(09/04/2011) 1. FC Nürnberg gegen FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (09/04/2011) 1. FC Nürnberg gegen FC Bayern München

PostPostao/la Red passion » 10 tra 2011, 10:32

normala napisao:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4UTKz9NbcBM[/youtube]

Cirkus golovi koje prima Rene Adler! Scena br.2 - gol sa 46,5m! :mrgreen:
Da je Adler bolji golman od Neuera bio bi prvi izbor Löwa na golu reprezentacije. On je imao svoju šansu u reprezentaciji i nije je iskoristio zbog cirkus golova koje je primao. Nije se znao nositi sa pritiskom. Neuer je za razliku od njega pokazao sigurnost i dokazao da je bolji golman. Adler i Lloris su dobri golmani, ali Neuer je realno bolji! Kako stvari stoje Schalke će igrati 1/2 finale LP, a velike zasluge za to ima Manuel Neuer. On ih je i prije 3 godine fenomenalnim odbranama odveo u 1/4 finale LP. Na SP je uz Casillasa i Kingstona bio daleko najbolji golman. Imao je mnogo dobar postotak odbrana.

Bayern nema vremena za čekanje, pogotovo na poziciji golmana koja je jako bitna. Dosta je više čekanja, raznoraznih talenata, prosječnih igrača i eksperimentisanja! Neuer je ove sezone sigurno u TOP3! Brani konstantno dobro i u Bundesligi i u Kupu i u LP i za reprezentaciju. Ima sve predispozicije da postane najbolji na svijetu. Filozofija Schalkea se više bazira na odbrani i to je tačno. Primaju malo golova, ali i za to velike zasluge ima Neuer!

Pa da... Ali opet je bio broj 1 dok ga ozljeda nije dohvatila tik prije prvenstva.

Inače hvala ti na ovom videu. :bravo: Sad i mogu bez nekog velikog straha reći da Njemačka nema nasljednika Kahna i Maiera. Bayern sa strancem na golu ne bi promašio. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 10 tra 2011, 10:33

Onda Akinfeev :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 10 tra 2011, 10:40

nele-BHF napisao:Onda Akinfeev :D

Krenulo je tebe nele nešta. :lol: Pogodi ti i rezultat i strijelca, a očito i s golmanima dobro misliš. :mrgreen: Sad sam i ja za strane akvizicije ako već ne možemo Krafta držati na golu. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 10 tra 2011, 11:27

FCB_general napisao:
nele-BHF napisao:Onda Akinfeev :D

Krenulo je tebe nele nešta. :lol: Pogodi ti i rezultat i strijelca, a očito i s golmanima dobro misliš. :mrgreen: Sad sam i ja za strane akvizicije ako već ne možemo Krafta držati na golu. :)

Pa i ja sam protiv Nojera isto koliko i ti :) Jedno vrijeme sam gotivio Lorisa al' nakon dosta golova koje sam vidio kako prima i da ne mogu ni prvenstvno francuske osvojiti odusto sam o njega :D

Ja sam totalno odusto od pojačanja za ovu novu sezonu. Totalno me boli ona stvar hoćeli iko doći. Znači baš mi je svejedno, pa tako isto i za golmane.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Speedy » 10 tra 2011, 11:28

nele-BHF napisao:Pa i ja sam protiv Nojera isto koliko i ti :)

A ja sam protiv SPAMA! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la nele-BHF » 10 tra 2011, 11:32

Speedy napisao:
nele-BHF napisao:Pa i ja sam protiv Nojera isto koliko i ti :)

A ja sam protiv SPAMA! :mig:

Spama se već dvije stranice o golmanima i ostalim stvarima a ti si mene naš'o citirati što sam tek napiso post prije 5 minuta ?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Speedy » 10 tra 2011, 11:36

Citirao sam te samo zato sto si zadnji postao, inace, ne moram ti davati razloge zasto sam to ucinio! :mig: Samo sam vas opmenuo i nista vise!

Stoga tu raspravu prenesite negdje drugdje...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la doro » 10 tra 2011, 13:07

Kao i za sve preokrete i kaj mi nekog poput Nunberga i sl. već 1pol ne nabimo krivac je Debilčina nizozemska a ne mali Kraft ovakve stvari se dešavaju svakom samo kaj je on sad pod povečalom...mislim da j J.Cezar bi najbolji golman na svjetu ako se ne varam a pogledajte golove koje dobiva...zato kuš...kompletnu situaciju je sjebo gaal(transferi dodatni,kadar,kup,BL i Lp) zato svi kuš....tu sam nekako i očekivao remi što i nije tragično pogotovo kaj zbog ove tekme smradac nizozemski leti ;)
Zadnja izmjena: doro; 10 tra 2011, 20:10; ukupno mijenjano 1 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 10 tra 2011, 14:46

Slika

Sad definitvno mogu reći da je cijeli klub u jednoj traumatičnoj sezoni izgubio pamet i smisao za realnost. Dakle, LvG je dobio otkaz zbog Krafta. U PIČKU MATERINU kad moram biti ovako prost. :roll:

Jadan taj mali Kraft, ja njemu želim munjeviti odlazak iz kluba i da se nikad više u njega ne vrati taman i da postane najbolji na svijetu. Sada definitivno ovdje ne mora nitko pričati o kojekakvim Neuer klauzulama u slučaju Krafta. Gaal je sjebao sve s njime na golu. A jesenski dio gdje Kraft nije igrao, nije. :roll: Hoeneß isto navalio pucati iz topa po kome god stigne.

Ovdje je anton lijepo opisao probleme van Gaala i kompletnog Bayerna. Sve je počelo nakon završetka prošle sezone i ljetnog prijelaznog roka gdje Bayern(preciznije naš bivši trener) uopće nije odlučio kupiti novu obranu i niti jednog novog igrača, što je kasnije rezultiralo umorom od SP-a, padom forme, a onda i ozljede su stigle i stalne rotacije stopera te igrači na neprirodnim pozicijama. Onda ono rezanje kadra na što manji broj profesionalaca gdje je Gomez umalo otišao, a mi bi ostali na Kloseu koji je također bio ozlijeđen jedno vrijeme. :roll: K tome u igri treba dodati ono famozno čuvanje lopte, "prvaci u posjedu lopte a 7. na tablici", zadnji vezni bolje vodi igru u zadnjoj liniji umjesto da ispuca loptu dalje od gola kada je kriza i još ima toga, ali ovo su glavni razlozi najstrašnije sezone dosad viđene u mom životu. :|

Bavarski derby je odlučio sudbinu van Gaala u FC Bayernu za vijeke vjekova.

A ja opet mogu posprdno reći da je Thomas Kraft kriv zašto van Gaal nije kupio stopere i jednog beka prošlog ljeta i hvala Bogu da Neuer će biti Bayernov svetac koji neće za ništa biti kriv kada bude na našem golu branio. :roll: Mislim stvarno... Realnosti je počelo svima faliti, no meni je jasno da su frustracije kroz cijelu sezonu učinile svoje da svi takvi budu. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Stefan Effenberg » 10 tra 2011, 23:45

Lucimar napisao:jos uvijek ima kvalitetnih igraca koji ce vrlo rado preci u bayern
ali problem je sto ce bayern opet ostati pi..a koja ce razarati sve njemacke timove

schalke je sad sastavio ekipu koja ima potencijal za velike stvari, sad cemo im mi kupiti dva najvaznija igraca i opet ce bayern unistiti potencijalno jaku njemacku ekipu
takvih primjera ima kolko hocete u zadnjih 10-ak godina

moje je misljenje da je bayern djelimicno kriv sto je bundesliga dosla do nivoa kad se ne moze nositi sa sugavim talijanima, a da ne govorim o englezima ili spancima po atraktivnosti igraca, transferima, evropskim uspjesima...

Sigurno da ima kvalitete! Mnogo kvalitetnih igrača ima, mnogi imaju kvalitet za igrati kod nas

Ne slažem se da Bayern razara klubove.Mislim da im čak i pomaže! Jer ne kupuju oni igrače za 100.000,00 eura nego se potpišu na ček u iznosu od nekoliko milijuna.

Dalje, ne moraju ti klubovi prodati te igrače. Zar nije tako? Prisiljeni svakako za prodaju nisu. Razlog je taj što i njima miriše lova i što oni vole brojati novce. Sam u pravu ili ne?

Zašto svi ti klubovi ne zadrže te igrače? Jer ih ne mogu zadržati? Jer svi ti igrači obožavaju Bayern i vole ga od odmalena?
Jeste da igrati u Bayernu donosi prestiž jednom njemačkom igraču. I vjerojatno kad Bayern zove onda nije lako reći ne.
Tu se slažem. Ali to je daleko od istine.

Jer, klub je taj koji odlučuje o sudbini igrača, ne sam igrač.
Stefan Effenberg
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Lucimar » 11 tra 2011, 09:33

pa u vecini stvari si u pravu i odprilike isto mislim
ali sam si rekao, igranje u bayernu je vrhunac karijere sto se tice njemackog fudbal, tako da nije jednostavno zadrzati igraca cak i pored volje tima, jednostavno u vecini slucajeva igrac hoce da ide u bayern a velike su pare u pitanju i onda drugi timovi budu prinudjeni da ih prodaju
imas mogucnost naplatiti igraca 15-20 mil, ili ne dobiti nista para a dobiti nezadovoljnog igraca
zamisli sad scenario da barca ponudi 30-ak miliona za lahma, i da on odluci da ide
pa nema sanse da bi ga bayern zadrzao, to jednostavno nije praksa da se igrac drzi u timu protiv njegove volje, ako je vec dosla ponuda koja je vrijedna tog igraca

da se razumijemo tu politiku vodi vecina velikih timova i u drugim ligama, ali kod bayerna je to problematicno iz dva razloga
-barca ima reala, milan, inter, juve imaju jedni druge, o engleskoj da ne govorim, a koga bayern ima ? hanovera i mainza kao glavne suparnike
hocu reci, da bayern u ligi nema istinsku konkurenciju, ekipu ili dvije koje ce se svake godine boriti sa bayernom za titulu, koje su konstantno u LP, dakle, njemacka nema ni jednog velikana osim bayerna
a znamo sta nedostatak konkurencije cini, u ekonomiji, u fudbalu, u muzici...
-takva situacija je uzrokovala da se bayern zadovolji epitetom najveceg njemackog tima i rade na tome da to i ostanu, tako sto slabe druge, a u evropi sta bude
pa jbg nije bayern lyon pa da vlada prvenstvom (a i to ne ide bas najbolje) a u LP je uspjeh ulazak u cetvrtfinale ili polufinale
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 tra 2011, 10:12

Lucimar, kak si ti sazno za ovaj forum?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lucimar » 11 tra 2011, 11:43

ne sjecam se, bilo je to prije dvije godine, ali rijetko pisem, uglavnom citam
vjerovatno google

a zbog cega pitas ?
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 tra 2011, 11:45

Lucimar napisao:ne sjecam se, bilo je to prije dvije godine, ali rijetko pisem, uglavnom citam
vjerovatno google

a zbog cega pitas ?

Pa to nas uvijek zanima kod novog člana, jer želimo znati kako ih dobivamo, pa nam to možda da neke dobre informacije za daljnju promociju stranice.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Stefan Effenberg » 12 tra 2011, 23:02

Lucimar napisao:pa u vecini stvari si u pravu i odprilike isto mislim
ali sam si rekao, igranje u bayernu je vrhunac karijere sto se tice njemackog fudbal, tako da nije jednostavno zadrzati igraca cak i pored volje tima, jednostavno u vecini slucajeva igrac hoce da ide u bayern a velike su pare u pitanju i onda drugi timovi budu prinudjeni da ih prodaju
imas mogucnost naplatiti igraca 15-20 mil, ili ne dobiti nista para a dobiti nezadovoljnog igraca
zamisli sad scenario da barca ponudi 30-ak miliona za lahma, i da on odluci da ide
pa nema sanse da bi ga bayern zadrzao, to jednostavno nije praksa da se igrac drzi u timu protiv njegove volje, ako je vec dosla ponuda koja je vrijedna tog igraca

da se razumijemo tu politiku vodi vecina velikih timova i u drugim ligama, ali kod bayerna je to problematicno iz dva razloga
-barca ima reala, milan, inter, juve imaju jedni druge, o engleskoj da ne govorim, a koga bayern ima ? hanovera i mainza kao glavne suparnike
hocu reci, da bayern u ligi nema istinsku konkurenciju, ekipu ili dvije koje ce se svake godine boriti sa bayernom za titulu, koje su konstantno u LP, dakle, njemacka nema ni jednog velikana osim bayerna
a znamo sta nedostatak konkurencije cini, u ekonomiji, u fudbalu, u muzici...
-takva situacija je uzrokovala da se bayern zadovolji epitetom najveceg njemackog tima i rade na tome da to i ostanu, tako sto slabe druge, a u evropi sta bude
pa jbg nije bayern lyon pa da vlada prvenstvom (a i to ne ide bas najbolje) a u LP je uspjeh ulazak u cetvrtfinale ili polufinale

Klubovi spajaju ugodno s korisnim=nezadovoljnog igrača prodaju a za to dobe lovu. Tako se posluje!

Ipak, naš klub je dokazao da se glavni igrači ne moraju prodavati samo što ga traži drugi klub. Naravno, imamo novce pa si to možemo dozvoliti.
Ribery, iako to nikad nećemo saznati zašto nije otišao, je ostao u Bayernu. Tu se sad svakakve teorije mogu razviti ali jedna je veoma blizu istini: Ribery je potpisao ugovor za 8-10 milijuna netto plaće a Bayern je želio ipak možda previše.

Ovo za konkurenciju je drugi par cipela..
Slažem se da Bayern nema pravog konkurenta za naslov odnosno konstantnog.

A čuj, po mojem mišljenju su do 2007. godine zaostajali za modernim nogometom. Tu se slažemo. Razloge zašto ni sada nisu strah i trepet treba tražiti u propuštenim prilikama na ljeto 2008. i 2010. godine. NIsmo doveli kvalitetna pojačanja tih godina iako su ona bila prijeko potrebna. Znači, opet smo se zadovoljili s naslovima u ligi i to je to.

Eto, nakon 7 godina lošega trgovanja igrača, zaostalim razmišljanjem u vezi istog i sveukupno zaostalim taktičkim znanjem vratili smo se te godine, 2007., u korak s ostalim momčadima. E sad, nakon lošeg trenera ( Klinsman) konačno je tu prevagu donio Louis van Gaal. Ja sam i danas zahvalan njemu što je postigao za Bayern. Stvarno sam sretan što je unio moderan nogomet u Bayern. Razloge njegova odlaska neću diskutirati sada.

Dalje, klasična potvrda da prošle sezone nismo bili samo prolaznci trebala je uslijediti ove. Ali nije. Po mojem mišljenju koliko van Gaal bio genije on je isto tako jedan luđak.

Znači nekupovina igrača je izostala a samim time i rezultati. Iako smo za Bundesligu trebali biti odlični trener je........
Neću više pisati o njemu. ;)

Kratko i jasno, za slijedeće sezone očekujem da kupujemo igrače koji posjeduju klasu. Ne samo za ovo ljeto već i dalje.
Jer to smo propustili napraviti 2008. i 2010.god.

A za potpuni povratak na vrh nam treba još 3-4 kvalitetna igrača.
Stefan Effenberg
Redoviti član
Redoviti član

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011