Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Osvaja?

Dinamo
15
75%
Hajduk
5
25%
Ostali
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 20

Re: Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

PostPostao/la hrkan » 26 tra 2011, 12:13

Kako bi ti srbin rekao,"nemoj da mesas babe i zabe"!
Meni je svejedno,oce li u lp,el il ne!Jer znam da cu ga ja pratit i po unesicima,viroviticama i pazinima,za razliku od tebe koji 99%nisi bio na dinamovom gostovanju..Ak ces mi sad o Bligi,99%sam isto bio na vise utakmica od tebe(ne Bayerna) ;) Ako ti toliko zelis tu lp,nemoj pratit HNL.Al da se ti meni javljas i pametujes mi o Dinamu,nemrem fakin vjerovat!Pa znam vise o dinamovoj povijesti od svih vas ovdje,al ti se oslanjas na zadnjih 5godina smile44 Ispadas gloryhunter,a takve mrzim!Ja volim klubove poput siene,parme,fiorentine,alavesa,bilbaa,porta,bordeauxa,fulhama,twentea(od 1995),feyenoorda...,a obozavam Dinamo,Bayern,Celtic i River :bravo:
hrkan

PostPostao/la anton 1983 » 26 tra 2011, 18:58

Nemoraš se nervirati bez veze ;) Od toga nemaš koristi jer stvari nisu crno bijele kako ti misliš nego su sive 8-)

I svaka čast kaj ideš na tekme, to je za svaku pohvalu, no zato nemaš više prava od mene da pričaš o nekim stvarima. Zbog toga samo će nam se razlikovati mišljenja i ništa više...Ja gledam Dinamo kakav je, a ne u nekom virtuoznom svijetu u kojem ga ti gledaš!

NEĆEŠ RAZBOJNIĆE!!!! :hehe:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la hrkan » 26 tra 2011, 19:18

Konacno nesto bez uvreda :bravo:
Ali mi nijednom nisi odgovorio na cinjenicu da on krsi zakone,te kako objasnjavas da mu je sin manager?Valjda svi ljudi u Hrvatskoj,a i sire znaju da frajer krsi hrvatske zakone,a nasa drzava apsolutno nista po tom pitanju ne radi-a kosoricin glavni zadatak je-najostrija borba protiv korupcije(njena izjava) :neee: Sad gledas telku i vidis maminja i fuchsa kako se grle i ljube :no:
hrkan

PostPostao/la anton 1983 » 26 tra 2011, 19:21

hrkan napisao:Konacno nesto bez uvreda :bravo:

Bez brige, ja ti nigdar ne vrijeđam prvi. Ti si taj koji je prvi poćeo vrijeđat, al to naravno nisi uočio. Moglo bi se reč da sebe preveč voliš i da si zamlaćen! :lol: Malo te zajebajen...

Ja ti sam oću reč da nisi realan i objektivan i da samo tupiš po svome bez da nađeš neku sredinu. Znači tebi čak nije dobro to kaj je Dinamo prvak, a ipak trebo bi raščlaniti dobre stvari od onih loših kaj mamić radi, pa bi se onda mogli, ajmo reč, normalno raspravljati, nać neku zajdeničku notu, te isto tako nać ono oko ćega se nigdar nećemo složiti...

Poput koeficijenata na kojima si popušio da su to strahi! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la hrkan » 26 tra 2011, 19:51

Otvori malo pocetak nase rasprave,pa pogle tko je poceo vrijedjat!Al nemrem te reportat,jer si upravo ti svevisnji ovdje!Kao da idem mamicu prijavit njegovo ponasanje i neka ga se sankcionira..Cudim se sto ga branis,a zapravo ti je idol!
Znas na koga me sad podsjecas,na jadnog bandica u predsjednickoj kampanji!Stalno places i spominjes jednu stvar(koeficijente),mora da je to bila bitka tvog zivota(koju ti ja btw ne priznajem)!Znaci posto obozavas svoj rad ovdje(stvarno svaka cast) i odgovaras na apsolutno sve,ma da se radilo o zenskom snookeru +45,kako bi po broju postova bio gospodar svemira,dobivam dojam da na one odlomke mojih izlaganja i postavljenih tekstova nemas odgovor,cim mucis :|
Al dobro,koef su ucinili svoje i sigurno si sav cvao za vrijeme uskrsnjeg dorucka ;)
Zasto je sad na proslavi naslova bilo samo 2000ljudi,di si ti bio?Ah da,nije zanimljivo...derutni stadioni...Samo da znas,na zadnje kolo ce vas opet privlaciti darovima,tako da se pripremis na lijepe poklone,kako bi te domamio na stadion(kaj se ne osjecate ko poslusne curice hugh hefnera)..
I jos nesto,kaj nisi primijetio da na svim clipovima poslanih Dinamu u svrhu obiljezavanja 100.godine kluba(Bayern,Leverkusen,Liverpool,Milan,Modric,Corluka itd) se cestita Dinamu,Barisicu i mamicu??????Di to ima?Kad si ikad cuo da je netko cestitao Barceloni prije 2godine na 6pokala,a posebno Laporti :smajl007:
hrkan

PostPostao/la anton 1983 » 26 tra 2011, 21:18

Pa ti si išao prvi spominjati inteligenciju :shock:

A koeficijente ti spominjem jer ti je to preveliki GAF!

Šta ću ti ić objašnjavat neke stvari kad si ti unaprijed odlučio da neš priznat činjenice. Pobijem ti argumenete, jedanput, dva put, tri put, e pa čovjeće četvrti put mi se neda...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la hrkan » 26 tra 2011, 21:34

Jel itko gledao ovu farsu od proslave?Podsjecalo me na rodjendan od al caponea,s obzirom na broj krimosa u lozama i parteru!Ja sam prakticki rodjen u toj zgradi,a oni u istom danu naprave blasfemiju i veliku sprdnju u HNK smile44
Govna prokleta...
hrkan

PostPostao/la anton 1983 » 26 tra 2011, 21:42

hrkan napisao:Jel itko gledao ovu farsu od proslave?Podsjecalo me na rodjendan od al caponea,s obzirom na broj krimosa u lozama i parteru!Ja sam prakticki rodjen u toj zgradi,a oni u istom danu naprave blasfemiju i veliku sprdnju u HNK smile44
Govna prokleta...

Eto i kak onda dalje....

A kak se to trebalo po tebi napraviti u ovakvoj atmosferi kad i sami navijači Dinama mrze Dinamo?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la hrkan » 26 tra 2011, 22:01

Internet huliganu :neee: Reci to nekome od "dece",kako nazivas nas koji smo prosvjedovali svaki put,u facu!
Kao prvo,ne moze ista uprava 1998. slavit 95godina kluba,2005. 60godina kluba,a sad 100godina smile44 Lik vam se svima smije u facu i od nasih para organizira vatromet,donacije svom Bjelovaru od 200 000kn,dok narod ne prima placu mjesecima..
Slika

Uploaded with ImageShack.us
Radovan Fuchs,ministar ZOS-a koji bi trebao mamica potjerat iz hrvatskog nogometa prema zakonu o sportu,clanak 27.
Poslali smo stotine mailova ujutro kosorici,da se prisjeti svojeg obecanja o najstrozem iskorjenjivanju mita i korupcije,a ona se onda nekim cudom ne pojavi :haha:
Effe se pismom obratio svim fanclubovima BM-a,kako zeli doc na celo tog tradicionalnog kluba.3.5.ce odrzat prezentaciju svog programa,a negdje 31.5.ce onda navijaci su-odlucivat o novoj upravi kluba..Nesto,sto se zeli napravit s Dinamom ;)
hrkan

PostPostao/la anton 1983 » 26 tra 2011, 22:17

Ja te sad niš nisam skužio!

NEĆEŠ RAZBOJNIĆE!!! :lol:

Uglavnom ulica neće voditi klub niti je ikad vodila klub ! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la hrkan » 26 tra 2011, 22:33

Ulica?Ovo je prevrsilo svaku mjeru.Ne mogu vjerovat da se prepirem s tobom,a ti nemas apsolutno blagog pojma o socios modelu..Ti samo citas izjave njegovih placenika i to je to..Kao da ponciju pilatu idem objasnjavat da je zemlja okrugla smile44
Idiote jedan...
hrkan

PostPostao/la anton 1983 » 26 tra 2011, 22:36

hrkan napisao:Ulica?Ovo je prevrsilo svaku mjeru.Ne mogu vjerovat da se prepirem s tobom,a ti nemas apsolutno blagog pojma o socios modelu..Ti samo citas izjave njegovih placenika i to je to..Kao da ponciju pilatu idem objasnjavat da je zemlja okrugla smile44
Idiote jedan...

Ipak oćeš razbojniće!!!! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Stefan Effenberg » 26 tra 2011, 22:39

Pa šta vam je?

Namećete jedan drugom mišljenje.

Svaki ima svoj pogled na situaciju.

Ne bi trebalo više nastaviti ovu diskusiju. Ne možete se pronaći. Niti se ne morate. Ali nemojte se više svađati bezz.
Stefan Effenberg
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 26 tra 2011, 22:40

Nemre to takkad jedanne želi to...Il je po njegovom il ništa. Al bez brige to ti je kratkog vijeka.

hrkan misli da ljudi žive u utopiji. To on želi, a to nejde...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 27 tra 2011, 08:24

LuctL napisao:Rado bih se uključio, al neam vremena :P ... Uglavanom, obojica ste i u pravu i u krivu, to je sve što ću reć.

Ja bum se složil s tobom!
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja