1/8 LP Inter Milan - Bayern - 23/02/2011

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: 1/8 LP Inter Milan - Bayern - 23/02/2011

PostPostao/la mladjo_dj » 23 vel 2011, 22:46

Kraft, Gustavo, Tymo, Robben :shock: :shock: :shock:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Francky boy » 23 vel 2011, 22:47

jozotg napisao:I dao ga Mariooooooooooooo

Ali Gustavo je zvijer .

Doveli smo vrhunskog igrača

Čovjek je Sneijder pojeo za užinu.Mislim da je sit!Kakva igra,kretnja,sigurno,drskost.To mogu smao igrači svijetske klase.Krafna na golu strašan bez greške.Odbrana u drugom fenomenalna i Eto-a je bio potpuno beskoristan.Gomez kad je trebalo strpao i po mom skromnom mišljenju odveo nas u 1/4 finale.U revanšu 4:0 na kontre ih zgaziti.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la nele-BHF » 23 vel 2011, 22:49

BRENOOOO, KRAAAFT, ROBBEN, GUSTAVO !!!!!!

hahahahha, nemrem sebi doći !!! Jaooo šta ćemo im radit u revanšuuuu, uuuuuuu, nisu svjesniii !!!
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la mladjo_dj » 23 vel 2011, 22:59

ko kaze da nam je obrana rupa da cujem :cool: :smajl010: :D :navijac:
sto se tice Pranjica nekako sam dojma da se on nije ozlijedio nego je Gaal stavio Trubu na tu poziciju jer je defenzivno bolji i ostavio riberyu cijelu lijevu stranu s tim da je Pranjic odigrao vrlo dobro
al jos jednom obrana nam je bila fantasticna...

Jedna stvar koja me bola u oci cim je pocela tekma je ona transparent GROSBLIE sto su ga talijanska govna vjerojatno ukrala nasim navijacima, a ja od kad znam za Bayern stalno sam vidio taj transparent tako da se nadam da ce ih nasi vijat po Minhenu i da ce im se najebat majke al ono pravo :bravo:
Zadnja izmjena: mladjo_dj; 23 vel 2011, 23:03; ukupno mijenjano 1 put/a.
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la I_Love_Bayern » 23 vel 2011, 22:59

joj sto volim kad sam upravu... A veceras sam bio upravu za najmanje dvije stvari: da je Bayern najjaci kad je najteze, i da je Kraft golman za duge staze!

Ljudi pojeli smo Intera u sred Milana! Svaka cast momci!

A sto se tice Krafta, pa ispostavilo se tacno ono sto sam rekao, mi imamo blago u svojim redovima! I nemoj da mi ko spomene Neuera ili bilo koga drugog! Svaka cast LVG na otkrivanju jos jednog mladog fenomena iz Bayerna!

Sad odoh da slavim, a sutra razmjenjujem utiske! Jeeeeeee....
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 23 vel 2011, 23:01

mladjo_dj napisao:ko kaze da nam je obrana rupa da cujem :cool: :smajl010: :D :navijac:

Šuti xD Da Breno nije ušo bilo bi čupavo Boga mi :D Al zato imamo dvojicu zadnjih veznih da ti stoperi i ne trebaju !! Tu je naš uspijeh. Ne zna se gdje su jači , ili napred ili nazad.
:navijac: :navijac: :navijac: :navijac:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la mladjo_dj » 23 vel 2011, 23:06

nele-BHF napisao:
mladjo_dj napisao:ko kaze da nam je obrana rupa da cujem :cool: :smajl010: :D :navijac:

Šuti xD Da Breno nije ušo bilo bi čupavo Boga mi :D Al zato imamo dvojicu zadnjih veznih da ti stoperi i ne trebaju !! Tu je naš uspijeh. Ne zna se gdje su jači , ili napred ili nazad.
:navijac: :navijac: :navijac: :navijac:

je je dobro je odigro ali po meni Tymo isto fantastican, dok je Truba malo plivo al jeste vidjeli Badstuber se baca na tu loptu i poceo je zivit za Bayern covjek je jedno 2 puta bio na podu i cijelim tijelom i glavom iso na sut, to se trazi :bravo:
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la jozotg » 23 vel 2011, 23:06

Da kupimo samo livog beka ,ali ŠPEK kako Anton kaže možemo di oćemo
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la jozotg » 23 vel 2011, 23:08

sto se tice Pranjica nekako sam dojma da se on nije ozlijedio nego je Gaal stavio Trubu na tu poziciju jer je defenzivno bolji i ostavio riberyu cijelu lijevu stranu s tim da je Pranjic odigrao vrlo dobro
al jos jednom obrana nam je bila fantasticna...

Jedna stvar koja me bola u oci cim je pocela tekma je ona transparent GROSBLIE sto su ga talijanska govna vjerojatno ukrala nasim navijacima, a ja od kad znam za Bayern stalno sam vidio taj transparent tako da se nadam da ce ih nasi vijat po Minhenu i da ce im se najebat majke al ono pravo :bravo:

I ja isto mislim za Pranju,ali ovaj je put LV Glavonja pogodio,jer je Breno dobro zatvarao
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 23 vel 2011, 23:08

Prezadovoljan sam pobjedom, a Kraft definitivno ima u sebi puno krafta i pokazuje zašto hoće biti br. 1 Bayerna. :bravo: Heroj večerašnje utakmice je ipak bio. Luiz Gustavo... Kad sam njega večeras vidio, ne znam da li uopće nužan ikakav veznjak za kupovinu, osim za njegovu zamjenu. Pravi zadnji veznjak vrijedan zlata i ovo ni u snu čovjek nije mogao zamisliti da će ovako iskusno i rutinski odigrati. Pod hitno trebamo kupiti lijevog u obrani ako nećemo Pranjića i Contenta, jer Gustavo je opravdao svoj jesenski status suvereno i u CL koje nikad vidio nije. :bravo: Schweini me jako, jako razočarao i umalo u 2 situacije doveo nas pred kapitulaciju. Badstuber dosta zbunjen bio dok je bio igrao na stoperu i pustio Eto'a da iz ničega stvori šansu Cambiassu za gol. :neee:
Breno ko gospodin čovjek odigrao i ko kakav šerif krenio se obračunavati s Mottom i protivnicima. :haha: Svaka mu čast, a Galonji vjerovatno još jedna poruka da ga mora forsirati, čak bi se usudio reći i prije Badstubera koji je danas stvarno igrao kao truba. :?
Ribery je danas malo izgledao idiotski, u par navrata kao da je pokušao kroz Interove igrače proći, gledam i ne vjerujem... ko da misli da su duhovi pa može kroz njih. :lol: :haha:
Robben fantastičan, a Gomez... na kraju ispao ljudina i našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme i spasio se etikete tragičara utakmice i kluba. :smajl007:

Uzvrat također moramo ići na pobjedu, inače je svašta moguće. Ovo je samo početak rata i dobivena bitka, a da ga dobijemo imamo još gotovo 100 minuta igre u Münchenu. :|
:navijac: :fcb: :avogp1: :avogp1: :avogp1:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 23 vel 2011, 23:11

I_Love_Bayern napisao:joj sto volim kad sam upravu... A veceras sam bio upravu za najmanje dvije stvari: da je Bayern najjaci kad je najteze, i da je Kraft golman za duge staze!

Ljudi pojeli smo Intera u sred Milana! Svaka cast momci!

A sto se tice Krafta, pa ispostavilo se tacno ono sto sam rekao, mi imamo blago u svojim redovima! I nemoj da mi ko spomene Neuera ili bilo koga drugog! Svaka cast LVG na otkrivanju jos jednog mladog fenomena iz Bayerna!

Sad odoh da slavim, a sutra razmjenjujem utiske! Jeeeeeee....

:bravo: :bravo: :bravo: :zivio: :zivio:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 23 vel 2011, 23:12

sad gledam Sat1 i vidi se da je Pranic trazio zamjenu

SlikaSlikaSlikaSlika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 23 vel 2011, 23:15

FCB_general napisao:Prezadovoljan sam pobjedom, a Kraft definitivno ima u sebi puno krafta i pokazuje zašto hoće biti br. 1 Bayerna. :bravo: Heroj večerašnje utakmice je ipak bio. Luiz Gustavo... Kad sam njega večeras vidio, ne znam da li uopće nužan ikakav veznjak za kupovinu, osim za njegovu zamjenu. Pravi zadnji veznjak vrijedan zlata i ovo ni u snu čovjek nije mogao zamisliti da će ovako iskusno i rutinski odigrati. Pod hitno trebamo kupiti lijevog u obrani ako nećemo Pranjića i Contenta, jer Gustavo je opravdao svoj jesenski status suvereno i u CL koje nikad vidio nije. :bravo: Schweini me jako, jako razočarao i umalo u 2 situacije doveo nas pred kapitulaciju. Badstuber dosta zbunjen bio dok je bio igrao na stoperu i pustio Eto'a da iz ničega stvori šansu Cambiassu za gol. :neee:
Breno ko gospodin čovjek odigrao i ko kakav šerif krenio se obračunavati s Mottom i protivnicima. :haha: Svaka mu čast, a Galonji vjerovatno još jedna poruka da ga mora forsirati, čak bi se usudio reći i prije Badstubera koji je danas stvarno igrao kao truba. :?
Ribery je danas malo izgledao idiotski, u par navrata kao da je pokušao kroz Interove igrače proći, gledam i ne vjerujem... ko da misli da su duhovi pa može kroz njih. :lol: :haha:
Robben fantastičan, a Gomez... na kraju ispao ljudina i našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme i spasio se etikete tragičara utakmice i kluba. :smajl007:

Uzvrat također moramo ići na pobjedu, inače je svašta moguće. Ovo je samo početak rata i dobivena bitka, a da ga dobijemo imamo još gotovo 100 minuta igre u Münchenu. :|

u potpunosti se slazem s tobom, ipak Ribery mora jos dosta raditi da ude u formu protiv velikih momcadi iako vjerujem da ce bas on briljirat u Munchenu...
Schweini je imao dosta pogresnih dodavanja koje su nas mogle skupo kostati ali u defanzivnom smislu je bio dosta solidan. Takoder tandem Schweini i Gustavo danas u defanzivnom dijelu :legendo: samo da nam svi budu zdravi i da uzmemo jedno lijevog beka kakvog LVG hoce i popunimo malo klupu sa dobrim igracima jao nasim protvnicima

I da nadam se da su zuti preseranti ovo gledal, da su vidjeli kako se igra nogomet i da im je jasno da ce nastradat u Munchenu :navijac:
Zadnja izmjena: mladjo_dj; 23 vel 2011, 23:17; ukupno mijenjano 1 put/a.
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Hare_bvb » 23 vel 2011, 23:16

FCB_general napisao:Prezadovoljan sam pobjedom, a Kraft definitivno ima u sebi puno krafta i pokazuje zašto hoće biti br. 1 Bayerna. :bravo: Heroj večerašnje utakmice je ipak bio. Luiz Gustavo... Kad sam njega večeras vidio, ne znam da li uopće nužan ikakav veznjak za kupovinu, osim za njegovu zamjenu. Pravi zadnji veznjak vrijedan zlata i ovo ni u snu čovjek nije mogao zamisliti da će ovako iskusno i rutinski odigrati. Pod hitno trebamo kupiti lijevog u obrani ako nećemo Pranjića i Contenta, jer Gustavo je opravdao svoj jesenski status suvereno i u CL koje nikad vidio nije. :bravo: Schweini me jako, jako razočarao i umalo u 2 situacije doveo nas pred kapitulaciju. Badstuber dosta zbunjen bio dok je bio igrao na stoperu i pustio Eto'a da iz ničega stvori šansu Cambiassu za gol. :neee:

U potpunsti se slažem, pogotovo sa boldiranim, osim ovog zadnjeg. Ovakav Bayo je poslije Barce najveći favorit za titulu i uzvrat je formalnost. Inter će se morati otvoriti, a Bayern je najjača ekipa u Europi u kontrama i polukontrama. Čestitke za fantastičan meč i nadam se da nećete ni približno dobro odigrati u subotu. :mrgreen:

P.S. Gustavo= ŠPEK :bravo:
Zadnja izmjena: Hare_bvb; 23 vel 2011, 23:17; ukupno mijenjano 1 put/a.
Nur der BVB!!!!
Hare_bvb
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 23 vel 2011, 23:17

Radujte se narodi! odoh ja malo prcat Talijane! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011