Otvori malo pocetak nase rasprave,pa pogle tko je poceo vrijedjat!Al nemrem te reportat,jer si upravo ti svevisnji ovdje!Kao da idem mamicu prijavit njegovo ponasanje i neka ga se sankcionira..Cudim se sto ga branis,a zapravo ti je idol!
Znas na koga me sad podsjecas,na jadnog bandica u predsjednickoj kampanji!Stalno places i spominjes jednu stvar(koeficijente),mora da je to bila bitka tvog zivota(koju ti ja btw ne priznajem)!Znaci posto obozavas svoj rad ovdje(stvarno svaka cast) i odgovaras na apsolutno sve,ma da se radilo o zenskom snookeru +45,kako bi po broju postova bio gospodar svemira,dobivam dojam da na one odlomke mojih izlaganja i postavljenih tekstova nemas odgovor,cim mucis
Al dobro,koef su ucinili svoje i sigurno si sav cvao za vrijeme uskrsnjeg dorucka
Zasto je sad na proslavi naslova bilo samo 2000ljudi,di si ti bio?Ah da,nije zanimljivo...derutni stadioni...Samo da znas,na zadnje kolo ce vas opet privlaciti darovima,tako da se pripremis na lijepe poklone,kako bi te domamio na stadion(kaj se ne osjecate ko poslusne curice hugh hefnera)..
I jos nesto,kaj nisi primijetio da na svim clipovima poslanih Dinamu u svrhu obiljezavanja 100.godine kluba(Bayern,Leverkusen,Liverpool,Milan,Modric,Corluka itd) se cestita Dinamu,Barisicu i
mamicu??????Di to ima?Kad si ikad cuo da je netko cestitao Barceloni prije 2godine na 6pokala,a posebno Laporti