1/8 LP Inter Milan - Bayern - 23/02/2011

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: 1/8 LP Inter Milan - Bayern - 23/02/2011

PostPostao/la mire » 24 vel 2011, 21:29

Speedy napisao:Kako volim "pljuvanje" SanacaBo po Gomezu! UZIVAM u TOME! :yes: Ti nikad nece prezalit odlazak Dzekice u City koji sada ruku na srce grije klupu u tom placenickom klubu! :smile30:

Pogledaj Speedy malo utakmicu Placenici-Aris...Ima jedan zanimljiv igrac sa brojem 10...Zajeban pravo dok za 10 minuta daje 2 gola s klupe...Sta bi tek bilo da ga ubace u igru... ;) ;)

Da ne bude offtopic, da spomenem samo Gustava. On ako nastavi s ovakvim partijama u buducnosti, iducih 7-8 godina Bayern ce imati mozda i najbolji tandem zadnjih veznih igraca na svijetu.

Krafta testirati do kraja sezone i nadam se ustedi silnih miliona namjenjenih za Neuera. Ima mali muda i nadam se da ce od sledece sezone nositi broj 1 na dresu.

Breno pokazuje da zasluzuje vise sanse za igru. Steta da ode iz Bayerna bez prave prilike. Slozio bi se da je mozda i najbolji stoper u ekipi.

Lahm - majstor svog zanata

Robben 8-) 8-)
mire
Član
Član

PostPostao/la nele-BHF » 24 vel 2011, 21:47

cruz napisao::lol: uživajte onda u gomezovim majstorijama! :haha: šta ću vam ja

doro napisao:cruz...vidi se da prištav klinac i da te jebu frustracije kaj tvoj ljubimac zabija..baš suprotno itekako se Gomez uklapa sa Robbery-jem i Mullerom....samo mi još treba neki sebični dribler napadač sa ovom trojicom iza :lol:

:smile30: a prošli su me prištići prije jedno 6 godina, a i nisam neki klinac sa 24 godine ;)

samo sam htio potvrditi o kakvom se forumu ovdje radi....

čim neko ima mišljenje koje odstupa od većine odmah je "specijalac" :good: tu se ogleda zrelost nečija ... :roll:

ko jebe demokraciju :lol:

eto vas tamo, veličajte gomeza icon_hy :lol:

Nije valjda da nas napuštaš brate ? Hajd šta fali biti i ofarbani specijalac ?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Axe » 24 vel 2011, 22:53

Ostavimo se Gomeza, on je dao gol i ucinio nas sretnim. :D

Nego jeste li vi vidjeli konstantnog udvajanja Robberya? Uvijek, ali bas uvijek su isla po dva igraca na njih i opet im nisu mogli nista, Riberyu mozda i jesu ali Robben je prolazio.

Mislim da je ovo 11-a tekma koju njih dvojica pocinju i mislim da je 10-a pobjeda. Ispravite me ako grijesim. :D
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivicaolic » 24 vel 2011, 23:33

anton 1983 napisao:
ivicaolic napisao:. a sto se tice gomeza, trudi se, nalazi se u sansama ali mora pod hitno popravit efikasnost, jer ipak se u lp mora iskoristit barem jedna od dvi sanse.

Pa on je iskoristio jednu od dvije šanse ili sam ja nekaj propustio?

u pravu si imo je 2, ali mislio sam opcenito.
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Lizarazu » 24 vel 2011, 23:40

@cruz care, nisi jedini koji ne voli tog panja. daj se opusti i zaboravi na odlazak. ovdje sam najvise radi tebe i tvojih postova. toliko vedrine, nonsalancije, opustenosti, znanja i cega sve ne, na jednom mjestu.
ne mozemo svi isto voljeti neke igrace ili gledati na fudbal istim ocima. naravno da se razlikujemo, forum i sluzi za to, da se dopunjajemo, iznosimo svoja misljenja i ponekad i tudja da prihvatimo.
@mire, dobar post.

istina, malo je glupo kritikovati gomeza i nakon meca gdje je presudio. ali najsmjesniji mi je kada pocne trcati prema svom golu, prateci protivnickog igraca....izgleda kao da ga je bumbar ujeo za shupak :lol: sav se nesto zaobada, nas lipi mario.

kajzeru, trebas prestati kakiti. dosta i tebe vise. u jednoj recenici hvali mladog krafta i insistira na dovodjenju neuera. izgleda da nije gledao salkeov mec protiv gladbacha. ko bi bacio 20+ mio na nekog koji ima samo jos 1 godinu ugovora. zar ne vide da je van gaal primjetio sta ce uciniti (naravno i gresku napraviti) i u pola sezone forsira mladog dragulja.

@croCHEF, nemas nekih slika od bayernovih navijaca? kao da su decki opet bili nemirni na strani.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la CroCHEF » 25 vel 2011, 00:04

Nisu jos objavljene, od lige prvaka znaju kasnit.
Ali ima videa na YT
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BoqeoJy5G78[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NWYMv38FqU4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8KqOyd_dPas[/youtube]
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 25 vel 2011, 07:27

@ cruz

Naravno da svatko ima pravo na svoje misljenje, samo sta ga ti malo previse kakis! :roll: Znamo mi dobro sto ti mislis o Gomezu kao igracu samo ako vec imas takav stav o njemu ne moras ga poslije svake tekme konstantno "pljuvati", to postaje vec otrcano!

Uostalom, ako ti se ne sviđa na ovom forumu sta se stalno vracas na njega? Uglavnom, vrata su ti sirom otvorena! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Haris » 25 vel 2011, 11:05

Ja sam baš razmišljao kolika će biti razlika između live pogleda na utakmicu i onako sa TV-a i ispada da nije nešto značajno drugačije, barem prema ovome što sam ovdje pročitao. :D

Vidim ovdje se malo zateglo s pričom oko Gomeza. Nije mi drag igrač, sumnjam da će ikad i biti, smatram da ni na ovoj utakmici nije odigrao nešto SPEKTAKULARNO, ali neke stvari se ne mogu zanemariti. To su najprije borbenost, a potom svakako i gol za pobjedu. Zbog toga mislim da nema mjesta za kritikovanje Gomeza, barem ne za ovu utakmicu, kasnije ćemo još vidjeti. :mrgreen:

Po mom mišljenju najslabiji naš igrač je bio Müller. Mislim da se zaista premalo vidio, i što je najbitnije, on je zapravo trebao igrati tu neku našu desetku da provuče kakav kvalitetan pas u prostor, a on to nije radio. Zbog toga smo u nekoliko navrata tokom utakmice zastajali negdje na prostoru između 16 i 20 metara bez neke pretjerane ideje šta dalje, a takvo nešto je upavo Muller trebao probati riješiti. A naše rješenje se uglavnom zasnivalo na prebacivanju lopte na krilo prema Robbenu.

Riberya u prvom poluvremenu baš nikako nije išlo, a onda da stvar bude gora, Pranjić koji je do svog izlaska iz igre bio možda i najbolji igrač, ostavlja Riberya samog sa Badstuberom i takva kombinacija već dokazano nema neku ubojitost prema naprijed. Robben s druge strane standardno dobar, direktno odgovoran za naš pogodak i nema se šta posebno za dodat. :bravo:

Tyxmoshchuk uživo izgleda još bolje nego na TV-u. :mrgreen: Mislim da su on i Breno solidno odigrali, mada se generalno može reći da nam odbrana kao što je već poznato, ne uijeva nimalo sigurnosti i ne odaje neki samouvjeren utisak. Badstuber je jedini krivac za onu bogovsku šansu Cambiassa, a one ostle Interove 2-3 dobre prilike su čini mi se više rezultat neke generalne neorganizovanosti naše odbrane, kombinovano sa malo nesreće po pitanju nekih odbijanaca.

Naš najbolji igrač Luiz Gustavo. Ja sam na stadionu bio među interovim navijačima, i to jednom dosta aktivnijom skupinom, i podosta se puta u toku utakmice čulo kako nešto viču oko Gustava (šta tačno veze nemam jer talijanski ne znam ni beknut). Uglavnom, Gustavo je stvarno bio fantastičan, Sneijdra je baš, kako se kaže, strpao u džep, a to rijetko ko može.

Bayernovci su bili na trećem spratu stadiona na jugu, dakle suprotno od Interovaca na sjeveru. Početkom drugog poluvremena su bacili dvije baklje dole na niži sprat, što je uzrokovalo nekakva komešanja tamo, ali nije ništa preozbiljno bilo. Mada taj njihov potez i nije baš za neke pohvale.

Stavit ću valjda nekad kasnije i par slika ako koga bude zanimalo, mada sam generalno jako malo slikao jer me nervoza uhvatila od kako smo ušli u stadion, a nakon što je utakmica počela ni na kraj pameti mi nije bilo slikanje već koncentracija na dešavanja na terenu. :mrgreen:
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 25 vel 2011, 11:16

@ Haris

Jel moze kakva kolumna ovih dana? 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 25 vel 2011, 11:38

Aj pikni slikice :bravo:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Axe » 25 vel 2011, 14:29

Jel' te bilo strah medju zabarima? :D

Zelim i ja slike, sto prije. 8-)
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 25 vel 2011, 15:21

Axe napisao:Jel' te bilo strah medju zabarima? :D

Zelim i ja slike, sto prije. 8-)

Ma kaj bi ga bilo strah stavil je gel u kosu na debelo :lol:

Stavi neke fotke ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 26 vel 2011, 00:30

evo stavit cu ja neke friske
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 26 vel 2011, 01:13

http://en.uclratings.uefa.com/Player/TeamOfWeek
Kraft, Robben i Gustavo u uefinoj momcadi kola :smajl007:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Mellback » 26 vel 2011, 16:12

Haris napisao:Ja sam baš razmišljao kolika će biti razlika između live pogleda na utakmicu i onako sa TV-a i ispada da nije nešto značajno drugačije, barem prema ovome što sam ovdje pročitao. :D

Vidim ovdje se malo zateglo s pričom oko Gomeza. Nije mi drag igrač, sumnjam da će ikad i biti, smatram da ni na ovoj utakmici nije odigrao nešto SPEKTAKULARNO, ali neke stvari se ne mogu zanemariti. To su najprije borbenost, a potom svakako i gol za pobjedu. Zbog toga mislim da nema mjesta za kritikovanje Gomeza, barem ne za ovu utakmicu, kasnije ćemo još vidjeti. :mrgreen:

Po mom mišljenju najslabiji naš igrač je bio Müller. Mislim da se zaista premalo vidio, i što je najbitnije, on je zapravo trebao igrati tu neku našu desetku da provuče kakav kvalitetan pas u prostor, a on to nije radio. Zbog toga smo u nekoliko navrata tokom utakmice zastajali negdje na prostoru između 16 i 20 metara bez neke pretjerane ideje šta dalje, a takvo nešto je upavo Muller trebao probati riješiti. A naše rješenje se uglavnom zasnivalo na prebacivanju lopte na krilo prema Robbenu.

Riberya u prvom poluvremenu baš nikako nije išlo, a onda da stvar bude gora, Pranjić koji je do svog izlaska iz igre bio možda i najbolji igrač, ostavlja Riberya samog sa Badstuberom i takva kombinacija već dokazano nema neku ubojitost prema naprijed. Robben s druge strane standardno dobar, direktno odgovoran za naš pogodak i nema se šta posebno za dodat. :bravo:

Tyxmoshchuk uživo izgleda još bolje nego na TV-u. :mrgreen: Mislim da su on i Breno solidno odigrali, mada se generalno može reći da nam odbrana kao što je već poznato, ne uijeva nimalo sigurnosti i ne odaje neki samouvjeren utisak. Badstuber je jedini krivac za onu bogovsku šansu Cambiassa, a one ostle Interove 2-3 dobre prilike su čini mi se više rezultat neke generalne neorganizovanosti naše odbrane, kombinovano sa malo nesreće po pitanju nekih odbijanaca.

Naš najbolji igrač Luiz Gustavo. Ja sam na stadionu bio među interovim navijačima, i to jednom dosta aktivnijom skupinom, i podosta se puta u toku utakmice čulo kako nešto viču oko Gustava (šta tačno veze nemam jer talijanski ne znam ni beknut). Uglavnom, Gustavo je stvarno bio fantastičan, Sneijdra je baš, kako se kaže, strpao u džep, a to rijetko ko može.

Bayernovci su bili na trećem spratu stadiona na jugu, dakle suprotno od Interovaca na sjeveru. Početkom drugog poluvremena su bacili dvije baklje dole na niži sprat, što je uzrokovalo nekakva komešanja tamo, ali nije ništa preozbiljno bilo. Mada taj njihov potez i nije baš za neke pohvale.

Stavit ću valjda nekad kasnije i par slika ako koga bude zanimalo, mada sam generalno jako malo slikao jer me nervoza uhvatila od kako smo ušli u stadion, a nakon što je utakmica počela ni na kraj pameti mi nije bilo slikanje već koncentracija na dešavanja na terenu. :mrgreen:

slažem se da se Gomezu mora priznati velik broj postignutih pogodaka u ovo sezoni na sva 3 fronta, isto tako moram priznati da je bio i na meti mojih kritika prošle sezone s obzirom na činjenicu plaćenih 35mil € za njegov dolazak, no ove sezone nadoknađuje sve propušteno. u svakom slučaju pokazao je strpljenje i kako si spomenuo borbenost za svoje mjesto u Bayernu.
btw super fotke
Mellback

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011