Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la doro » 19 lip 2011, 20:03

CroCHEF napisao:Špek-mez :legendo:

btw.
Zenit oce Buytena.

Potpisujem odmah..ondak si mi hapimo 2 stopera ovo ljeto ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 19 lip 2011, 23:31

To za Bujtonju bi bilo prelijepo kad bi bilo istinito. :lol:
Još koju kilu ojrića marnuti za njega i eto veselja u kući. :mrgreen:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la doro » 20 lip 2011, 10:51

Lizarazu napisao:To za Bujtonju bi bilo prelijepo kad bi bilo istinito. :lol:
Još koju kilu ojrića marnuti za njega i eto veselja u kući. :mrgreen:

Ne samo to već automatski nam trebaju 2 stopera i baš je to sex :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 28 lip 2011, 06:30

U ovom trenutku ova tema mi se čini nepotrebnom jer odlasci iz kluba, ako će ih uopće biti ovise samo o novim igračima koji bi mogli doći u klub!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 02 srp 2011, 16:02

Nicola Sansone wechselt mit sofortiger Wirkung vom FC Bayern zum FC Parma. Das bestätigten die Italiener auf ihrer Vereinsseite. Über die Höhe der Ablöse wurde nichts bekannt. Der 19-jährige italienische Stürmer spielte in der vergangenen Saison ausschließlich in der zweiten Mannschaft des Rekordmeisters, bestritt dort 28 Spiele und erzielte zwei Tore. Neben Sansone gab Parma auch die Transfers von Graziano Pelle vom AZ Alkmaar und Fabio Borini vom FC Chelsea bekannt.

Jos jedan junior talent ode iz druge ekipe i to u Italiju :sick:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 07 srp 2011, 08:02

Mnogi igrači su se spominjali da bi mogli otići ako dođe ovaj, ako dođe onaj. No isto tako niko nije spomenuo Pranjića i to me čudi! Kaj vi mislite dal bi Pranjić trebao biti taj koji će napustiti Bayern ako dođe Vidal?

Moje mišljenje je da bi to trebao biti baš on jer u centralnoj vezi nema kaj raditi, na lijevom beku kao zamjenu imamo Contenta, a na krilima kao zamjene bi se mogli tući, alaba, usami i Muller..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 07 srp 2011, 10:21

anton 1983 napisao:Mnogi igrači su se spominjali da bi mogli otići ako dođe ovaj, ako dođe onaj. No isto tako niko nije spomenuo Pranjića i to me čudi! Kaj vi mislite dal bi Pranjić trebao biti taj koji će napustiti Bayern ako dođe Vidal?

Moje mišljenje je da bi to trebao biti baš on jer u centralnoj vezi nema kaj raditi, na lijevom beku kao zamjenu imamo Contenta, a na krilima kao zamjene bi se mogli tući, alaba, usami i Muller..

To je naizglednija opcija. Čovjek će odraditi svoje 3 Bayernove sezone u karijeri i krenuti na drugi put. Pranjić meni nikada nije bio centralni vezni, a kamoli zadnji vezni. On je uvijek bio na strani kao lijevi veznjak i krilo, pa i bočni otraga.

Osim toga, on nosi Vidalov broj na dresu(23), iako Vidal može uzeti 8-icu koju isto zna nositi u Čileu. :mrgreen: :lol:

Većina Nijemaca upravo otpisuje Pranjića u Bayernu već ovo ljeto, iako je realnije za iduće da ode. Pranjić je po meni jedna zahvalna zamjena i jedino kao takav mogao bi ostati u klubu. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 07 srp 2011, 10:21

anton 1983 napisao:Mnogi igrači su se spominjali da bi mogli otići ako dođe ovaj, ako dođe onaj. No isto tako niko nije spomenuo Pranjića i to me čudi! Kaj vi mislite dal bi Pranjić trebao biti taj koji će napustiti Bayern ako dođe Vidal?

Nažalost po njega tako bude bilo iako je momak korektan...mislim da bi on i prije izvisio al baš zbog skromnosti i karaktera je i 3 sezonu u Bayernu ;)

Također je i zanimljiva situacija ak ostane alaba koji bi mjenjal riberya jer su sad svi shvatili da je na toj poziciji mali najbolji mi imamo 3 napadača(gomez,petersen i olinjo) što znači da je 1 višak al nema veze imali budemo odlične rezerve:

Bayern II:
............OLIĆ.........
ALABA...KROOS...USAMI
...PRANJIĆ...GUSTAVO...
CONTENTO........KLINJO
.....BRENO....BUYTEN....
............BUTT..........
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 07 srp 2011, 10:40

U zadnje vrijeme se dešava da nam igrači često napuste klub bez odštete. Dobro, neću pretjerano isticati odlazak Ballacka, jer se tu natezalo jednu malu vječnost, te je na kraju Uliju puk'o film i dig'o ruke od svega.
Zadnji primjeri: Klose, Kraft, Ottl, Altintop, prije njih Lell, pa hajmo reći i Demichelis i Toni. Umalo da zaboravim starog capitana, van Bommela.
Trend se, po svemu sudeći, nastavlja. Pranja, DvB, Tymo, Olić(?), Breno(?)...

Situacija koja baš i ne raduje.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Miki » 15 srp 2011, 12:34

Ljudi, BOMBA u najavi. Je*eni Siti hoce Milera za 45 miliona. Prenosim kopiju dijela teksta sa Blica.

10:01 - Mančester siti jako želi Tomasa Milera!

Odlazak Karlosa Teveza sve je izvesniji, pa u Mančester sitiju već razmišljaju ko bi mogao da bude njegov zamenik. Izbor je pao na zvezdu minhenskog Bajerna i nemačke fudbalske reprezentacije, Tomasa Milera!

"Građani" su spremni da plate 45 miliona funti za transfer ovog 21-godišnjaka, kome ugovor sa bavarskim klubom ističe tek za četiri sezone. Uprava Sitija voljna je da mu ponudi šestogodišnji ugovor po kome bi on zarađivao milion funti mesečno.

Tomas Miler bio je najbolji strelac prošlog Mondijala sa pet postignutih golova za nemačku reprezentaciju, a u Bundesligi je uz 12 pogodaka imao i 11 asistencija.

Ako neko ima opsirnije informacije, odmah nek' postavi ovdje. Antone, Speedy, Lizarazu, Murta i ostali, zna li neko nesto vise o ovome???
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la CroCHEF » 15 srp 2011, 12:56

:lol: Muller je odavno izjavio da njemu ne trebaju pare, da mu je dovoljno to stomoze mamu odvesti u bilo koji restoran.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 15 srp 2011, 12:59

CroCHEF napisao::lol: Muller je odavno izjavio da njemu ne trebaju pare, da mu je dovoljno to stomoze mamu odvesti u bilo koji restoran.

Nadam se da je tako. Mullera ne bih dao ni za duplo vece pare. ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Murta » 15 srp 2011, 13:00

To je objavio caughtoffside.com. :lol:

Za Bayern čitaj samo TZ, Bild i Spox. ;) Ako ne znaš njemački onda je dobar onaj feed na Goal.comu i Bayernforum.com.
Sve vijesti o Bayernu na hrvatskim, bosanskim i ostalim stranicama ja ignoriram jer oni ne razumiju funkcioniranje ovog kluba. :neee:

A vezano za ovu vijest: Thomas Muller je već davno rekao da bi cijelu karijeru mogao provesti u Bayernu ako klub nastavi ovakvim standardom. ;) A i City je u odnosu na Bayern dvije, tri stepenice niže. :lol:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Miki » 15 srp 2011, 13:16

Murta napisao:To je objavio caughtoffside.com. :lol:

Za Bayern čitaj samo TZ, Bild i Spox. ;) Ako ne znaš njemački onda je dobar onaj feed na Goal.comu i Bayernforum.com.
Sve vijesti o Bayernu na hrvatskim, bosanskim i ostalim stranicama ja ignoriram jer oni ne razumiju funkcioniranje ovog kluba. :neee:

A vezano za ovu vijest: Thomas Muller je već davno rekao da bi cijelu karijeru mogao provesti u Bayernu ako klub nastavi ovakvim standardom. ;) A i City je u odnosu na Bayern dvije, tri stepenice niže. :lol:

Ne znam njemacki, nazalost. A ove domace novine su pune dezinformacija, ali se ja ipak uznemirim kad procitam ovako nesto. Siti se ni ne smije uporedjivati sa Bajernom, jer Bajern ima sve sto jedan VELIKI klub treba da ima, a to nije samo novac, sto je Sitiju jedina nada.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 16 srp 2011, 17:12

http://www.spox.com/de/specials/audi-cu ... orben.html

Mi spomenuli Brenu i mam dođe do ponude :D Oće ga Porto Alegre on bi u Brazil al ga mi nismo spremni prodati. Bude li ponuda pristojna, a oni su rekli da će ju poslati ne bi se čudio da im ga prodamo...

I tako bi mogla završiti ta saga o "najboljem brazilskom obrambenom talentu"...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi