiti nisu Njemačka samo. Nama je Europa isto važna,

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:Zato i šparamo na pojačanjima...jer ona nisu potrebna za ligu....

anton 1983 napisao:FCB m@niac napisao:Zato i šparamo na pojačanjima...jer ona nisu potrebna za ligu....
Pa nešparamo jebo ga ti. Pa pogleč koje monstruozne ugovor dobivaju naši ŠPEK igrači, a mogli bi nas sam tak napustiti!
FCB m@niac napisao:..a kaj se ti razmeš u nogomet, ko marica u krivi kurac...

FCB m@niac napisao:Vidiš, da nisi ti jedini koji uspije izprovocirat!Kladim se da bi me sad zadavio vlastitim rukama da me nađeš!
FCB m@niac napisao:FCB_general napisao:Ma sve to stoji. No naši apetiti nisu Njemačka samo. Nama je Europa isto važna,
Da važna je, ali upola manje nego bundesliga....naš kadar igrača je dovoljan da bez problema osvojimo ligu, ali za europu trebamo puno sreće, ko prošli put....
Zato i šparamo na pojačanjima...jer ona nisu potrebna za ligu....

anton 1983 napisao:FCB_general napisao:Koliko god blesavo možda zvučao ja sad, ali volio bi da ovaj aktualni kadar igra stalno do zimske pauze i da se gotovo ništa ne mijenja osim da se Badstuber vrati u prvih 11 i Buyten preseli na klupu. Igraju i više nego dobro, što rezultati govore i volio bi vidjeti koliko stvarno ova trenutna postava može gurati našu ekipu, tj. koliko stvarno oni mogu dati i kakva im je kvaliteta. Gledati rezerviste kako sad igraju jer nema onih standardnih... i još osvajati bodove... Više je nego zanimljivo i odlično.
I meni je to isto SEX! Volim gledati taj "truli" Bayern!

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju