Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la anton 1983 » 21 tra 2011, 12:23

The Scarface napisao:Da ga jebeš antone Robbenov odlazak bi se itekako osjetio, kao što bi i Messijev i Ronaldov.

Individualno gledano da, to niko nemre osporiti. no za te pare kaj bi dobili za njega možda bi se mogli nabaviti igrači koji bi timski nadoknadili odlazak Robbena. Pa gle neko nam da 50-60 milja za njega i mi dovedemo Hazarda i štopera za 25-30.

Ono kaj je najbitnije je da su Ribery i Robben od nas napravili jedan drugačiji brend i mi sada kod igrača uživamo bolju reputaciju pa si sada neki Špek koji prije godinu dana nije niti htio pomisliti na nas, bi obje ručke prihvatio ponudu Bayerna. U tom je poanta...

Oču reč da prije godinu dana si nisam mogao zamisliti odlazak jednog od njih dvojice, dok me danas njihov odlazak uopće nebi toliko pogodio. Dapaće imao bi suprotan učinak jer bi si mam poćel razmišljati kako da stepem pare na pojačanja! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Stefan Effenberg » 21 tra 2011, 12:24

anton 1983 napisao:Nebi ti vjerovao Štefane, ali i ja i General se slažemo sa tobom i mladjom dj o tome da ih nebi prodavali. Ja i on nismo niti pričali na način da mi njih BI PRODALI, DA IH HOĆEMO PRODATI, nego ako se to već dogodi, znači dođe neka bjesna ponuda koja se njima (riberyu i robbenu) svidi i oni oće u taj novi klub, ja i General nebi očajavli jer smatramo da Bayern i bez njih SADA, ne kao prije godinu dana može biti isto jak. Ne toliko atraktivan, ali dovoljno jak da se njihov odlazak nebi osjetio...

Shvaćam.

Ali sad imamo kostur ekipe. To je ono bitno. Sad fali samo "UPGRADE" ekipe. Znači potrebno je samo nekoliko igrača i onda stvarno vjerujem da osvajamo Ligu Prvaka.

Jer, da smo ipak prodali 2009.Riberya za 70 milijuna, onda bi morali krenuti otpočetka. Zar nije tako?
Pa vidiš i sam da našoj upravi treba 4 godine da napravi potencijalnu šampionsku ekipu. Mislim, 2007.-2011. je trebalo da stvorimo pravu ekipu.
Stefan Effenberg
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la The Scarface » 21 tra 2011, 13:19

Effenberg ti je više manje odgovorio.

Plus što stvarno ne vidim tko bi dao 50 milja za Robbena, jedino možda City al sumnjam da bi tamo išao.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 21 tra 2011, 13:46

Stefan Effenberg napisao:Shvaćam.

Ali sad imamo kostur ekipe. To je ono bitno. Sad fali samo "UPGRADE" ekipe. Znači potrebno je samo nekoliko igrača i onda stvarno vjerujem da osvajamo Ligu Prvaka.

Opet i ja i general ćemo se složiti s tobom. To cijelo vrijeme mi i tvrdimo, al očito to ne kužite!

Znači postoji neka hipotetska situacija u kojoj njih dva žele proč i ako u tom trenutku nama neko da dobre pare, ja si neću žile rezat ako otiđu dok bi to 2010, znači prošlo ljeto napravio.

Stefan Effenberg napisao:Jer, da smo ipak prodali 2009.Riberya za 70 milijuna, onda bi morali krenuti otpočetka. Zar nije tako?
Pa vidiš i sam da našoj upravi treba 4 godine da napravi potencijalnu šampionsku ekipu. Mislim, 2007.-2011. je trebalo da stvorimo pravu ekipu.

pa to ti i cijelo vrijeme govorim. Sada više nije 2009...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 21 tra 2011, 14:21

Vidim raspravljalo se tu i Anton je u biti govorio i u moje ime, ;) što je sasvim uredu s obzirom da tako stvarno i mislim i s njime se u potpunosti slažem oko ove teme i rasprave. :bravo:

Nitko naime ne želi odlazak Riba i Roba sa njegovog i mog gledišta, niti da oni nisu alfa i omega našeg kluba. Sve oni to jesu, no poanta su jedino oni i njihove glave. Ono što je Anton rekao, da bi mi sad umirali za njihovim odlaskom ukoliko bi oni htjeli, ne bi. Ipak je klub iznad svega i br. 1 za navijača, a ne zvijezde. To ostavljamo običnim gledateljima da doživljavaju ekstazu od njih. Svoju 'lojalnost' bi pokazali(posebice Robben) kristalno jasno. Naš klub je sa njihovim imenima i prošlosezonskim rezultatima vratio onu atraktivnost u Europi kao tamo do 2002-2003. godine. Vrhunski i supertalentirani igrači bi vrlo rado mogli pristupiti nama ukoliko bi netko od ove dvojice(ako ne i obojica) napustio klub. Jer važno je imati mjesto u 1. postavi, a u Bayernu bi se njihovim odlascima to sasvim otvorilo.
Da bi sad opet Bayern morao da stagnira ili 1-2 stepenice dolje otišao, možda i bi... a možda i ne bi. Nikad se ne zna, baš kao kad je Ribéry došao. Nije da je on Bog zna koliko star i jako iskusan te u samom vrhuncu bio(24-25 godina) kad je došao, ali sve je s njime i Tonijem krenulo daleko nabolje. Oko takvih stvari teško je predviđati rasplet oko mladih nogometnih zvijezda.
U tom slučaju, novci od njihovih odlazaka bi bili uvelike moćni za shopping gotovo svih slabih mjesta i zamjena a da ne moramo uopće misliti o računici, minusu i plusu.
U interesu Arjena je da ostane u klubu kada ima zabetoniranu poziciju u takvoj momčadi poput naše, neovisno o euro natjecanju u kojem će klub igrati, jer iduće sezone novi motiv je opet titula prvaka Njemačke, a onda tek sve ostalo. Klub ukoliko ovo kolo bude slavio u Frankfurtu, jedno 60-70% sam siguran da će biti na 3. mjestu tako da ne bi trebalo biti prevelikih briga oko toga.
I da... On svoje ponašanje i stav definitivno mora promijeniti jer to što je 1. zvijezda kluba ne daje mu baš tolika prava da može urlat na ikone Münchena, Schweinija ili Lahma, pa čak i jednog Ribéryja koji je držao konce ekipe dok nije malo zbog ozljeda pao u igri. :| Ronaldo(i u ManU i u Realu) i Messi jesu zvijezde u svojim momčadima, no opet ne vrište toliko oko nedobivene lopte. Za promjenu bi i on mogao malo više gradit igru i surađivat, osim soliranja i golova što su mu zaštitni znak. Vjerujem da i tu posjeduje dobre kvalitete što bi u nekim situacijama ostatku ekipe i napadačima uvelike pomoglo.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 21 tra 2011, 15:30

anton 1983 napisao:Opet i ja i general ćemo se složiti s tobom. To cijelo vrijeme mi i tvrdimo, al očito to ne kužite!

Znači postoji neka hipotetska situacija u kojoj njih dva žele proč i ako u tom trenutku nama neko da dobre pare, ja si neću žile rezat ako otiđu dok bi to 2010, znači prošlo ljeto napravio.

ja vas razumijem ali ja uopce ne zelim ni pomisljati na tu situaciju da njih dva idu iz kluba i zelim da se uprava u vezi njihova ostanka bori do njihovih zadnjih dana u karijeri!

FCB_general napisao:Da bi sad opet Bayern morao da stagnira ili 1-2 stepenice dolje otišao, možda i bi... a možda i ne bi. Nikad se ne zna, baš kao kad je Ribéry došao. Nije da je on Bog zna koliko star i jako iskusan te u samom vrhuncu bio(24-25 godina) kad je došao, ali sve je s njime i Tonijem krenulo daleko nabolje. Oko takvih stvari teško je predviđati rasplet oko mladih nogometnih zvijezda.

naravno da je tesko ali po mom misljenju i Ribery i Toni, a i Klose koji je isto tada dosao su vec bili vrhunski igraci sa dosta velikim iskustvom koji su takoder igrali i velika natjecanja o oko njihovih transfera smo se isto morali puno borit izuzev Mire...

FCB_general napisao:I da... On svoje ponašanje i stav definitivno mora promijeniti jer to što je 1. zvijezda kluba ne daje mu baš tolika prava da može urlat na ikone Münchena, Schweinija ili Lahma, pa čak i jednog Ribéryja koji je držao konce ekipe dok nije malo zbog ozljeda pao u igri. :| Ronaldo(i u ManU i u Realu) i Messi jesu zvijezde u svojim momčadima, no opet ne vrište toliko oko nedobivene lopte. Za promjenu bi i on mogao malo više gradit igru i surađivat, osim soliranja i golova što su mu zaštitni znak. Vjerujem da i tu posjeduje dobre kvalitete što bi u nekim situacijama ostatku ekipe i napadačima uvelike pomoglo.

to sto se tice ponasanja to je izrazito kriv Gaal tako da iduce sezone pod palicom Juppa on niti ce moci urlati na druge igrace, niti ce biti toliki individualac kao do sada jer svi znamo da Gaal ima svoje ljubimce :neee:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 21 tra 2011, 17:27

mladjo_dj napisao:ja vas razumijem ali ja uopce ne zelim ni pomisljati na tu situaciju da njih dva idu iz kluba i zelim da se uprava u vezi njihova ostanka bori do njihovih zadnjih dana u karijeri!

To više kažemo zbog Michaela Ballacka i njegovog čuvenog odlaska iz kluba. On je bio ta kap koja je prelila čašu u Bayernu i radikalno zaokrenula politiku kluba da može trošiti i više od 25-30 mil. € po ljetnom roku.
Ja recimo zbog njega danas mogu i da pomislim da idu njih 2 iz kluba. Uz Olivera Kahna i Roya Makaayja u to vrijeme najdraži igrač mi je bio Ballack. Poslije sam shvatio u čemu je poanta i danas bi radije kao i Lyon nekad išao prodati svoje najbolje za 40 i više milijuna eura nego da mi za sezonu-dvije odu bez odštete. :no:

mladjo_dj napisao:naravno da je tesko ali po mom misljenju i Ribery i Toni, a i Klose koji je isto tada dosao su vec bili vrhunski igraci sa dosta velikim iskustvom koji su takoder igrali i velika natjecanja o oko njihovih transfera smo se isto morali puno borit izuzev Mire...

Toni je imao iskustva ko i luksuzno auto sa prijeđenih 500 tisuća km. :mrgreen: Klose isto tako negdje, dok Ribery je jedino imao ono pravo u Marseilleu, pa da bi onda to digao kod nas prve dvije sezone na još višu razinu. Kakogod, oni su trebali veliku momčad, posebice Toni i Klose koji su bili prvi napadači svojih zemalja i trebali su trofeja, Ribéry je trebao stepenicu više, dobio je pa je htio u Real, što se ipak nije dogodilo jer sam sebe je sredio onim skandalom s onom alžirskom droljom, što je Bayern odlučio da iskoristi priliku te se tu stavi u prednost nad ostalima.

mladjo_dj napisao:to sto se tice ponasanja to je izrazito kriv Gaal tako da iduce sezone pod palicom Juppa on niti ce moci urlati na druge igrace, niti ce biti toliki individualac kao do sada jer svi znamo da Gaal ima svoje ljubimce

To stoji. Inače bi bile nekad neke rotacije na određenim utakmicama, a Gomeza je prošlo proljeće stavio u tešku nemilost da je umalo otišao u Liverpool, a nama umalo još veću katastrofu priuštio(Olićeva ozljeda). :roll:

No opet, ostaje vidjeti kako će se ponašati Robben prema Juppu. Ribéry s njime nikakvih problema nije imao i te je bio s njim jako zadovoljan ako se dobro sjećam izjava, kao i još nekoliko igrača. Za očekivati je da Rib opet eksplodira, a i da Kroosa proba naštimati u našoj momčadi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Stefan Effenberg » 22 tra 2011, 10:26

FCB_general napisao:Vidim raspravljalo se tu i Anton je u biti govorio i u moje ime, ;) što je sasvim uredu s obzirom da tako stvarno i mislim i s njime se u potpunosti slažem oko ove teme i rasprave. :bravo:

Nitko naime ne želi odlazak Riba i Roba sa njegovog i mog gledišta, niti da oni nisu alfa i omega našeg kluba. Sve oni to jesu, no poanta su jedino oni i njihove glave. Ono što je Anton rekao, da bi mi sad umirali za njihovim odlaskom ukoliko bi oni htjeli, ne bi. Ipak je klub iznad svega i br. 1 za navijača, a ne zvijezde. To ostavljamo običnim gledateljima da doživljavaju ekstazu od njih. Svoju 'lojalnost' bi pokazali(posebice Robben) kristalno jasno. Naš klub je sa njihovim imenima i prošlosezonskim rezultatima vratio onu atraktivnost u Europi kao tamo do 2002-2003. godine. Vrhunski i supertalentirani igrači bi vrlo rado mogli pristupiti nama ukoliko bi netko od ove dvojice(ako ne i obojica) napustio klub. Jer važno je imati mjesto u 1. postavi, a u Bayernu bi se njihovim odlascima to sasvim otvorilo.
Da bi sad opet Bayern morao da stagnira ili 1-2 stepenice dolje otišao, možda i bi... a možda i ne bi. Nikad se ne zna, baš kao kad je Ribéry došao. Nije da je on Bog zna koliko star i jako iskusan te u samom vrhuncu bio(24-25 godina) kad je došao, ali sve je s njime i Tonijem krenulo daleko nabolje. Oko takvih stvari teško je predviđati rasplet oko mladih nogometnih zvijezda.
U tom slučaju, novci od njihovih odlazaka bi bili uvelike moćni za shopping gotovo svih slabih mjesta i zamjena a da ne moramo uopće misliti o računici, minusu i plusu.
U interesu Arjena je da ostane u klubu kada ima zabetoniranu poziciju u takvoj momčadi poput naše, neovisno o euro natjecanju u kojem će klub igrati, jer iduće sezone novi motiv je opet titula prvaka Njemačke, a onda tek sve ostalo. Klub ukoliko ovo kolo bude slavio u Frankfurtu, jedno 60-70% sam siguran da će biti na 3. mjestu tako da ne bi trebalo biti prevelikih briga oko toga.
I da... On svoje ponašanje i stav definitivno mora promijeniti jer to što je 1. zvijezda kluba ne daje mu baš tolika prava da može urlat na ikone Münchena, Schweinija ili Lahma, pa čak i jednog Ribéryja koji je držao konce ekipe dok nije malo zbog ozljeda pao u igri. :| Ronaldo(i u ManU i u Realu) i Messi jesu zvijezde u svojim momčadima, no opet ne vrište toliko oko nedobivene lopte. Za promjenu bi i on mogao malo više gradit igru i surađivat, osim soliranja i golova što su mu zaštitni znak. Vjerujem da i tu posjeduje dobre kvalitete što bi u nekim situacijama ostatku ekipe i napadačima uvelike pomoglo.

Ponavljam, ja vas shvaćam što želite reći.

Slažem se za Robbena da glumi preveliku zvijezdu.

Ja kad bih morao prodati jednog od ove dvojice, to bih napravio samo ako ne bi bilo drugog izlaza!
A poznavajući da Bayern ima sve adute u svojim rukama da zadrži Robbena, mislim da Robben neće tako lako moći otići.
Znači, u krajnjoj opciji ako bi Robben stvarno želio van iz Bayerna onda ga ne bi trebalo zadržati. Ali to je samo zadnja opcija. Znači, osim što bi Robben trebao imati ogromnu volju da ide negdje, ima tu mali milijon stvari koje se moraju poklopiti da on zbilja ode. Nešto slično kao Ribery.

Dakle, ponavljam se. Bayern treba, želi, hoće, mora zadržati ovu dvojicu pod svaku cijenu!!!
Gledajte, stvarali smo ekipu godinama. To je stvarno jedan veći proces. Znači ekipa se gradila već duže vremena. I sad ju konačno imamo. Dakako, uz par pojačanja u koja ne sumnjam, mislim da ćemo napraviti slijedeći korak prema osvajanju lige prvaka. I sad se ja ne slažem da bi bilo dobro prodati jednog od ove dvojice! Jer oni donose prevagu ( znam da ćete sada napisati da ima i drugih takvih igrača ), jednostavno oni su posebni igrači i vrh u nogometnom svijetu, oni donose taj potez, oni imaju tu imaginarnost.

Prošle sezone je taj Robben nosio naš klub do finala. Samo zbog toga bi ga ja potpisao do kraja karijere. Koliko god on bio sebičan, što naravno nije mala stvar, ja ga ne bi prodao nikad.

Još nešto, kad bi prodali njega, vjerujem da bi nastao razdor u ekipi. Ekipa ne podnosi Robbena zbog njegove sebičnosti ali oni dobro znaju da on donosi prevagu i da bez njega ne mogu. Mislite da Messi i Ronaldo nisu sebični? Pa dovoljno je pogledati samo 2 tekme da vidiš da su oni isto takvi i možda još sebičniji!

Znam da ćete sada napisati da ima odličnih igrača po cijelom svijetu koji imaju kvalitetu! To stoji kao nepobitna činjenica.
Ali u ovom trenutku ja ne bi prodao nositelja igre Bayerna. On je važan igrač i pitanje je ko bi ga mogao nadomjestiti u krucijalnim tekmama kakve je on igrao u ligi prvaka.
Svi drhte pred njim, imaju respekt, znaju ko je on. Nije isto imati na desnom krilu imati Gervinha ( kvaliteta ali još nedokazana ) ili Robbena.

Eto, ne bi si ni ja rezao žile da on ode, ali on je važan igrač u budućim ( nadamo se ) uspjesima.

Ekipa se stvarala godinama. Bilo bi nevjerojatno glupo da sada prodaju Robbena samo tako. To ja želim reći.

Dobro dosta, neda mi se više na tu temu.
Stefan Effenberg
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 22 tra 2011, 10:32

:lol:

Nećemo mi uopće pisati ono kaj si ti mislio. Niti ja niti General ih nebi prodali, ako to nebi morali.

Samo mi ti TVRDIMO da bi se sada u slučaju njihove prodaje bolje snašli nego da se to desilo prije godinu dvije. U tom leži cijela poanta. Znači mi tvrdimo da je Bayern u dvije godine toliko napredovao da prodajom jednog od njih dvojice nebi kvalitetno propali ni bi se brutalno degradirali.

Bez brige niko od nas nepomišlja na njihovu prodaju, nego smo svjesTni Bayernovog napretka, po pitanju kvalitete, reputacije, te mogučnosti da dovedemo, privućemo bolje igrače nego kaj smo mogli prije godinu dvije...

Samo to :bravo:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la gerd muller » 24 tra 2011, 22:14

za sljedeću sezonu, napad nebi trebalo mijenjat,., ali vezu, obranu i golmana da, tj., neki su dobri, neki nisu dovoljno dobri.,. 4-2-3-1 ------------neuer------------
lahm---???---???--------?????
------kroos--schweini-----
robben----muller----ribery
-----------gomez-----------, to je jedna od opcija, tj. to je van gaalov sistem i po meni je ok,.,. samo bi ga trebalo na drugačiji način uštimati.,,.,ili da promijeni formaciju u 4-3-3, ili u 4-4-2,..,.,.,
4-3-3.,......
------------neuer------------
lahm---??--------??--------??
----------schweini-----------
-----kroos------muller------
robben----------------ribery
-----------gomez------------

4-4-2 = u transformaciji iz 4-2-3-1 u napadački 4-4-2.

---------------neuer-----------------
lahm------??----------??-----------??
robben---kroos--schweini---ribery
---------muller----gomez------------

po meni bilo bi najbolje da kupimo neuera, za za stoperske pozicije i lijevog beka, samo ću reći, kolko ja znam, da je matts hummels prošao bayernovu školu i lijevi bek marcel jansen također, a prodali su ih,., a kasnije su se razvili a bayern nema dobrih igrača na tim pozicijam, prvenstveno treba nam golman, i stoper koji zna igrati s loptom,., tipa pique iz barce,,.,,to je moj stav,.,.,.,
gerd muller

PostPostao/la UltrasMentalita » 25 tra 2011, 11:07

gerd muller napisao:za sljedeću sezonu, napad nebi trebalo mijenjat,., ali vezu, obranu i golmana da, tj., neki su dobri, neki nisu dovoljno dobri.,. 4-2-3-1 ------------neuer------------
lahm---???---???--------?????
------kroos--schweini-----
robben----muller----ribery
-----------gomez-----------, to je jedna od opcija, tj. to je van gaalov sistem i po meni je ok,.,. samo bi ga trebalo na drugačiji način uštimati.,,.,ili da promijeni formaciju u 4-3-3, ili u 4-4-2,..,.,.,
4-3-3.,......
------------neuer------------
lahm---??--------??--------??
----------schweini-----------
-----kroos------muller------
robben----------------ribery
-----------gomez------------

4-4-2 = u transformaciji iz 4-2-3-1 u napadački 4-4-2.

---------------neuer-----------------
lahm------??----------??-----------??
robben---kroos--schweini---ribery
---------muller----gomez------------

po meni bilo bi najbolje da kupimo neuera, za za stoperske pozicije i lijevog beka, samo ću reći, kolko ja znam, da je matts hummels prošao bayernovu školu i lijevi bek marcel jansen također, a prodali su ih,., a kasnije su se razvili a bayern nema dobrih igrača na tim pozicijam, prvenstveno treba nam golman, i stoper koji zna igrati s loptom,., tipa pique iz barce,,.,,to je moj stav,.,.,.,

Nisam odavno vidio debilnijeg razmišljanja ...... :smajl006: :smajl006: :smajl006: :smajl006:
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la gerd muller » 25 tra 2011, 12:16

Nisam odavno vidio debilnijeg razmišljanja ...... :smajl006: :smajl006: :smajl006: :smajl006:[/quote]

ti si debil....
gerd muller

PostPostao/la anton 1983 » 25 tra 2011, 12:25

Dobro ajde nemojte odmah tak na novog..

Ono kaj nas muči je ova tvoja veza sa Kroosom i Schweinijem koja je po većini defanzivno preslaba...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la gerd muller » 25 tra 2011, 14:30

anton 1983 napisao:Dobro ajde nemojte odmah tak na novog..

Ono kaj nas muči je ova tvoja veza sa Kroosom i Schweinijem koja je po većini defanzivno preslaba...

slažem se, zato sam i rekao da bi trebali nabaviti stopera koji zna igrati s loptom,.,.,
gerd muller

PostPostao/la anton 1983 » 25 tra 2011, 14:43

Al opet ovo sa kroosom i Schweinijem ti je više nego klimavo...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi