jozotg napisao:I dao ga Mariooooooooooooo
Ali Gustavo je zvijer .
Doveli smo vrhunskog igrača

mladjo_dj napisao:ko kaze da nam je obrana rupa da cujem![]()
![]()
![]()

nele-BHF napisao:mladjo_dj napisao:ko kaze da nam je obrana rupa da cujem![]()
![]()
![]()
Šuti xD Da Breno nije ušo bilo bi čupavo Boga miAl zato imamo dvojicu zadnjih veznih da ti stoperi i ne trebaju !! Tu je naš uspijeh. Ne zna se gdje su jači , ili napred ili nazad.
![]()
![]()
![]()

mladjo_dj napisao:ko kaze da nam je obrana rupa da cujem![]()
![]()
![]()
sto se tice Pranjica nekako sam dojma da se on nije ozlijedio nego je Gaal stavio Trubu na tu poziciju jer je defenzivno bolji i ostavio riberyu cijelu lijevu stranu s tim da je Pranjic odigrao vrlo dobro
al jos jednom obrana nam je bila fantasticna...
Jedna stvar koja me bola u oci cim je pocela tekma je ona transparent GROSBLIE sto su ga talijanska govna vjerojatno ukrala nasim navijacima, a ja od kad znam za Bayern stalno sam vidio taj transparent tako da se nadam da ce ih nasi vijat po Minhenu i da ce im se najebat majke al ono pravo

Svaka mu čast, a Galonji vjerovatno još jedna poruka da ga mora forsirati, čak bi se usudio reći i prije Badstubera koji je danas stvarno igrao kao truba.

I_Love_Bayern napisao:joj sto volim kad sam upravu... A veceras sam bio upravu za najmanje dvije stvari: da je Bayern najjaci kad je najteze, i da je Kraft golman za duge staze!
Ljudi pojeli smo Intera u sred Milana! Svaka cast momci!
A sto se tice Krafta, pa ispostavilo se tacno ono sto sam rekao, mi imamo blago u svojim redovima! I nemoj da mi ko spomene Neuera ili bilo koga drugog! Svaka cast LVG na otkrivanju jos jednog mladog fenomena iz Bayerna!
Sad odoh da slavim, a sutra razmjenjujem utiske! Jeeeeeee....

FCB_general napisao:Prezadovoljan sam pobjedom, a Kraft definitivno ima u sebi puno krafta i pokazuje zašto hoće biti br. 1 Bayerna.Heroj večerašnje utakmice je ipak bio. Luiz Gustavo... Kad sam njega večeras vidio, ne znam da li uopće nužan ikakav veznjak za kupovinu, osim za njegovu zamjenu. Pravi zadnji veznjak vrijedan zlata i ovo ni u snu čovjek nije mogao zamisliti da će ovako iskusno i rutinski odigrati. Pod hitno trebamo kupiti lijevog u obrani ako nećemo Pranjića i Contenta, jer Gustavo je opravdao svoj jesenski status suvereno i u CL koje nikad vidio nije.
Schweini me jako, jako razočarao i umalo u 2 situacije doveo nas pred kapitulaciju. Badstuber dosta zbunjen bio dok je bio igrao na stoperu i pustio Eto'a da iz ničega stvori šansu Cambiassu za gol.
![]()
Breno ko gospodin čovjek odigrao i ko kakav šerif krenio se obračunavati s Mottom i protivnicima.Svaka mu čast, a Galonji vjerovatno još jedna poruka da ga mora forsirati, čak bi se usudio reći i prije Badstubera koji je danas stvarno igrao kao truba.
![]()
Ribery je danas malo izgledao idiotski, u par navrata kao da je pokušao kroz Interove igrače proći, gledam i ne vjerujem... ko da misli da su duhovi pa može kroz njih.![]()
![]()
Robben fantastičan, a Gomez... na kraju ispao ljudina i našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme i spasio se etikete tragičara utakmice i kluba.![]()
Uzvrat također moramo ići na pobjedu, inače je svašta moguće. Ovo je samo početak rata i dobivena bitka, a da ga dobijemo imamo još gotovo 100 minuta igre u Münchenu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo da nam svi budu zdravi i da uzmemo jedno lijevog beka kakvog LVG hoce i popunimo malo klupu sa dobrim igracima jao nasim protvnicima

FCB_general napisao:Prezadovoljan sam pobjedom, a Kraft definitivno ima u sebi puno krafta i pokazuje zašto hoće biti br. 1 Bayerna.Heroj večerašnje utakmice je ipak bio. Luiz Gustavo... Kad sam njega večeras vidio, ne znam da li uopće nužan ikakav veznjak za kupovinu, osim za njegovu zamjenu. Pravi zadnji veznjak vrijedan zlata i ovo ni u snu čovjek nije mogao zamisliti da će ovako iskusno i rutinski odigrati. Pod hitno trebamo kupiti lijevog u obrani ako nećemo Pranjića i Contenta, jer Gustavo je opravdao svoj jesenski status suvereno i u CL koje nikad vidio nije.
Schweini me jako, jako razočarao i umalo u 2 situacije doveo nas pred kapitulaciju. Badstuber dosta zbunjen bio dok je bio igrao na stoperu i pustio Eto'a da iz ničega stvori šansu Cambiassu za gol.
![]()
Breno ko gospodin čovjek odigrao i ko kakav šerif krenio se obračunavati s Mottom i protivnicima.Svaka mu čast, a Galonji vjerovatno još jedna poruka da ga mora forsirati, čak bi se usudio reći i prije Badstubera koji je danas stvarno igrao kao truba.
![]()
Ribery je danas malo izgledao idiotski, u par navrata kao da je pokušao kroz Interove igrače proći, gledam i ne vjerujem... ko da misli da su duhovi pa može kroz njih.![]()
![]()
Robben fantastičan, a Gomez... na kraju ispao ljudina i našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme i spasio se etikete tragičara utakmice i kluba.![]()
Uzvrat također moramo ići na pobjedu, inače je svašta moguće. Ovo je samo početak rata i dobivena bitka, a da ga dobijemo imamo još gotovo 100 minuta igre u Münchenu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju