Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la CroCHEF » 20 tra 2011, 17:28

Evo sad pise da je Robben izjavio da ce ostati makar igrali EL, te da nikad nije izjavio da ce otic ako budu igrali EL.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 20 tra 2011, 17:34

Bayern sigurno ne bi previše osjetio Robbenov odlazak i ako on želi otići, nkea si nađe klub koji bi platio 50 milijuna € i može ići. To bi sigurno bila velika financijska injekcija za Bayern.

Ali, ako stvarno želi ostati, onda treba odbiti sve ponude koje stignu pa makar išle u sferu nemoralnih.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la mladjo_dj » 20 tra 2011, 17:38

CroCHEF napisao:Evo sad pise da je Robben izjavio da ce ostati makar igrali EL, te da nikad nije izjavio da ce otic ako budu igrali EL.

to sam i ja danas vidio samo nisam mogao pronaci stranicu koja je to objavila
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 20 tra 2011, 18:06

Ja nisam da se razumijemo da oboje odjednom napuste Bayern(ribrob) već ako 1 od njih otiđe klub nebi trpio ni marketniški ni kvalitetom jer u tom veznom redu imamo puno kvalitetnih rešenja pogotovo ako se još na ljeto pridruži neka zanimljiva prinova a i znamo kolko su stakleni....u tom je poanta:D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 20 tra 2011, 18:11

Evo na sport 1 je sad snimka, ekskluzivna di kaze da ce ponosno nositi dres iduce godine :yeee:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 20 tra 2011, 18:14

CroCHEF napisao:Evo na sport 1 je sad snimka, ekskluzivna di kaze da ce ponosno nositi dres iduce godine :yeee:

Tko to? Robben ili Neuer? :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 20 tra 2011, 18:17

FCB_general napisao:
CroCHEF napisao:Evo na sport 1 je sad snimka, ekskluzivna di kaze da ce ponosno nositi dres iduce godine :yeee:

Tko to? Robben ili Neuer? :?

Robben
http://www.sport1.de/de/fussball/fussba ... 85161.html
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 21 tra 2011, 09:31

Talijanski klubovi zagrizli za Diega Contenta i Davida Alabu!

Ovo ljeto sprema se jako zanimljivi prijelazni rok kada je u pitanju Bayern. Menađer Bayerna, Christian Nerlinger ima pune ruke posla. Treba odlučiti kako će Bayern izgledati slijedeće sezone, a i kakav je plan razvoja za slijedećih nekoliko godina. Tko ostaje, koga će se prodati, kome će se produžiti ugovor, a kome ne?

Sada su u prvi plan došli dva velika talenta Bayerna. Diego Contento za kojeg se zanima više talijanskih klubova i David Alaba, za kojeg je Napoli pokazao interes.

Ta dva igrača jesu veliki talenti, no pitanje je da li je pametno zadržavati igrače u klubu samo zato što se zna da su talenti, a zbog prevelike konkurencije da ne igraju. S druge strane može ih se dobro utržiti te onda iste novce uložiti u neke igrače koji su Bayernovom kadru prijeko potrebni.

Sve su to "problemi" s kojima se Bayernova uprava sada mora nositi, ali isto tako uvjereni smo u to da će donjeti najbolje moguće rješenje.

AUF GEHTS BAYERN!!!!

Spidonja imaš posla :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 21 tra 2011, 09:51

Alabi treba produžiti posudbu u Hoffenheimu na još dvije godine s mogućnošću prekida nakon prve. On ima samo 18 godina i bilo bi ga glupo prodavati. U Hoffenheimu su zadovoljni s njim, a on tamo itekako napreduje. Nema boljeg razloga da ostane tamo. ;)

Kod Contenta nema dobrog rješenja. Ja bih i njega posudio, ali ako dođe dobra ponuda, možemo ga i prodati. A, opet, treba nam zamjena za lijevog beka. Opet je dobro imati takvog borbenog igrača.
Ne znam. :(
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 21 tra 2011, 09:53

Contenta bi ja već prodo. nekako bi Pranjić to več mogao pokrpati po potrebai, a ko zna, ak zememo zamjenu za Lahm bit će špreveć bekova, a i tu je L.G...

Ali bit je da dobijemo bar 4-5 miljona eura...

Za Alabu se slažem, njega mi je teško dat iako nije još napravil niš. Neko bi trebo dat bar cekija da bi ja popustio...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Stefan Effenberg » 21 tra 2011, 12:00

mladjo_dj napisao:pa dajte ljudi sta vam je pa zar vi stvarno mislite da Hazard ili Shaqiri ili iko u svijetu moze zamijeniti Robberya :?:
ne razumijem zasto bi sad prodavali nase najbolje igrace i to jos najbolja krila na svijetu ???
ja se s vama nikako ne slazem...
Nemogu vjerovat da ste samo tako zaboravili genijalnosti te dvojice igraca koji su nas izvukli jako puno puta i koji su u nas klub donijeli jednu ogromnu dozu straha ostalim klubovima i igracima :no:

Eto, ja sam se zbilja pripremio da odgovorim na njihove postove kad sam pročitao tvoj post malo kasnije. Svaka čast! Ova dvojica vrijede svakog centa i nikad ih ne bi mjenjao. Jednostavno za našu ekipu imaju neprocjenjivu vrijednost! Uopće ne mogu zamisliti da nas jedan od ove dvojice napusti.

Nikako ih ne bi prodavao. Oni imaju još 4-5 sezona na vrhunskom nivou i to treba znati!
Za ove mlađe ima vremena. Koliko su samo veselja donesli ova dvojica nama i cijelom klubu! To se ne može samo tako nadoknaditi.

Slažem se u potpunosti s tobom @mladjo_dj!!!!!!
Stefan Effenberg
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Stefan Effenberg » 21 tra 2011, 12:04

mladjo_dj napisao:e bas to jednog dana, samo ja ne zelim opet neke eksperimente i cekanja da neki igraci postanu zvijezde mislim da je u proteklih sezona toga bilo dosta, ako vec imamo dosta dobru momcad sa dosta igraca koji vec jesu zvijezde u ekipi i momcad koja je donekle uigrana onda nek se ta ekipa razvija prema samom vrhu.
Drugacije razmisljamo ti mozda vidis neke igrace koji su dostojni zamijniti Robberya ali ja bas i ne.
Sad ce doci i Jupp i daj boze da su se igraci oslobodili onog tzv. straha od LVG i da ce se posebno Ribery vratiti u najbolju formu jer on je izgleda imao i najvecih nesporazumam sa Gaalom.

Slažem se 100% !
Stefan Effenberg
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 21 tra 2011, 12:05

Stefan Effenberg napisao:Eto, ja sam se zbilja pripremio da odgovorim na njihove postove kad sam pročitao tvoj post malo kasnije. Svaka čast! Ova dvojica vrijede svakog centa i nikad ih ne bi mjenjao. Jednostavno za našu ekipu imaju neprocjenjivu vrijednost! Uopće ne mogu zamisliti da nas jedan od ove dvojice napusti.

Nikako ih ne bi prodavao. Oni imaju još 4-5 sezona na vrhunskom nivou i to treba znati!
Za ove mlađe ima vremena. Koliko su samo veselja donesli ova dvojica nama i cijelom klubu! To se ne može samo tako nadoknaditi.

Nebi ti vjerovao Štefane, ali i ja i General se slažemo sa tobom i mladjom dj o tome da ih nebi prodavali. Ja i on nismo niti pričali na način da mi njih BI PRODALI, DA IH HOĆEMO PRODATI, nego ako se to već dogodi, znači dođe neka bjesna ponuda koja se njima (riberyu i robbenu) svidi i oni oće u taj novi klub, ja i General nebi očajavli jer smatramo da Bayern i bez njih SADA, ne kao prije godinu dana može biti isto jak. Ne toliko atraktivan, ali dovoljno jak da se njihov odlazak nebi osjetio...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Stefan Effenberg » 21 tra 2011, 12:11

Alaba treba ostaviti još 2-3 godine na posudbi. Bitno je da igra. Potpisati novi ugovor s njim do 2018-20 i onda vidjeti da li će biti dovoljno dobar da igra odma.

Znači prodaja nikako, posudba.

Contento, isto tako.
Stefan Effenberg
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la The Scarface » 21 tra 2011, 12:12

anton 1983 napisao:
Stefan Effenberg napisao:Eto, ja sam se zbilja pripremio da odgovorim na njihove postove kad sam pročitao tvoj post malo kasnije. Svaka čast! Ova dvojica vrijede svakog centa i nikad ih ne bi mjenjao. Jednostavno za našu ekipu imaju neprocjenjivu vrijednost! Uopće ne mogu zamisliti da nas jedan od ove dvojice napusti.

Nebi ti vjerovao Štefane, ali i ja i General se slažemo sa tobom i mladjom dj o tome da ih nebi prodavali. Ja i on nismo niti pričali na način da mi njih BI PRODALI, DA IH HOĆEMO PRODATI, nego ako se to već dogodi, znači dođe neka bjesna ponuda koja se njima (riberyu i robbenu) svidi i oni oće u taj novi klub, ja i General nebi očajavli jer smatramo da Bayern i bez njih SADA, ne kao prije godinu dana može biti isto jak. Ne toliko atraktivan, ali dovoljno jak da se njihov odlazak nebi osjetio...

Da ga jebeš antone Robbenov odlazak bi se itekako osjetio, kao što bi i Messijev i Ronaldov.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi