CroCHEF napisao:Špek-mez![]()
btw.
Zenit oce Buytena.
Potpisujem odmah..ondak si mi hapimo 2 stopera ovo ljeto
CroCHEF napisao:Špek-mez![]()
btw.
Zenit oce Buytena.

Lizarazu napisao:To za Bujtonju bi bilo prelijepo kad bi bilo istinito.![]()
Još koju kilu ojrića marnuti za njega i eto veselja u kući.

Nicola Sansone wechselt mit sofortiger Wirkung vom FC Bayern zum FC Parma. Das bestätigten die Italiener auf ihrer Vereinsseite. Über die Höhe der Ablöse wurde nichts bekannt. Der 19-jährige italienische Stürmer spielte in der vergangenen Saison ausschließlich in der zweiten Mannschaft des Rekordmeisters, bestritt dort 28 Spiele und erzielte zwei Tore. Neben Sansone gab Parma auch die Transfers von Graziano Pelle vom AZ Alkmaar und Fabio Borini vom FC Chelsea bekannt.

anton 1983 napisao:Mnogi igrači su se spominjali da bi mogli otići ako dođe ovaj, ako dođe onaj. No isto tako niko nije spomenuo Pranjića i to me čudi! Kaj vi mislite dal bi Pranjić trebao biti taj koji će napustiti Bayern ako dođe Vidal?
Moje mišljenje je da bi to trebao biti baš on jer u centralnoj vezi nema kaj raditi, na lijevom beku kao zamjenu imamo Contenta, a na krilima kao zamjene bi se mogli tući, alaba, usami i Muller..

anton 1983 napisao:Mnogi igrači su se spominjali da bi mogli otići ako dođe ovaj, ako dođe onaj. No isto tako niko nije spomenuo Pranjića i to me čudi! Kaj vi mislite dal bi Pranjić trebao biti taj koji će napustiti Bayern ako dođe Vidal?
Moje mišljenje je da bi to trebao biti baš on jer u centralnoj vezi nema kaj raditi, na lijevom beku kao zamjenu imamo Contenta, a na krilima kao zamjene bi se mogli tući, alaba, usami i Muller..

CroCHEF napisao::lol: Muller je odavno izjavio da njemu ne trebaju pare, da mu je dovoljno to stomoze mamu odvesti u bilo koji restoran.

Murta napisao:To je objavio caughtoffside.com.
Za Bayern čitaj samo TZ, Bild i Spox.Ako ne znaš njemački onda je dobar onaj feed na Goal.comu i Bayernforum.com.
Sve vijesti o Bayernu na hrvatskim, bosanskim i ostalim stranicama ja ignoriram jer oni ne razumiju funkcioniranje ovog kluba.![]()
A vezano za ovu vijest: Thomas Muller je već davno rekao da bi cijelu karijeru mogao provesti u Bayernu ako klub nastavi ovakvim standardom.A i City je u odnosu na Bayern dvije, tri stepenice niže.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju