Hare_bvb napisao:sim ovog zadnjeg.
Ne brini se, nije Gustavo junak već Kraft, samo nisam stisnio enter za novi red pa ti se učinilo da mislim na Luiza Gustava.
Hare_bvb napisao:sim ovog zadnjeg.

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

anton 1983 napisao:Moro sam gledat tekmu bez pušenja. Kapacitet žiFčanože neopisiv! Kak smo ovo dobili tak smo i mogli zduvat. Bilo je jako teško gledati kako nemremo puknuti u okvir i kako Inter bez ideje, samo i isključivo radi naših debilnih pogrešaka, dolazi u dobre prilike. Recimo Schweini me danas nažiFciro u 3 PM. Ukrade miljon lopti, pretrči 20 km, ima ga di oćeš, ali imo je par blek auta i sva sreća da to Inter nije iskoristio. Ribery se trudio i trudio, al mu nije išlo, ak niš drugo bio je dobar u obrani, no tako o Riberyu ja neželim pisati. Treba njemu još vremena da hapi formu, a i poslije sa Badstuberom i nije mogao nekaj napraviti. U današnjoj tekmi također je falio Muller. Gomez kralj, Lahm, Tymo su bili dobri igrači danas, no Kraft, Robben i Gustavo su nam donjeli pobjedu.Gledat Gustava u veznom redu je uživancija. Sad ga je svijet upozno i zna kakvog smo igrača doveli. ŠPEK samo takaF. Nadam se da će se nekako naći solucija da se on tamo zacementira pa taman na uštrb Kroosa. Danas mi je Badstuber opet pokazao da bi rađe Brena gledo u prvih 11 Bayerna. Jest razbili smo Intera, bili bolji, bla, bla, bla, ali ovo još nije gotovo. Ovo još daleko nije gotovo jer ste i sami vidli kakve smo mi gluposti u obrani kadri napraviti i da je Inter bio malo prisebniji mogli smo fasovat danas...
I još moram nekaj reč:
PROKLET BIO DAN KAD SMO MI PRODALI LUCIA!!!

CroCHEF napisao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Gledao sam sve utakmice u kojima je Kraft branio, uključujući i prijateljske, i svaki put je bio odličan. Sa ovim večerašnjim nastupom napravio je veliki korak ka reprezentaciji Njemačke. Ako ovako nastavi mogao bi za par godina biti najbolji. Gustavo je bio strašan! Igrao je dosta dobro i imao 2-3 fina šuta. Pokazao da je pojačanje! Gomez daje golove redovno. Ja sam bio jedan od mnogih koji su ga kritikovali jer je bio očajan, ali je svojim zalaganjem i golovima pokazao da je zaista dobar napadač. 18 golova u ligi, 3 u Kupu i 7 u LP. Klasa! Drago mi je što imamo jednog takvog napadača u ekipi. Samo još malo da popravi realizaciju, a ja vjerujem da hoće. 

ivicaolic napisao:. a sto se tice gomeza, trudi se, nalazi se u sansama ali mora pod hitno popravit efikasnost, jer ipak se u lp mora iskoristit barem jedna od dvi sanse.
Ti nikad nece prezalit odlazak Dzekice u City koji sada ruku na srce grije klupu u tom placenickom klubu!

Jadan si Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju