a zadnja slika je s prekrsajnog suda jer su htjeli unijet transparent uvrjedljivog sadrzaja ...

anton 1983 napisao:On je direktan krivac za 1:2 i zato je i Roma okrenula tekmu. Njegova bit na terenu je da ruši igrače koji idu u kontru ili da radi tzv. profesionalni faul. Skužil sam da je on u tome jako loš i to mi se gadi, to prezirem. Da je jučer Bommel bio na terenu, Menez bi završio u reklamama, a Bommel bi se zbog svoje nevine facice izvukao kod suca i nebi dobio niti žuti karton!

Speedy napisao:
E moj Antuan, a gdje je Demichelis u cijeloj toj prici? On je također tu ispao magarac, sto ga Micho nije rusio vec ga je ovaj pretrcao ko malo djete!

I_Love_Bayern napisao:Van Gaal: Nije problem u odbrani, problem je u napadu i to moji igraci nikako ne mogu da shvate!
Trener Bayerna je nakon poraza od Rome izjavio:
"Svi vrse pritisak na moju odbranu. Ali ja tvrdim da nije problem u odbrani! Problem je u napadu! U napad odlaze svi i to dobro funkcionira, ali u toj fazi pravimo previse individualnih gresaka, imamo previse izgubljenih lopti, a igraci iz sredine i napada se ne trude previse da te greske isprave. Vjerujte, da imamo najbolje odbrambene igrace svijeta, opet bi bilo isto, jer ekipa ne ucestvuje u punom kapacitetu u odbrani, kao sto ucestvuju u napadu. Uvijek su u odbrani samo dva ili tri moja igraca, i realno je da ne mogu uvijek biti na vrhunskoj razini. Njima treba pomoc cijele ekipe, isto kao i u napadu. To moji igraci nikako ne mogu da shvate."
Ne znam za vas, ali ja se slazem sa Gaalom......

anton 1983 napisao:FCB m@niac napisao:kad je jebeni defenzivac koji moa igrat playmakera, i naravno da ga onda ovaj prebeži ko smrada...možda je malo kriv, al da se baš po njemu treba pljuvat..nebi reko. Po meni ga treba stavit na stopera..
On je direktan krivac za 1:2 i zato je i Roma okrenula tekmu. Njegova bit na terenu je da ruši igrače koji idu u kontru ili da radi tzv. profesionalni faul. Skužil sam da je on u tome jako loš i to mi se gadi, to prezirem. Da je jučer Bommel bio na terenu, Menez bi završio u reklamama, a Bommel bi se zbog svoje nevine facice izvukao kod suca i nebi dobio niti žuti karton!

doro napisao:I_Love_Bayern napisao:Van Gaal: Nije problem u odbrani, problem je u napadu i to moji igraci nikako ne mogu da shvate!
Trener Bayerna je nakon poraza od Rome izjavio:
"Svi vrse pritisak na moju odbranu. Ali ja tvrdim da nije problem u odbrani! Problem je u napadu! U napad odlaze svi i to dobro funkcionira, ali u toj fazi pravimo previse individualnih gresaka, imamo previse izgubljenih lopti, a igraci iz sredine i napada se ne trude previse da te greske isprave. Vjerujte, da imamo najbolje odbrambene igrace svijeta, opet bi bilo isto, jer ekipa ne ucestvuje u punom kapacitetu u odbrani, kao sto ucestvuju u napadu. Uvijek su u odbrani samo dva ili tri moja igraca, i realno je da ne mogu uvijek biti na vrhunskoj razini. Njima treba pomoc cijele ekipe, isto kao i u napadu. To moji igraci nikako ne mogu da shvate."
Ne znam za vas, ali ja se slazem sa Gaalom......
Kao prvo reko je da imamo i najbolje igrače u obrani bilo bi tako...vrlo žalosno kaj 1 od najboljih klubova svjeta nema i takvu obranu...kontradikcija samo takva i dokaz da je idiot a to tvrdim otkad je je došao u klub...Kao drugo imam 2 smeča od stopera koja svojom kvalitetom nemogu igrat ni u Kolnu a kamoli u Bayernu...Kao treće najveće greške su baš individualne(popikavanje,letenje u prazno,lopte kroz noge.neintelegencija miche i buytena)jer to su opasno mutavi igrači u svakom smislu tako i u tjelesno-kinetičkom...
Nabavit pod mus beka i stopera...forisrat Badstubera i Brena...te čim prije dovest u formu ponovno Riberya i Mulca kao i dolazak Robbena skorašnji bi trebao bit recept za uspjeh u Lp i najmanje 2 mjesto u Bl.

CroCHEF napisao:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ITChCpvYyxc[/youtube]
evo napokon sam nasao video

anton 1983 napisao:To je zato kaj se bayern ili ti Uli ogradio od jedne naše skupine, nemrem se sjetit kak se zovu, koji su Extra Ultrasi i "debosi"...Oni nesmiju dolaziti na naš stadion ili tak neš...

FCB_general napisao:anton 1983 napisao:To je zato kaj se bayern ili ti Uli ogradio od jedne naše skupine, nemrem se sjetit kak se zovu, koji su Extra Ultrasi i "debosi"...Oni nesmiju dolaziti na naš stadion ili tak neš...
Boji se Uli da bi atmosfera mogla biti ko u Dortmundu, pa mu bolje da vlada više mir nego buka.

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost