mladjo_dj napisao:Naravno da je ali mogli smo uz ostetu trazit i nekog njihovog napadaca ili Mullera ubacit u napad sto bi ja najvise volio u tom slucaju jer nam je ova sezona vjerojatno upropastena tako da bi uz sve prodaje igraca i taj novac od transfera mogli jako pametno potrosit velike, pare na ljeto.
Kojega? Svi imaju 30+(Drogba, Anelka) ili uzet šmokljane poput Kaloua i takvih tipova koji u Chelseaju ništa ne predstavljaju ozbiljno.
mladjo_dj napisao: LVG ga kolko se meni cini ionako ne preferira Gomeza tako da bi si mogao kupiti napadaca po njegovoj zelji samo sto Gaalu bas nije sigurna stolica u klubu.
Ne treba ni govorit koga sve LvG nije preferirao u svojoj karijeri(što bi Hitzfeld i dosta trenera preferiralo), a ti igrači su danas legende i ikone klubova. Čudan je Gaal trener, možda i najčudniji u rangu vrhunskih trenera, ali eto... Ima osvojena prvenstva, kupove, CL. Zbog toga je tu gdje je. Njega shvatiti je nemoguće, osim ako si Nijemac, Nizozemac, Španjolac(prvenstveno Katalonac), onda se može proći. Svi ostali dosta teško.

A ovo 20-minutno sjedenje na klupi poslije utakmice je po meni vjerovatno produkt Hoeneßa, jer se zna da ovaj samo čeka da krene bosti po njemu sa svih strana. Sreća po njemu da je Rummeniggea u klubu, tko zna šta bi ovaj prvi napravio LvG-u da nije njega koji ga stalno brani i gasi vatru.
width="960"

Uglavnom, ono s početka do sredine prošlog desetljeća i 90-ih.