CroCHEF napisao:Evo sad pise da je Robben izjavio da ce ostati makar igrali EL, te da nikad nije izjavio da ce otic ako budu igrali EL.

CroCHEF napisao:Evo na sport 1 je sad snimka, ekskluzivna di kaze da ce ponosno nositi dres iduce godine

FCB_general napisao:CroCHEF napisao:Evo na sport 1 je sad snimka, ekskluzivna di kaze da ce ponosno nositi dres iduce godine
Tko to? Robben ili Neuer?

mladjo_dj napisao:pa dajte ljudi sta vam je pa zar vi stvarno mislite da Hazard ili Shaqiri ili iko u svijetu moze zamijeniti Robberya![]()
ne razumijem zasto bi sad prodavali nase najbolje igrace i to jos najbolja krila na svijetu ???
ja se s vama nikako ne slazem...
Nemogu vjerovat da ste samo tako zaboravili genijalnosti te dvojice igraca koji su nas izvukli jako puno puta i koji su u nas klub donijeli jednu ogromnu dozu straha ostalim klubovima i igracima

mladjo_dj napisao:e bas to jednog dana, samo ja ne zelim opet neke eksperimente i cekanja da neki igraci postanu zvijezde mislim da je u proteklih sezona toga bilo dosta, ako vec imamo dosta dobru momcad sa dosta igraca koji vec jesu zvijezde u ekipi i momcad koja je donekle uigrana onda nek se ta ekipa razvija prema samom vrhu.
Drugacije razmisljamo ti mozda vidis neke igrace koji su dostojni zamijniti Robberya ali ja bas i ne.
Sad ce doci i Jupp i daj boze da su se igraci oslobodili onog tzv. straha od LVG i da ce se posebno Ribery vratiti u najbolju formu jer on je izgleda imao i najvecih nesporazumam sa Gaalom.

Stefan Effenberg napisao:Eto, ja sam se zbilja pripremio da odgovorim na njihove postove kad sam pročitao tvoj post malo kasnije. Svaka čast! Ova dvojica vrijede svakog centa i nikad ih ne bi mjenjao. Jednostavno za našu ekipu imaju neprocjenjivu vrijednost! Uopće ne mogu zamisliti da nas jedan od ove dvojice napusti.
Nikako ih ne bi prodavao. Oni imaju još 4-5 sezona na vrhunskom nivou i to treba znati!
Za ove mlađe ima vremena. Koliko su samo veselja donesli ova dvojica nama i cijelom klubu! To se ne može samo tako nadoknaditi.
Slažem se u potpunosti s tobom @mladjo_dj!!!!!!

anton 1983 napisao:Stefan Effenberg napisao:Eto, ja sam se zbilja pripremio da odgovorim na njihove postove kad sam pročitao tvoj post malo kasnije. Svaka čast! Ova dvojica vrijede svakog centa i nikad ih ne bi mjenjao. Jednostavno za našu ekipu imaju neprocjenjivu vrijednost! Uopće ne mogu zamisliti da nas jedan od ove dvojice napusti.
Nikako ih ne bi prodavao. Oni imaju još 4-5 sezona na vrhunskom nivou i to treba znati!
Za ove mlađe ima vremena. Koliko su samo veselja donesli ova dvojica nama i cijelom klubu! To se ne može samo tako nadoknaditi.
Slažem se u potpunosti s tobom @mladjo_dj!!!!!!
Nebi ti vjerovao Štefane, ali i ja i General se slažemo sa tobom i mladjom dj o tome da ih nebi prodavali. Ja i on nismo niti pričali na način da mi njih BI PRODALI, DA IH HOĆEMO PRODATI, nego ako se to već dogodi, znači dođe neka bjesna ponuda koja se njima (riberyu i robbenu) svidi i oni oće u taj novi klub, ja i General nebi očajavli jer smatramo da Bayern i bez njih SADA, ne kao prije godinu dana može biti isto jak. Ne toliko atraktivan, ali dovoljno jak da se njihov odlazak nebi osjetio...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 11 gostiju