anton 1983 napisao:neznam kaj je pa pitam zato. Niš strašno jel tak? Ja bi i htio da malo naletim na neku konfliktnu osobu sa kojom ću voditi žustru raspravu pa taman po pitanju Dinama

anton 1983 napisao:neznam kaj je pa pitam zato. Niš strašno jel tak? Ja bi i htio da malo naletim na neku konfliktnu osobu sa kojom ću voditi žustru raspravu pa taman po pitanju Dinama
Mozda sam te krivo shvatio,kad si pitao za kucne adrese..Mozda si mislio na adrese novinara,al si se malo cudno izrazio,jer zasto bi bojsi znali adrese novinara?hrkan napisao:NovinarMozda sam te krivo shvatio,kad si pitao za kucne adrese..Mozda si mislio na adrese novinara,al si se malo cudno izrazio,jer zasto bi bojsi znali adrese novinara?
A na koje si se novinare to tako namjerio?Ne valjda na sipsa?
anton 1983 napisao:Da na novinare sam msilio koje bi Boysi trebali nabiti, a ne srat Mamiću. Inače ona deca koji dolaze ispred stadion i seru, nisu to Boysi, a i jako je malo tamo pravih navijača Dinama. To su VEČINOM, kreteni i bezposličari koji neznaju di bi sa sobom, pa da bi se bolje osjećali su postali dio nećeg glupog da se za njih ćuje...
U kojem si dijelu ti stajao,da si dobio takav dojam hrkan napisao:A ti si?Drot koji nas "cuva",tovar,dinamov skupstinar,fotoreporter-pa znas profil ljudi?Molim te reci,znas li nesto kaj ja ne znam?A "deca"koju spominjes je na zadnjem prosvjedu imala 30godina u prosjeku,godine koje sve grupe na ovim prostorima moze samo sanjat!A ako su odvjetnici,dr-i,politolozi,zaposleni,studenti i purgeri ovo goreU kojem si dijelu ti stajao,da si dobio takav dojam

hrkan napisao:Al kad je nas narod prosvjedovao od 1990-2008?Pa mi smo najstaticniji narod u Europi,mozda poslije moldavaca..
A protiv mamica sam ja jos od 2005 i slucaja kranjcar!Jel znas,da je toliko cjenjeni gospon izbacio Dinamo iz Europe,1993?A medijima je nasrao pricu,kak je UEFA izbacila Dinamo zbog bojsa..
Ako je Dinamo toliko dobar,zasto vec 5godina pada njegov europski koef,zasto su stadioni prazni(postao je 3.klub po gledanosti domacih tekmi),zasto ne izbore CL(a partizan izbori),zasto ne prezime(a partizan prezimi),zasto gspon konstantno laze ovaj "napaceni"narod o "Nema prodaje/predaje/HDZ/Bandic u srcu",zasto krade novac iz mog,vjerojatno i tvog dzepa,zasto ne objavi papire poslovanja kod transfera balabana i calea,zasto je u sukobu interesa,zasto nekaznjeno krsi zakone i ponasa se kao stalin,po principu nista mi nitko ne moze,zasto mijenja statut,koji je jos vise nelegalan od prijasnjeg,zasto potplacuje placenike i iznajmljuje im udrugu branitelja i najvaznije-jel ti znas da su on i zubak najveci dileri droge i oruzja u Hrvatskoj?Al to se nemre dokazat..
nemoj brate mili ako Boga znaš. On prodaje kada je prodaja nužna, kada se nude bolesni noFci i kada se nemože reći ne. Eto pokušajo sa Manđom, zadržo ga je i kaj je sa tim dobio. Pa nemisliš ti valjda da su u Dinamo još uvijek trebali igrati Čorluka, Dudu i Modrić ili da se njih moglo zadržati? 
Stefan Effenberg napisao:Kako vi vidite proces oporavka našeg nogometa?
Što bi se trebalo učiniti da se ponovno privuku gledatelji na tribine?
Zar je toliko slaba kvaliteta igrača?
.anton 1983 napisao:
O tome ti ja ne znam ništa, pa bi te molio da me prosvjetliš. 1993 sam ja bio klinac koji nije imao pojma o nićem..
),koji ih je prijavio!Ne moram ti ni govorit,kako je Dinamo/mamic to prvenstvo prodao ajduku "za dobrobit svih Hrvata".26.kolo-Neretva-Dinamo 1:1,Hajduk-Varteks 3:1;27.kolo-Dinamo-Osijek 1:1,Segesta-Hajduk 1:2;28.kolo-Hajduk-Dinamo 3:1;29. i 30.kolo sve pobjede-Hajduk 65bod.,Dinamo 64bod.Jel moram spominjat da je Neretva ispala iz lige te godine?anton 1983 napisao:Dinamu pada Europski koeficijent? to nije istina. Neželim se o tome uopće svađat niti raspravljat jer baš u zadnjih 5 godina Dinamu europski koeficijent raste.
anton 1983 napisao:Stadion je prazan jer je najveće ruglo na svijetu te zato kaj nam je liga teški ŠIT! Dinamo je kolko ono, 5 puta prvak zaredom ak se nevaram, nemrem to više ni nabrojati. već 5 godina igramo redovito u Europi Europsku ligu i unatoč svim tim uspjesima koji samo u snu mogu biti bolji, stadioni su prazni. Čudno zar ne? Znači ljude nezanima nogomet niti uspjesi nego se samo treba srat...
anton 1983 napisao:Cl nije realnost i primjer Partizana je otužan i bezargumentan. Kada će partizan 5 puta zaredom uloviti Lp onda možemo o tome raspravljati i Dinamu to nabijati na nos, a sve dok je to čorava kokoš koja pogodi zrnom, nemoj to spominjati. Recimo jedan RBS koji je određeni broj puta bogatiji od Dinama i koji igra u jačoj ligi nije još uvijek izborio nastup u LP. ZAŠTO NIJE?![]()
A zašto neprezimi? Zato što u skupini ima jaće protivnike od sebe, al mi Hrvati neznamo ostati na zemlji i brijemo si da smo najjači te nerazumijemo uopće koliko je to teško i koliko mi to uzimamo zdravo za gotovo...
anton 1983 napisao:Laže napaćeni narod?nemoj brate mili ako Boga znaš. On prodaje kada je prodaja nužna, kada se nude bolesni noFci i kada se nemože reći ne. Eto pokušajo sa Manđom, zadržo ga je i kaj je sa tim dobio. Pa nemisliš ti valjda da su u Dinamo još uvijek trebali igrati Čorluka, Dudu i Modrić ili da se njih moglo zadržati?
![]()
Kako on to krade novac iz tvog/mog žepa?
anton 1983 napisao:Neznam zašto nepokaže transfere balabana i čale, možda zato kaj je to tajna i možda zato kaj ih nesmije objaviti? jel ti to palo na pamet? jel si ti ikada čuo da je neki europski klub objavio papire od transfera nekog igrača? Pa da to napravi Dinamo bi izbacili iz Europe 100 godina i niko od njih nikada nebi kupio više igrača...
Stefan Effenberg napisao:Kako vi vidite proces oporavka našeg nogometa?
Što bi se trebalo učiniti da se ponovno privuku gledatelji na tribine?
Zar je toliko slaba kvaliteta igrača?
hrkan napisao:1993(il 94) je Dinamo po 2.put igrao sa Auxerreom i ispao,nakon sto su u prvoj pobijedili 3:1,a u uzvratu izgubili 3:0!Bojsi su se jebacki pomlatili po gradu s murjom i ostali zapamceni za vijeke vijekova..Al Dinamo nije zato izbacen na godinu(il 2)iz Europe,jer po Uefi se klubovi kaznjavaju ak se rade sranja u krugu od ne znam,500metara od stadiona-a ovo je bilo sve u gradu!Ugl klub je izbacen iz Europe,jer su poslije tekme mamic i ciro uletili sucima u svlacionicu i poceli daviti suca(i nemoj sad govoriti-koja legenda),koji ih je prijavio!Ne moram ti ni govorit,kako je Dinamo/mamic to prvenstvo prodao ajduku "za dobrobit svih Hrvata".26.kolo-Neretva-Dinamo 1:1,Hajduk-Varteks 3:1;27.kolo-Dinamo-Osijek 1:1,Segesta-Hajduk 1:2;28.kolo-Hajduk-Dinamo 3:1;29. i 30.kolo sve pobjede-Hajduk 65bod.,Dinamo 64bod.Jel moram spominjat da je Neretva ispala iz lige te godine?
hrkan napisao:-Dinamov europski koeficijent u zadnjih 10 godina kontinuirano pada:
hrkan napisao:Stadion je bio i teski sit 1982,pa bi dolazilo po 50-60somova ljudi na tekme iz cijele Hrvatske!Dakle,liga nam je sit,a zasto?Ne valjda jer u ajduku,karlovcu i ostalim klubovima sjede idioti u strukturama klubova,a mamic to iskoristava tako da kupuje sve mlado,potentno i jako iz konkurentskih klubova HNL-a..Kakvu ces konkurenciju tu stvorit?A i sa sigurnoscu ti tvrdim,da je svako godine sve vise i vise ljude pocelo bojkotirat klub,jer su bili dalekovidniji od nas bojsa,zbog mamica..Znam ljude,kojih nema od 2004.
hrkan napisao:Ali partizan je izborio toliko zeljenu lp,jer ne prodaje najbolje igrace+cim se oni rijesili svogmamica(zecevic),odma nakon godinu dana su usli u lp.A rezultat tamo im uopce nije bio bitan,jer bitna je samo lova,a nju su fino zaradili!RBS spominjes,oni su osvojili 18/18 u skupini sa villarealom i laziom,tako da su oni itekako jaci kub od Dinama,ali imaju nevjerojatnu nesrecu u pretkolima za lp(osim ovo sa izraelcima-cuda se dogadjaju-igrali su sa shaktarom(cak su ga i pobijedili),valenciom(takodjer pobijedili)).A osim toga Mamic napada lp prosle godine bez napadaca,odn sa panjevima dodom,primorcem,sivonjicem?Lik proda mandzu i ne dovede nikoga dok nije bilo prekasno-idiiooot!
hrkan napisao:Laze nas sa stalnim obecanjima,kako ulazimo u lp,kako nema prodaje 2godine(jer da ce on onda otic iz kluba)itd.Kako mandza/modric/corluka ostaju..Krade iz gradskog proracuna 10M kuna,koje Dinamo dobije kao najboljji zagrebacki klub,al taj novac ne zavrsava u Dinamu![]()
Ovak stara mi dela u reviziji Republike HR, od cure stric je jedan od likova koji ig zagrebačkog gradskog proračuna za Šport daje , odobrava lovu. To kaj Dinamo dobije od grada je crkavica koja ide za stadion i ja bi htio da Dinamo dobije još, pa da kroz rezultat, porez i druge PM to vrati klubu. hrkan napisao:Otkad je to tajna?Pa u engleskoj klubovi moraju prijavit tocan iznos transfera,kako bi inace jedan transfermarkt dosao do jebeno tocnih podataka u vezi svih transfera na svijetu?Mislio sam na to kako su mamic i balaban podijelili 80% od iznosa odstete Aston Ville(a kako se i sam sjecas,znas jako dobro koliki je to bio transfer-presumnjivo za macka u vreci)!Jel ti znas kako mamic prodaje igrace i zasto klubovi vise ne zele kupovati od njega igrace,jer previse trazi?Primjer perisic,Brugge za njega trazi 10M.Mamic njega nebi prodavao ispod 18M;)I zato uvijek svoje igrace prodaje u englesku?Zato jer je to jedina liga,osim VfL-a i S04 sa managerima trenerima,gdje oni drze sve konce u rukama.Primjer Modric!Frajer je po transfermarktu vrijedio brijem 9M,a prodan je za 21M.Mamic ode Ramosu i ponudi mu deal,da ako ramos plati npr 15M,onda ce mu dat 10% od ralike vrijednosti(od 6M je to 600000eurica) transfera,a ako plati bilo koji iznos veci od 15M,dobit ce 50% od razlike(dakle dobit ce 6M,a ostalih 6M podijele mamic i bandic u omjerima 80-20)!Tako on prodaje igrace(karikiram za postotke i brojeve,ali tako je to)!

CroCHEF napisao:ZAHUKTAVA SE![]()
iskreno neda mi se citat
Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju