Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Osvaja?

Dinamo
15
75%
Hajduk
5
25%
Ostali
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 20

Re: Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

PostPostao/la anton 1983 » 21 tra 2011, 23:23

neznam kaj je pa pitam zato. Niš strašno jel tak? Ja bi i htio da malo naletim na neku konfliktnu osobu sa kojom ću voditi žustru raspravu pa taman po pitanju Dinama
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 22 tra 2011, 00:36

anton 1983 napisao:neznam kaj je pa pitam zato. Niš strašno jel tak? Ja bi i htio da malo naletim na neku konfliktnu osobu sa kojom ću voditi žustru raspravu pa taman po pitanju Dinama

Čini mi se da bi hrkan mogao biti ideala za tebe. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la hrkan » 22 tra 2011, 08:23

anton 1983 napisao:neznam kaj je pa pitam zato. Niš strašno jel tak? Ja bi i htio da malo naletim na neku konfliktnu osobu sa kojom ću voditi žustru raspravu pa taman po pitanju Dinama

Novinar :haha: Mozda sam te krivo shvatio,kad si pitao za kucne adrese..Mozda si mislio na adrese novinara,al si se malo cudno izrazio,jer zasto bi bojsi znali adrese novinara?
A na koje si se novinare to tako namjerio?Ne valjda na sipsa?
hrkan

PostPostao/la anton 1983 » 22 tra 2011, 08:36

hrkan napisao:Novinar :haha: Mozda sam te krivo shvatio,kad si pitao za kucne adrese..Mozda si mislio na adrese novinara,al si se malo cudno izrazio,jer zasto bi bojsi znali adrese novinara?
A na koje si se novinare to tako namjerio?Ne valjda na sipsa?

Da na novinare sam msilio koje bi Boysi trebali nabiti, a ne srat Mamiću. Inače ona deca koji dolaze ispred stadion i seru, nisu to Boysi, a i jako je malo tamo pravih navijača Dinama. To su VEČINOM, kreteni i bezposličari koji neznaju di bi sa sobom, pa da bi se bolje osjećali su postali dio nećeg glupog da se za njih ćuje...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la hrkan » 22 tra 2011, 08:46

anton 1983 napisao:Da na novinare sam msilio koje bi Boysi trebali nabiti, a ne srat Mamiću. Inače ona deca koji dolaze ispred stadion i seru, nisu to Boysi, a i jako je malo tamo pravih navijača Dinama. To su VEČINOM, kreteni i bezposličari koji neznaju di bi sa sobom, pa da bi se bolje osjećali su postali dio nećeg glupog da se za njih ćuje...

A ti si?Drot koji nas "cuva",tovar,dinamov skupstinar,fotoreporter-pa znas profil ljudi?Molim te reci,znas li nesto kaj ja ne znam?A "deca"koju spominjes je na zadnjem prosvjedu imala 30godina u prosjeku,godine koje sve grupe na ovim prostorima moze samo sanjat!A ako su odvjetnici,dr-i,politolozi,zaposleni,studenti i purgeri ovo gore smile44 U kojem si dijelu ti stajao,da si dobio takav dojam :roll:
hrkan

PostPostao/la anton 1983 » 22 tra 2011, 08:50

hrkan napisao:A ti si?Drot koji nas "cuva",tovar,dinamov skupstinar,fotoreporter-pa znas profil ljudi?Molim te reci,znas li nesto kaj ja ne znam?A "deca"koju spominjes je na zadnjem prosvjedu imala 30godina u prosjeku,godine koje sve grupe na ovim prostorima moze samo sanjat!A ako su odvjetnici,dr-i,politolozi,zaposleni,studenti i purgeri ovo gore smile44 U kojem si dijelu ti stajao,da si dobio takav dojam :roll:

A gle ja nisam tamo išao stajati jer smatram da je to glupo i neslažem se sa tim ljudima. Znam neke ljude koji su navijači Dinama, stare Boyse, dečke koji idu na gostovanja, čak i jednog trenera Dinama mlađih kategorija. Naravno neki su protiv Mamića neki su za njega. Ja sam za njega jer sam zadovoljan kako on vodi klub i sa Dinamovim uspjesima što je meni najbitnije, a sve ostalo mi je sporedno. Kada Dinamo nebi imao rezultate, te prosvjede bi ja shvatio, ali ovako ne. Ovak to je još samo jedan prosvjed u kojem hrvatski narod da bi postojao mora biti protiv nećeg, a to ti se meni gadi...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la hrkan » 22 tra 2011, 10:34

Al kad je nas narod prosvjedovao od 1990-2008?Pa mi smo najstaticniji narod u Europi,mozda poslije moldavaca..A protiv mamica sam ja jos od 2005 i slucaja kranjcar!Jel znas,da je toliko cjenjeni gospon izbacio Dinamo iz Europe,1993?A medijima je nasrao pricu,kak je UEFA izbacila Dinamo zbog bojsa..
Ako je Dinamo toliko dobar,zasto vec 5godina pada njegov europski koef,zasto su stadioni prazni(postao je 3.klub po gledanosti domacih tekmi),zasto ne izbore CL(a partizan izbori),zasto ne prezime(a partizan prezimi),zasto gspon konstantno laze ovaj "napaceni"narod o "Nema prodaje/predaje/HDZ/Bandic u srcu",zasto krade novac iz mog,vjerojatno i tvog dzepa,zasto ne objavi papire poslovanja kod transfera balabana i calea,zasto je u sukobu interesa,zasto nekaznjeno krsi zakone i ponasa se kao stalin,po principu nista mi nitko ne moze,zasto mijenja statut,koji je jos vise nelegalan od prijasnjeg,zasto potplacuje placenike i iznajmljuje im udrugu branitelja i najvaznije-jel ti znas da su on i zubak najveci dileri droge i oruzja u Hrvatskoj?Al to se nemre dokazat..
Jednom smo mu frend i ja minirali transfer drpica,pa nas je bespomocno gledao :D Sto god on dotakne tamo trava vise ne raste,od osijeka,rijeke,segeste il sesveta,pa do cazme.Dobro je jedan bivsi vodja rekao:"kad me sljedeci put zaustavi drot,a ja pijan,reci cu mu da mi neda kaznu/ne oduzme vozacku,jer cu ja vec ujutro biti trijezan i necu vise piti kad vozim"!Ak ce proci nekaznjeno,zasto nas smrtnike jebu drotovi za najsitnije gluposti,tipa prelazenje preko zebre po crvenom smile44
hrkan

PostPostao/la anton 1983 » 22 tra 2011, 10:51

hrkan napisao:Al kad je nas narod prosvjedovao od 1990-2008?Pa mi smo najstaticniji narod u Europi,mozda poslije moldavaca..

he he, tu se slažem! :D

A protiv mamica sam ja jos od 2005 i slucaja kranjcar!Jel znas,da je toliko cjenjeni gospon izbacio Dinamo iz Europe,1993?A medijima je nasrao pricu,kak je UEFA izbacila Dinamo zbog bojsa..

O tome ti ja ne znam ništa, pa bi te molio da me prosvjetliš. 1993 sam ja bio klinac koji nije imao pojma o nićem...

Ako je Dinamo toliko dobar,zasto vec 5godina pada njegov europski koef,zasto su stadioni prazni(postao je 3.klub po gledanosti domacih tekmi),zasto ne izbore CL(a partizan izbori),zasto ne prezime(a partizan prezimi),zasto gspon konstantno laze ovaj "napaceni"narod o "Nema prodaje/predaje/HDZ/Bandic u srcu",zasto krade novac iz mog,vjerojatno i tvog dzepa,zasto ne objavi papire poslovanja kod transfera balabana i calea,zasto je u sukobu interesa,zasto nekaznjeno krsi zakone i ponasa se kao stalin,po principu nista mi nitko ne moze,zasto mijenja statut,koji je jos vise nelegalan od prijasnjeg,zasto potplacuje placenike i iznajmljuje im udrugu branitelja i najvaznije-jel ti znas da su on i zubak najveci dileri droge i oruzja u Hrvatskoj?Al to se nemre dokazat..

Dinamu pada Europski koeficijent? to nije istina. Neželim se o tome uopće svađat niti raspravljat jer baš u zadnjih 5 godina Dinamu europski koeficijent raste.

Stadion je prazan jer je najveće ruglo na svijetu te zato kaj nam je liga teški ŠIT! Dinamo je kolko ono, 5 puta prvak zaredom ak se nevaram, nemrem to više ni nabrojati. već 5 godina igramo redovito u Europi Europsku ligu i unatoč svim tim uspjesima koji samo u snu mogu biti bolji, stadioni su prazni. Čudno zar ne? Znači ljude nezanima nogomet niti uspjesi nego se samo treba srat...

Cl nije realnost i primjer Partizana je otužan i bezargumentan. Kada će partizan 5 puta zaredom uloviti Lp onda možemo o tome raspravljati i Dinamu to nabijati na nos, a sve dok je to čorava kokoš koja pogodi zrnom, nemoj to spominjati. Recimo jedan RBS koji je određeni broj puta bogatiji od Dinama i koji igra u jačoj ligi nije još uvijek izborio nastup u LP. ZAŠTO NIJE? :roll:

A zašto neprezimi? Zato što u skupini ima jaće protivnike od sebe, al mi Hrvati neznamo ostati na zemlji i brijemo si da smo najjači te nerazumijemo uopće koliko je to teško i koliko mi to uzimamo zdravo za gotovo...

Laže napaćeni narod? :hehe: nemoj brate mili ako Boga znaš. On prodaje kada je prodaja nužna, kada se nude bolesni noFci i kada se nemože reći ne. Eto pokušajo sa Manđom, zadržo ga je i kaj je sa tim dobio. Pa nemisliš ti valjda da su u Dinamo još uvijek trebali igrati Čorluka, Dudu i Modrić ili da se njih moglo zadržati? :shock:

Kako on to krade novac iz tvog/mog žepa?

Neznam zašto nepokaže transfere balabana i čale, možda zato kaj je to tajna i možda zato kaj ih nesmije objaviti? jel ti to palo na pamet? jel si ti ikada čuo da je neki europski klub objavio papire od transfera nekog igrača? Pa da to napravi Dinamo bi izbacili iz Europe 100 godina i niko od njih nikada nebi kupio više igrača...

u sukobu Interesa je zato kaj mu to Hrvatska država dopušta. Nije to njegova krivica...I za ostale pizdarije koje si nabrojo kriva je država jer on prolazi nekažnjeno..Znači odi srat državi a ne njemu. Kad na ovom forumu neko radi sranja, onda se ne sere njemu nego se meni ljudi kao "poglavaru" javljaju da riješim problem ;)

Za statut me zaboli kurac eto iskreno.

A kaj se tiće dilera oružja, daj bože da ih je bilo više, jer da njih nije bilo, j ai ti bi sada govorili Srpski, a možda nebi i živi bili ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Stefan Effenberg » 22 tra 2011, 10:55

Kako vi vidite proces oporavka našeg nogometa?

Što bi se trebalo učiniti da se ponovno privuku gledatelji na tribine?

Zar je toliko slaba kvaliteta igrača?
Stefan Effenberg
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 22 tra 2011, 10:56

Stefan Effenberg napisao:Kako vi vidite proces oporavka našeg nogometa?

problem je u ajduku. Dok oni nepostanu klub, nema Hrvatskog Proljeća po pitanju nogometa ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la hrkan » 22 tra 2011, 11:38

anton 1983 napisao:
O tome ti ja ne znam ništa, pa bi te molio da me prosvjetliš. 1993 sam ja bio klinac koji nije imao pojma o nićem..
.
1993(il 94) je Dinamo po 2.put igrao sa Auxerreom i ispao,nakon sto su u prvoj pobijedili 3:1,a u uzvratu izgubili 3:0!Bojsi su se jebacki pomlatili po gradu s murjom i ostali zapamceni za vijeke vijekova..Al Dinamo nije zato izbacen na godinu(il 2)iz Europe,jer po Uefi se klubovi kaznjavaju ak se rade sranja u krugu od ne znam,500metara od stadiona-a ovo je bilo sve u gradu!Ugl klub je izbacen iz Europe,jer su poslije tekme mamic i ciro uletili sucima u svlacionicu i poceli daviti suca(i nemoj sad govoriti-koja legenda smile44 ),koji ih je prijavio!Ne moram ti ni govorit,kako je Dinamo/mamic to prvenstvo prodao ajduku "za dobrobit svih Hrvata".26.kolo-Neretva-Dinamo 1:1,Hajduk-Varteks 3:1;27.kolo-Dinamo-Osijek 1:1,Segesta-Hajduk 1:2;28.kolo-Hajduk-Dinamo 3:1;29. i 30.kolo sve pobjede-Hajduk 65bod.,Dinamo 64bod.Jel moram spominjat da je Neretva ispala iz lige te godine?
anton 1983 napisao:Dinamu pada Europski koeficijent? to nije istina. Neželim se o tome uopće svađat niti raspravljat jer baš u zadnjih 5 godina Dinamu europski koeficijent raste.

-Dinamov europski koeficijent u zadnjih 10 godina kontinuirano pada:

2001. 32.999
2002. 35.520
2003. 32.312
2004. 25.733
2005. 26.980
2006. 20.647
2007. 17.533
2008. 17.836
2009. 16.466
2010. 14.466

U zadnjih 5 sezona, Dinamo je 4 puta igrao u skupini Europske lige:

2007. osvojena 2 boda od mogućih 12.
2008. osvojena 3 boda od mogućih 12.
2009. osvojeno 6 bodova od mogućih 18.
2010. osvojeno 7 bodova od mogućih 18.

Ukupno, osvojio je 18 bodova od mogućih 60, ili točno 30%. Važno je istaknuti da je posljednje dvije godine promijenjen sustav natjecanja na način koji odgovara "manjim" klubovima tako da je Dinamu olakšan put prema Ligi prvaka odnosno Ligi UEFA.
Usporedba rezultata ostvarenog u zadnjih 5 sezona s osvajanjem Kupa velesajamskih gradova 1967. godine je suluda.

anton 1983 napisao:Stadion je prazan jer je najveće ruglo na svijetu te zato kaj nam je liga teški ŠIT! Dinamo je kolko ono, 5 puta prvak zaredom ak se nevaram, nemrem to više ni nabrojati. već 5 godina igramo redovito u Europi Europsku ligu i unatoč svim tim uspjesima koji samo u snu mogu biti bolji, stadioni su prazni. Čudno zar ne? Znači ljude nezanima nogomet niti uspjesi nego se samo treba srat...

Stadion je bio i teski sit 1982,pa bi dolazilo po 50-60somova ljudi na tekme iz cijele Hrvatske!Dakle,liga nam je sit,a zasto?Ne valjda jer u ajduku,karlovcu i ostalim klubovima sjede idioti u strukturama klubova,a mamic to iskoristava tako da kupuje sve mlado,potentno i jako iz konkurentskih klubova HNL-a..Kakvu ces konkurenciju tu stvorit?A i sa sigurnoscu ti tvrdim,da je svako godine sve vise i vise ljude pocelo bojkotirat klub,jer su bili dalekovidniji od nas bojsa,zbog mamica..Znam ljude,kojih nema od 2004.

anton 1983 napisao:Cl nije realnost i primjer Partizana je otužan i bezargumentan. Kada će partizan 5 puta zaredom uloviti Lp onda možemo o tome raspravljati i Dinamu to nabijati na nos, a sve dok je to čorava kokoš koja pogodi zrnom, nemoj to spominjati. Recimo jedan RBS koji je određeni broj puta bogatiji od Dinama i koji igra u jačoj ligi nije još uvijek izborio nastup u LP. ZAŠTO NIJE? :roll:

A zašto neprezimi? Zato što u skupini ima jaće protivnike od sebe, al mi Hrvati neznamo ostati na zemlji i brijemo si da smo najjači te nerazumijemo uopće koliko je to teško i koliko mi to uzimamo zdravo za gotovo...

Ali partizan je izborio toliko zeljenu lp,jer ne prodaje najbolje igrace+cim se oni rijesili svogmamica(zecevic),odma nakon godinu dana su usli u lp.A rezultat tamo im uopce nije bio bitan,jer bitna je samo lova,a nju su fino zaradili!RBS spominjes,oni su osvojili 18/18 u skupini sa villarealom i laziom,tako da su oni itekako jaci kub od Dinama,ali imaju nevjerojatnu nesrecu u pretkolima za lp(osim ovo sa izraelcima-cuda se dogadjaju-igrali su sa shaktarom(cak su ga i pobijedili),valenciom(takodjer pobijedili)).A osim toga Mamic napada lp prosle godine bez napadaca,odn sa panjevima dodom,primorcem,sivonjicem?Lik proda mandzu i ne dovede nikoga dok nije bilo prekasno-idiiooot!
anton 1983 napisao:Laže napaćeni narod? :hehe: nemoj brate mili ako Boga znaš. On prodaje kada je prodaja nužna, kada se nude bolesni noFci i kada se nemože reći ne. Eto pokušajo sa Manđom, zadržo ga je i kaj je sa tim dobio. Pa nemisliš ti valjda da su u Dinamo još uvijek trebali igrati Čorluka, Dudu i Modrić ili da se njih moglo zadržati? :shock:

Kako on to krade novac iz tvog/mog žepa?

Laze nas sa stalnim obecanjima,kako ulazimo u lp,kako nema prodaje 2godine(jer da ce on onda otic iz kluba)itd.Kako mandza/modric/corluka ostaju..Krade iz gradskog proracuna 10M kuna,koje Dinamo dobije kao najboljji zagrebacki klub,al taj novac ne zavrsava u Dinamu :cry:
anton 1983 napisao:Neznam zašto nepokaže transfere balabana i čale, možda zato kaj je to tajna i možda zato kaj ih nesmije objaviti? jel ti to palo na pamet? jel si ti ikada čuo da je neki europski klub objavio papire od transfera nekog igrača? Pa da to napravi Dinamo bi izbacili iz Europe 100 godina i niko od njih nikada nebi kupio više igrača...

Otkad je to tajna?Pa u engleskoj klubovi moraju prijavit tocan iznos transfera,kako bi inace jedan transfermarkt dosao do jebeno tocnih podataka u vezi svih transfera na svijetu?Mislio sam na to kako su mamic i balaban podijelili 80% od iznosa odstete Aston Ville(a kako se i sam sjecas,znas jako dobro koliki je to bio transfer-presumnjivo za macka u vreci)!Jel ti znas kako mamic prodaje igrace i zasto klubovi vise ne zele kupovati od njega igrace,jer previse trazi?Primjer perisic,Brugge za njega trazi 10M.Mamic njega nebi prodavao ispod 18M;)I zato uvijek svoje igrace prodaje u englesku?Zato jer je to jedina liga,osim VfL-a i S04 sa managerima trenerima,gdje oni drze sve konce u rukama.Primjer Modric!Frajer je po transfermarktu vrijedio brijem 9M,a prodan je za 21M.Mamic ode Ramosu i ponudi mu deal,da ako ramos plati npr 15M,onda ce mu dat 10% od ralike vrijednosti(od 6M je to 600000eurica) transfera,a ako plati bilo koji iznos veci od 15M,dobit ce 50% od razlike(dakle dobit ce 6M,a ostalih 6M podijele mamic i bandic u omjerima 80-20)!Tako on prodaje igrace(karikiram za postotke i brojeve,ali tako je to)!
u sukobu Interesa je zato kaj mu to Hrvatska država dopušta. Nije to njegova krivica...I za ostale pizdarije koje si nabrojo kriva je država jer on prolazi nekažnjeno..Znači odi srat državi a ne njemu. Kad na ovom forumu neko radi sranja, onda se ne sere njemu nego se meni ljudi kao "poglavaru" javljaju da riješim problem ;)

Za statut me zaboli kurac eto iskreno.

A kaj se tiće dilera oružja, daj bože da ih je bilo više, jer da njih nije bilo, j ai ti bi sada govorili Srpski, a možda nebi i živi bili ;) [/quote]
I za kraj,znam da je drzava u kurcu,al imas 2solucije:1)nista ne poduzimat jer su svi govna ili 2)pocet s kamencicem(koji je malo veci neg sto se ocekivalo)i gurnut ga niz strminu,kako bi udario u druge i potaknuo lavinu kamencica prema provaliji!Nas cilj je NE stat samo na mamicu,nego poslije toga ici na markovica,mozda i keruma,vladu..Treba samo zarolat kamencic,pa ce lijepo sve isplivat na vidjelo.I jos nesto,njegova desna ruka je bio sanader(unatoc tome sto je velki adukovac),al taj bi prodao mamu za pare!Sanadera vise nema,cak stovise,ima jedan krevet do sebe za mamica!A Bandic je cijeli njegov plan sjebo sa predsjednickim izborima i gubljenjem povjerenja javnosti.Dakle,mamic gubi politicke bitke,koje su itekako bitnije od nasih prosvjeda.Jedino mu je ostao horvatincic,kojeg se treba kloniti!
A za oruzje...mislim na danasnje doba,ne na ratno ;) Ne znam,koje si ti godiste(vjerojatno 83),al ako ne znas da su se srpski i hrvatski vojnici na frontama izmjenjivali za naftu i oruzje(mi njima naftu,oni nama oruzje),samo kako bi se sto duze ratovalo-onda stvarno ne znam u sto ti vjerujes?U domovinski rat?
hrkan

PostPostao/la hrkan » 22 tra 2011, 12:07

Stefan Effenberg napisao:Kako vi vidite proces oporavka našeg nogometa?

Imam ja jedan plan,al bi se krsila ljudska prava s time+sta bi lucio uspjehe tek za nekih 7-10god,a to je slican princip kao u jugi!Nema prodaje igraca do 24.godine u inozemstvo,samo unutar lige(s time da je dovoljeno u 2sezone kupiti max.jednog igraca iz istog kluba).Gruvali bi se igraci u klubovima,pa bi doslo do masovnih posudbi,npr.Dinamo i Hajduk kao najjaci klubovi drzave bi posudjivali igrace svim klubovima u ligama!Kupit bi se smijelo samo igrace iz Hrvatske,BiH,Slovenije,Madjarske,Slovacke,Austrije i Ceske(ako zele doc)!Strukture u klubovima bi totalno zamijenio novim ljudima,i to onima,kojima je njihov klub u srcu,koji vec 20godina idu na sve domace utakmice bez obzira na situaciju na tablici!Znam da je to uzaaasno teska misija i da bi drzava morala bolesno podupirat klubove financijskim sredstvima,jer u prvih 5-6godina ne bi imali skoro nikakav izvor zarade.Al posto se igraci nebi prodavali do 24.,Dinamo bi recimo 2008.imao formaciju koch-corluka,schifo,X,X-Vukojevic-Modric,Kranjcar,Vugrinec-Bosnjak,Dudu(karikiram,mozak mi ne radi).U hrvatskoj bi ligi igrali benko,perisic,kalinic,ozobic itd itd.Uglavnom poanta je da bi bili s vremenom strasno jaki klubovi(s obzirom na sad),a ako imas mlade potentne igrace i tesko se mogu izborit za mjesto u prvih 11,posaljes ih na posudbu u Slaven,Goricu,Rudes itd.Ukinuo bi menadjere igracima,nego bi klub bio odgovoran za njih,tako da se manageri ne bi mijesali u rad trenera i njegove odluke-igrali bi samo najbolji i najsposobniji igraci,a ne npr CALE,koji je ni kriv ni duzan igrao desetke utakmica u svetom dresu!Uskok bi svaki mjesec dobio SVE papire od svih klubova(1.-3.lige) i pregledavao sve u najsitnije detalje,kako ne bi bilo korupcije!Napravio bi u prve 3 lige Ligu 10,sa cetverokruznim formatom(36utakmica godisnje)+2kupa!Kvaliteta bi iz godine u godinu rasla te bi vjerojatno Dinamo,Hajduk i Varteks dizali koef Hrvatskoj,dok ne dodjemo na 10.mjesto(za 15-ak godina).Znam da je to utopija,jer bi vlada trebala ogromne svote davat u pocetku,kako bi klubovi prezivljavali,al nakon par godina bi poceli djelovat u zelenim brojkama!Za derbije bi dovodio talijanske suce itd.Da ne govorimo o tome,kako bi nam repka bila jaca,zbog toga sto nam strani igraci ne bi oduzimali mjesta nasim mladim buducim reprezentativcima..Kako bi sa 24godine u prosjeku vise vrijedili nego sa 21,klubovi bi dobivali lijepe odstete,sto opet dize cijene igracima!E da,jos bi zabranio transfere igraca unutar nasih liga za iznose vece od 500 000eura,a igrace se ne bi moglo prisiljavat da odu na posudbu/transfer u Dinamo/Hajduk,ako npr zele ostat u Istri!
Uvijek dajem primjer Rumunjske,da se moze!Nasi klubovi ih redovito peglaju,od prijateljskih u antalyama,austrijama itd,do europskih(temisvar,dinamo,unirea),a oni su puno jaci u europskom koeficijentu!Kako je moguce da im 3kluba igraju u cetvrtfinalu uefa cupa?Da svake godine imaju predstavnika u lp,zar su stvarno toliko bolji od nas?Treba samo maknut kerume,svaguse,turkovice,mamice,managere igraca i ostale cigane iz klubova,pa ces vidjet kako ce s godinama doc uspjeh!
hrkan

PostPostao/la anton 1983 » 22 tra 2011, 12:19

hrkan napisao:1993(il 94) je Dinamo po 2.put igrao sa Auxerreom i ispao,nakon sto su u prvoj pobijedili 3:1,a u uzvratu izgubili 3:0!Bojsi su se jebacki pomlatili po gradu s murjom i ostali zapamceni za vijeke vijekova..Al Dinamo nije zato izbacen na godinu(il 2)iz Europe,jer po Uefi se klubovi kaznjavaju ak se rade sranja u krugu od ne znam,500metara od stadiona-a ovo je bilo sve u gradu!Ugl klub je izbacen iz Europe,jer su poslije tekme mamic i ciro uletili sucima u svlacionicu i poceli daviti suca(i nemoj sad govoriti-koja legenda smile44 ),koji ih je prijavio!Ne moram ti ni govorit,kako je Dinamo/mamic to prvenstvo prodao ajduku "za dobrobit svih Hrvata".26.kolo-Neretva-Dinamo 1:1,Hajduk-Varteks 3:1;27.kolo-Dinamo-Osijek 1:1,Segesta-Hajduk 1:2;28.kolo-Hajduk-Dinamo 3:1;29. i 30.kolo sve pobjede-Hajduk 65bod.,Dinamo 64bod.Jel moram spominjat da je Neretva ispala iz lige te godine?

Eto ja za ovo iskreno neznam. Ti si valjda po tom pitanju valjda malo više unutra kao ja po pitanju Bayerna. Tak da ću ti vjerovati na riječ...

Sam da ti kažem, ja ne volim mamića kao osobu, dapaće mislim da je smeće od čovjeka, ali mene to ne zanima jer ja njega gledam samo kroz Dinamo.

hrkan napisao:-Dinamov europski koeficijent u zadnjih 10 godina kontinuirano pada:

E sad neću komentirati sve kaj si napiso, neg ću ti reč, da nepišeš o stvarima koje ne znaš ili provjeri ako ne znaš prije nego što pokušaš ljudima prodat neistinu ;) Da je istina da Dinamu pada koeficijent onda Dinamo slijedeće sezone nebi bio nositelj u kvalifikacijama za LP i ovako idu koeficijenti Dinama u proteklih 5 godina:

96 Dinamo Zagreb Cro 0.2000 4.7332 4.8666 4.6000 5.8250 20.224

Od kuda si ti ščupo one pitaj Boga, ali to nema veze sa istinom.

hrkan napisao:Stadion je bio i teski sit 1982,pa bi dolazilo po 50-60somova ljudi na tekme iz cijele Hrvatske!Dakle,liga nam je sit,a zasto?Ne valjda jer u ajduku,karlovcu i ostalim klubovima sjede idioti u strukturama klubova,a mamic to iskoristava tako da kupuje sve mlado,potentno i jako iz konkurentskih klubova HNL-a..Kakvu ces konkurenciju tu stvorit?A i sa sigurnoscu ti tvrdim,da je svako godine sve vise i vise ljude pocelo bojkotirat klub,jer su bili dalekovidniji od nas bojsa,zbog mamica..Znam ljude,kojih nema od 2004.

E 1982. nije bio teški šit jer su onda bili gnjili stadioni. no to je tak i onak nebitno jer se onda igralo u kvalitetnijoj ligi, protiv rivala iz Srbije i drugih klubova sa prostora bivše Juge. nemreš si to za argument uzet. smiješan ispadaš...Kako nam liga nije šit zbog ajduka? Pa zbog toga i je najveći šit jer njima sjede konji u skupštini koji popjma nemaju u nićem. prije određeni broj godina Dinam i ajduk imali su iste prepozicije , pogledaj di je sada Dinamo, a di je ajduk. S njim bi nas trebao uspoređivati, ane sa nekim Bogatijim klubovima ili partizanom kojem se omakne ulazak u LP ;)

hrkan napisao:Ali partizan je izborio toliko zeljenu lp,jer ne prodaje najbolje igrace+cim se oni rijesili svogmamica(zecevic),odma nakon godinu dana su usli u lp.A rezultat tamo im uopce nije bio bitan,jer bitna je samo lova,a nju su fino zaradili!RBS spominjes,oni su osvojili 18/18 u skupini sa villarealom i laziom,tako da su oni itekako jaci kub od Dinama,ali imaju nevjerojatnu nesrecu u pretkolima za lp(osim ovo sa izraelcima-cuda se dogadjaju-igrali su sa shaktarom(cak su ga i pobijedili),valenciom(takodjer pobijedili)).A osim toga Mamic napada lp prosle godine bez napadaca,odn sa panjevima dodom,primorcem,sivonjicem?Lik proda mandzu i ne dovede nikoga dok nije bilo prekasno-idiiooot!

ALI SLUČAJNO JE IZBORIO!!! Kada bi oni to ponavljali iz godine u godinu onda bi to držalo vodu! Kak ti to nije jasTno? Vidjet ćemo kak će sada biti...RBS sam ti spomenuo jer sam ziher da si srao po Mamiću i Dinamo da kak su mogli ispast od RBS-a pa su kasnije svi vidli kaj je RBS. A kaj se tiće Manđe i kad vidim kaj pišeš jastno mi je kak dišeš. Sereš kak je Mamić u ZADNJI MOGUĆI TRENUTAK prodo Manđu, al ne spominješ to da je mamić sa njim ljeto prije riskirao kad ga je ostavio u klubu baš da bi se ušlo u Lp i na njemu je Dinamo popušio pare. ne razumijem kak ti možeš vjerovati u to da Dinamo može preživjeti i iživjeti na visokoj nozi a da ne prodaje igrače? Pa iigrači se prodaju da bi se baš mogli stvarati Vrsaljko, Badelj i ostala pizdarija. Inaće bi igrači puno gnjiliji, mlađi i neformirani odlazili van za siću.

hrkan napisao:Laze nas sa stalnim obecanjima,kako ulazimo u lp,kako nema prodaje 2godine(jer da ce on onda otic iz kluba)itd.Kako mandza/modric/corluka ostaju..Krade iz gradskog proracuna 10M kuna,koje Dinamo dobije kao najboljji zagrebacki klub,al taj novac ne zavrsava u Dinamu :cry:

Pitanje za tebe: dal bi ti htio vođu klub akoji će reč: preslabi smo da uđemo u LP? si ti ćuo ikada vođu nekog kluba da omalovažava svoj klub? Kaj bi on to po tebi točno trebao govoriti? Krade iz grada? :haha: Ovak stara mi dela u reviziji Republike HR, od cure stric je jedan od likova koji ig zagrebačkog gradskog proračuna za Šport daje , odobrava lovu. To kaj Dinamo dobije od grada je crkavica koja ide za stadion i ja bi htio da Dinamo dobije još, pa da kroz rezultat, porez i druge PM to vrati klubu.

hrkan napisao:Otkad je to tajna?Pa u engleskoj klubovi moraju prijavit tocan iznos transfera,kako bi inace jedan transfermarkt dosao do jebeno tocnih podataka u vezi svih transfera na svijetu?Mislio sam na to kako su mamic i balaban podijelili 80% od iznosa odstete Aston Ville(a kako se i sam sjecas,znas jako dobro koliki je to bio transfer-presumnjivo za macka u vreci)!Jel ti znas kako mamic prodaje igrace i zasto klubovi vise ne zele kupovati od njega igrace,jer previse trazi?Primjer perisic,Brugge za njega trazi 10M.Mamic njega nebi prodavao ispod 18M;)I zato uvijek svoje igrace prodaje u englesku?Zato jer je to jedina liga,osim VfL-a i S04 sa managerima trenerima,gdje oni drze sve konce u rukama.Primjer Modric!Frajer je po transfermarktu vrijedio brijem 9M,a prodan je za 21M.Mamic ode Ramosu i ponudi mu deal,da ako ramos plati npr 15M,onda ce mu dat 10% od ralike vrijednosti(od 6M je to 600000eurica) transfera,a ako plati bilo koji iznos veci od 15M,dobit ce 50% od razlike(dakle dobit ce 6M,a ostalih 6M podijele mamic i bandic u omjerima 80-20)!Tako on prodaje igrace(karikiram za postotke i brojeve,ali tako je to)!

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Nikad u povjesti nogometa niti jedan europski klub nije SLUŽBENO objavio odštetu za igrača. Sve su to točna nagađanja novinara i ništa više. TM de ima drugačiji način propisivanja cijene igrača. Svaki puta kad igrač pređe u klub napiše se , visina transfera ostaje među klubovima, ali procjenjuje se na tolko i tolko...

neam sad vremena više, al srest ćemo se mi opet. ;)

makar kad vidim neke stvari koje pišeš jednostavno razočaram se. Ja ne znam kak bi ti sada svoj gaf po pitanju keoficijenta ispravio...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 22 tra 2011, 12:21

ZAHUKTAVA SE :lol:
iskreno neda mi se citat
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 22 tra 2011, 12:22

CroCHEF napisao:ZAHUKTAVA SE :lol:
iskreno neda mi se citat

To je normalna stvar. Samo oni koje to zanima ti to čitaju.

Al ja recimo obožavam ovakve rasprave...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja