1/8 LP Inter Milan - Bayern - 23/02/2011

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: 1/8 LP Inter Milan - Bayern - 23/02/2011

PostPostao/la Red passion » 23 vel 2011, 23:18

Hare_bvb napisao:sim ovog zadnjeg.

Ne brini se, nije Gustavo junak već Kraft, samo nisam stisnio enter za novi red pa ti se učinilo da mislim na Luiza Gustava. ;) :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 23 vel 2011, 23:19

KAKO SMO IH RAZBILI! :P
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la mladjo_dj » 23 vel 2011, 23:22

Pohvalio bih jos i sudca koji je bio fenomenala, eh da je takvih vise svaka mu cast...
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 23 vel 2011, 23:34

Moro sam gledat tekmu bez pušenja. Kapacitet žiFčanože neopisiv! Kak smo ovo dobili tak smo i mogli zduvat. Bilo je jako teško gledati kako nemremo puknuti u okvir i kako Inter bez ideje, samo i isključivo radi naših debilnih pogrešaka, dolazi u dobre prilike. Recimo Schweini me danas nažiFciro u 3 PM. Ukrade miljon lopti, pretrči 20 km, ima ga di oćeš, ali imo je par blek auta i sva sreća da to Inter nije iskoristio. Ribery se trudio i trudio, al mu nije išlo, ak niš drugo bio je dobar u obrani, no tako o Riberyu ja neželim pisati. Treba njemu još vremena da hapi formu, a i poslije sa Badstuberom i nije mogao nekaj napraviti. U današnjoj tekmi također je falio Muller. Gomez kralj, Lahm, Tymo su bili dobri igrači danas, no Kraft, Robben i Gustavo su nam donjeli pobjedu. Gledat Gustava u veznom redu je uživancija. Sad ga je svijet upozno i zna kakvog smo igrača doveli. ŠPEK samo takaF. Nadam se da će se nekako naći solucija da se on tamo zacementira pa taman na uštrb Kroosa. Danas mi je Badstuber opet pokazao da bi rađe Brena gledo u prvih 11 Bayerna. Jest razbili smo Intera, bili bolji, bla, bla, bla, ali ovo još nije gotovo. Ovo još daleko nije gotovo jer ste i sami vidli kakve smo mi gluposti u obrani kadri napraviti i da je Inter bio malo prisebniji mogli smo fasovat danas...

I još moram nekaj reč:

PROKLET BIO DAN KAD SMO MI PRODALI LUCIA!!! :neee:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 23 vel 2011, 23:52

anton 1983 napisao:Moro sam gledat tekmu bez pušenja. Kapacitet žiFčanože neopisiv! Kak smo ovo dobili tak smo i mogli zduvat. Bilo je jako teško gledati kako nemremo puknuti u okvir i kako Inter bez ideje, samo i isključivo radi naših debilnih pogrešaka, dolazi u dobre prilike. Recimo Schweini me danas nažiFciro u 3 PM. Ukrade miljon lopti, pretrči 20 km, ima ga di oćeš, ali imo je par blek auta i sva sreća da to Inter nije iskoristio. Ribery se trudio i trudio, al mu nije išlo, ak niš drugo bio je dobar u obrani, no tako o Riberyu ja neželim pisati. Treba njemu još vremena da hapi formu, a i poslije sa Badstuberom i nije mogao nekaj napraviti. U današnjoj tekmi također je falio Muller. Gomez kralj, Lahm, Tymo su bili dobri igrači danas, no Kraft, Robben i Gustavo su nam donjeli pobjedu.Gledat Gustava u veznom redu je uživancija. Sad ga je svijet upozno i zna kakvog smo igrača doveli. ŠPEK samo takaF. Nadam se da će se nekako naći solucija da se on tamo zacementira pa taman na uštrb Kroosa. Danas mi je Badstuber opet pokazao da bi rađe Brena gledo u prvih 11 Bayerna. Jest razbili smo Intera, bili bolji, bla, bla, bla, ali ovo još nije gotovo. Ovo još daleko nije gotovo jer ste i sami vidli kakve smo mi gluposti u obrani kadri napraviti i da je Inter bio malo prisebniji mogli smo fasovat danas...

I još moram nekaj reč:

PROKLET BIO DAN KAD SMO MI PRODALI LUCIA!!! :neee:

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: Posebice ofarbano. 8-) :zivio: :naprijed:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 23 vel 2011, 23:53

Slika
:navijac: :navijac: :navijac: :navijac: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 24 vel 2011, 00:21

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6xvyOt-cDfY&feature=feedlik[/youtube]

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 24 vel 2011, 00:29

CroCHEF napisao:Slika
:navijac: :navijac: :navijac: :navijac: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1: :avogp1:

Svaka čast dečkima...kao što rekoh Kraft i Gustavo novi špek igrači :bravo: u uzvratu neka pobjeda ala 1:0 il 2:1...prezadovoljan sam iako se vidi da nam fali jebeno taj lijevi bek i stoper to treba nabavit da budemo savršeni!
:navijac: :navijac: :navijac: :avogp1: :naprijed:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivicaolic » 24 vel 2011, 01:34

u picku materinu koju udarcinu ima ovaj gustavo, i to iz koraka :o iskreno bio sam malo skeptican prema njemu ali danas me je razuvjerio. samo malo mora popravit dodavanje. a sto se tice gomeza, trudi se, nalazi se u sansama ali mora pod hitno popravit efikasnost, jer ipak se u lp mora iskoristit barem jedna od dvi sanse. sve u svemu zadovoljan sam, samo me malo ribery izivcirao, ja bi ga davno zamjenio! utakmica je mogla otic na obe strane, ali sreca otisla je na nasu stranu :)

:fcb: :navijac: :avogp1: :cool: :naprijed:
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la normala » 24 vel 2011, 02:05

Zaslužena pobjeda! Prije utakmice samo imao jako dobar osjećaj. Naša prednost je napad i znao sam da ih možemo dobiti. Kraft i Gustavo :legendo: Gledao sam sve utakmice u kojima je Kraft branio, uključujući i prijateljske, i svaki put je bio odličan. Sa ovim večerašnjim nastupom napravio je veliki korak ka reprezentaciji Njemačke. Ako ovako nastavi mogao bi za par godina biti najbolji. Gustavo je bio strašan! Igrao je dosta dobro i imao 2-3 fina šuta. Pokazao da je pojačanje! Gomez daje golove redovno. Ja sam bio jedan od mnogih koji su ga kritikovali jer je bio očajan, ali je svojim zalaganjem i golovima pokazao da je zaista dobar napadač. 18 golova u ligi, 3 u Kupu i 7 u LP. Klasa! Drago mi je što imamo jednog takvog napadača u ekipi. Samo još malo da popravi realizaciju, a ja vjerujem da hoće. :bravo: Posebno mi je drago što smo im dali pravi žabarski gol pred kraj utakmice i to na odbijenu loptu. Ovo je veliki šok za igrače Intera i trebat će im jedno vrijeme da dođu sebi. Drago mi je i to što je naša odbrana sa odličnim Kraftom izdržala do kraja bez primljenog gola. To je bitno za samopouzdanje pred važne utakmice sa Dortmundom i Schalkeom! Evo jedan za cijelu ekipu :legendo:
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 24 vel 2011, 08:30

ivicaolic napisao:. a sto se tice gomeza, trudi se, nalazi se u sansama ali mora pod hitno popravit efikasnost, jer ipak se u lp mora iskoristit barem jedna od dvi sanse.

Pa on je iskoristio jednu od dvije šanse ili sam ja nekaj propustio?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 24 vel 2011, 09:27

Kako volim "pljuvanje" SanacaBo po Gomezu! UZIVAM u TOME! :yes: Ti nikad nece prezalit odlazak Dzekice u City koji sada ruku na srce grije klupu u tom placenickom klubu! :smile30:

A sada on topic!

Utakmica puna ritma s PK prilika. Iako je bilo 0:0 do samog kraja uopce nije bila dosadna vec poslastica za sve nogometne sladokusce! 8-) Dvojac Gustavo & Schweini me posebno impresionirao. Kod Gustava takva lakoca predaje lopte i odlican pregled igre. Bas smo buraz i ja sinoc to komentirali, kaze iznenađen je kako je Gustavo kvalitetan igrac i veli đe je Wenger bio kad se on prodavao? :lol:

S druge strane, iako je Ribery puno grijesio sinoc stvarao je podosta problema na tom boku, ne mozes sam igrati na toj strane kad je iza tebe jedna "gnjojcina" od igraca tipa Truba koji je limitiran prema naprijed! Robben opet malo suzdrzan i naravno sebican, nis cudno za njega ali opet je bio prevaga na terenu.

Gomez polako popravlja efikasnost, zabio 1 iz dvije prilike! :lol:

Kod Intera me posebno nazivcirao Sneijder s konstantnim prigovaranjem, nista taj sinoc nije pokazao! S druge strane kako se i ocekivalo Eto'o nam je najvise zadavao problema ali srecom po nas nije imao svoj dan, namaso se dosta ili ti Karft senzacionalno reagirao. Onda onaj zicer Cambiassa u maniri Gomeza iz prvog djela! :smile30:

Sve u svemu, odlican rez uoci uzvrata, samo daleko je to od "svrsenog"! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la UltrasMentalita » 24 vel 2011, 09:48

Moram čestitati igračima ali me najviše brine Batstuber kojemu je Eto pravio dar-mar ......Kraft nakon ove tekme ima dobre šanse da ostane 1 golman i slijedeće sezone........Gustavo odličan u sredini .....Muller mi se malo pogubio ....ostalo je sve poprilično ok bilo i još moram pohvaliti Brena koji je odigrao vrlo dobru tekmu i koji sjajno čita igru i on mora igrati kod nas neću Gaalu oprostiti drugog Lucia ne ne nikako ...........
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la CroCHEF » 24 vel 2011, 09:54

A Pranja me jucer iznenadio, iako je igro samo pol sata.
Pa ubio je Maicona na Interovoj strani.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 24 vel 2011, 13:50

Speedy smile44 smile44 Jadan si :cry: :cry:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry