(23/11/2010) AS Roma - FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (23/11/2010) AS Roma - FC Bayern München

PostPostao/la CroCHEF » 24 stu 2010, 23:50

ovdje se jos bolje vidi koliko puno ih je bilo ... cekam neki video jer poslje 2. gola su se samo oni culi (a poslje3. primljenog :cry: face)
Slika

a zadnja slika je s prekrsajnog suda jer su htjeli unijet transparent uvrjedljivog sadrzaja ... :lol: i kazna oko 172 eura
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 25 stu 2010, 07:07

anton 1983 napisao:On je direktan krivac za 1:2 i zato je i Roma okrenula tekmu. Njegova bit na terenu je da ruši igrače koji idu u kontru ili da radi tzv. profesionalni faul. Skužil sam da je on u tome jako loš i to mi se gadi, to prezirem. Da je jučer Bommel bio na terenu, Menez bi završio u reklamama, a Bommel bi se zbog svoje nevine facice izvukao kod suca i nebi dobio niti žuti karton!

E moj Antuan, a gdje je Demichelis u cijeloj toj prici? On je također tu ispao magarac, sto ga Micho nije rusio vec ga je ovaj pretrcao ko malo djete! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 25 stu 2010, 08:16

Speedy napisao:
E moj Antuan, a gdje je Demichelis u cijeloj toj prici? On je također tu ispao magarac, sto ga Micho nije rusio vec ga je ovaj pretrcao ko malo djete! :mig:

Pa nigdje, samo njega se neisplati spominjati jer se to vodi pod normalnim. ALi za taj gol kriv je prvenstveno Tymo. Nije niti čudo kaj je Micho onak ispo kad nije mogo vjerovat da ga Tymo nije skršio...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la I_Love_Bayern » 25 stu 2010, 08:50

Van Gaal: Nije problem u odbrani, problem je u napadu i to moji igraci nikako ne mogu da shvate!

Trener Bayerna je nakon poraza od Rome izjavio:

"Svi vrse pritisak na moju odbranu. Ali ja tvrdim da nije problem u odbrani! Problem je u napadu! U napad odlaze svi i to dobro funkcionira, ali u toj fazi pravimo previse individualnih gresaka, imamo previse izgubljenih lopti, a igraci iz sredine i napada se ne trude previse da te greske isprave. Vjerujte, da imamo najbolje odbrambene igrace svijeta, opet bi bilo isto, jer ekipa ne ucestvuje u punom kapacitetu u odbrani, kao sto ucestvuju u napadu. Uvijek su u odbrani samo dva ili tri moja igraca, i realno je da ne mogu uvijek biti na vrhunskoj razini. Njima treba pomoc cijele ekipe, isto kao i u napadu. To moji igraci nikako ne mogu da shvate."

Ne znam za vas, ali ja se slazem sa Gaalom......
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la doro » 25 stu 2010, 09:44

I_Love_Bayern napisao:Van Gaal: Nije problem u odbrani, problem je u napadu i to moji igraci nikako ne mogu da shvate!

"Svi vrse pritisak na moju odbranu. Ali ja tvrdim da nije problem u odbrani! Problem je u napadu! U napad odlaze svi i to dobro funkcionira, ali u toj fazi pravimo previse individualnih gresaka, imamo previse izgubljenih lopti, a igraci iz sredine i napada se ne trude previse da te greske isprave. Vjerujte, da imamo najbolje odbrambene igrace svijeta, opet bi bilo isto, jer ekipa ne ucestvuje u punom kapacitetu u odbrani, kao sto ucestvuju u napadu. Uvijek su u odbrani samo dva ili tri moja igraca, i realno je da ne mogu uvijek biti na vrhunskoj razini. Njima treba pomoc cijele ekipe, isto kao i u napadu. To moji igraci nikako ne mogu da shvate."

Kao prvo reko je da imamo i najbolje igrače u obrani bilo bi tako...vrlo žalosno kaj 1 od najboljih klubova svjeta nema i takvu obranu...kontradikcija samo takva i dokaz da je idiot a to tvrdim otkad je je došao u klub...Kao drugo imam 2 smeča od stopera koja svojom kvalitetom nemogu igrat ni u Kolnu a kamoli u Bayernu...Kao treće najveće greške su baš individualne(popikavanje,letenje u prazno,lopte kroz noge.neintelegencija miche i buytena)jer to su opasno mutavi igrači u svakom smislu tako i u tjelesno-kinetičkom...

Nabavit pod mus beka i stopera...forisrat Badstubera i Brena...te čim prije dovest u formu ponovno Riberya i Mulca kao i dolazak Robbena skorašnji bi trebao bit recept za uspjeh u Lp i najmanje 2 mjesto u Bl.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 25 stu 2010, 11:33

Bez novih obrambenih igrača, Gaal gubi sve više i više kredibilitet. Kuća se gradi od temelja... Dakle, momčad se gradi od obrane. To Gaal očito ne shvaća i to će nas ove sezone koštati. Jedino šta možemo još da tjeramo je DFB Pokal, od ovog ostalog ja sam se već oprostio jer kad gledam momčad bez Badstubera, a vidim Buytena i Michu u ekipu, vidim samo pesimizam i katastrofu. Mi se ponašamo kao Real u periodu od 2003. do 2006. Samo su se dičili vrhunskim igračima prema naprijed, a otraga propuh kojeg je očito Casillas morao jedini riješavati. Tek kad je Capello 06/07. došao, počeo je tražiti rješenja nova u obrani. Izgleda da i mi nekoga moramo drugog dovesti da bi ih potražio. Mi ne možemo svaku utakmicu igrati ko Werder nekad, pa zabijati po 3-4 gola na utakmicama, a primiti 2-3 i dobiti. To Bayern nikada nije radio. :a045:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la JOŠKO » 25 stu 2010, 11:52

anton 1983 napisao:
FCB m@niac napisao:kad je jebeni defenzivac koji moa igrat playmakera, i naravno da ga onda ovaj prebeži ko smrada...možda je malo kriv, al da se baš po njemu treba pljuvat..nebi reko. Po meni ga treba stavit na stopera.. :?

On je direktan krivac za 1:2 i zato je i Roma okrenula tekmu. Njegova bit na terenu je da ruši igrače koji idu u kontru ili da radi tzv. profesionalni faul. Skužil sam da je on u tome jako loš i to mi se gadi, to prezirem. Da je jučer Bommel bio na terenu, Menez bi završio u reklamama, a Bommel bi se zbog svoje nevine facice izvukao kod suca i nebi dobio niti žuti karton!

Pričaš gluposti.Tymu se koristi samo kad se netko ozljedi i onda ga se koristi da zakrpa rupu na tom mjestu. :smajl006:
Nije frajer uopće loš kako ga ti želiš prikazati.Da je na toj utakmici lomio igrače kako ti kažeš onda nebi frajer dočekao 2 pol. cool0044
JOŠKO

PostPostao/la JOŠKO » 25 stu 2010, 11:54

doro napisao:
I_Love_Bayern napisao:Van Gaal: Nije problem u odbrani, problem je u napadu i to moji igraci nikako ne mogu da shvate!

Kao prvo reko je da imamo i najbolje igrače u obrani bilo bi tako...vrlo žalosno kaj 1 od najboljih klubova svjeta nema i takvu obranu...kontradikcija samo takva i dokaz da je idiot a to tvrdim otkad je je došao u klub...Kao drugo imam 2 smeča od stopera koja svojom kvalitetom nemogu igrat ni u Kolnu a kamoli u Bayernu...Kao treće najveće greške su baš individualne(popikavanje,letenje u prazno,lopte kroz noge.neintelegencija miche i buytena)jer to su opasno mutavi igrači u svakom smislu tako i u tjelesno-kinetičkom...

Nabavit pod mus beka i stopera...forisrat Badstubera i Brena...te čim prije dovest u formu ponovno Riberya i Mulca kao i dolazak Robbena skorašnji bi trebao bit recept za uspjeh u Lp i najmanje 2 mjesto u Bl.

Slažem se sa svim potpisanim :)
JOŠKO

PostPostao/la Lizarazu » 25 stu 2010, 17:38

Ma ne znam šta je Luis sa ovim htio reći. Možda da malo rastereti ove kloceve iz odbrane, jer šta ih vrijedi još više kritikovati, kad bolji neće biti. :hehe:
Hoće da ih održi u kakvoj takvoj formi dok ne klepi kakvo pojačanje i ovih trutova se riješi. :mrgreen:

Napad kritikuje iz razloga što je pola njih out, pa mu se da kurčiti. Ili možda još uvijek nije zadovoljan Gomezom, pa pašče mora lajati.
Možda mu smeta nepokretljivost pojedinih igrača (naravno, loše pripreme) pa da ih na ovaj način natjera da se više trude.
Ne znam za vas ali ja sam jučer uživao gledajući Farfana. Frajko stiže svugdje, kao Ronney u najboljim danima.

Ne zamjerite, bio sam ironičan. :a045:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Murta » 25 stu 2010, 21:50

Dobro je anton rekao, mi smo od najbezveznije utakmice sezone stvorili utamicu sezone zbog toga što smo vodili 2:0 pa zgubili. Krivi su i Micho i DvB i Tymo. Kraft nam je bio drugi najbolji čovjek na terenu, a primio je 3 gola. To najbolje ocrtava situaciju.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 26 stu 2010, 00:50

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ITChCpvYyxc[/youtube]

evo napokon sam nasao video
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 26 stu 2010, 10:21

CroCHEF napisao:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ITChCpvYyxc[/youtube]

evo napokon sam nasao video

Ispada da smo radikalniji i daleko žešći kada igramo van Münchena i Njemačke. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 26 stu 2010, 12:43

To je zato kaj se bayern ili ti Uli ogradio od jedne naše skupine, nemrem se sjetit kak se zovu, koji su Extra Ultrasi i "debosi"...Oni nesmiju dolaziti na naš stadion ili tak neš...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 26 stu 2010, 16:40

anton 1983 napisao:To je zato kaj se bayern ili ti Uli ogradio od jedne naše skupine, nemrem se sjetit kak se zovu, koji su Extra Ultrasi i "debosi"...Oni nesmiju dolaziti na naš stadion ili tak neš...

Boji se Uli da bi atmosfera mogla biti ko u Dortmundu, pa mu bolje da vlada više mir nego buka. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 stu 2010, 19:39

FCB_general napisao:
anton 1983 napisao:To je zato kaj se bayern ili ti Uli ogradio od jedne naše skupine, nemrem se sjetit kak se zovu, koji su Extra Ultrasi i "debosi"...Oni nesmiju dolaziti na naš stadion ili tak neš...

Boji se Uli da bi atmosfera mogla biti ko u Dortmundu, pa mu bolje da vlada više mir nego buka. :mrgreen:

Nek se on primi kobasica..zazimilo je i nek zbroji lovu za beka i stopera ako hoće spasit sezonu ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011