Bundesliga - sezona 2008/09

Arhivirane teme...

Re: Bundesliga - sezona 2008/09

PostPostao/la Speedy » 21 tra 2009, 12:16

Pogledajte ovo, zanimljivo! :D Kako bi ustvari trebala izgledati bundesligaska tablica nakon 28. kola...

Prava tablica

Slika

Tablica bez sudackih gresaka ili ti istinska tablica

Slika
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 21 tra 2009, 16:21

Koji su sve mogući raspleti za ulazak u Ligu Uefa

1.)

Ako se HSV kvalificira za LP i ako osvoje kup - onda poraženi iz finala - Leverkusen/Mainz

2.)

Ako se HSV kvalificira za LP i ako osvoje kup i ako leverkusen kao finalist još ulovi 4. ili 5. mjesto na tablici, onaj koji će biti 6. na tablici ide Ligu Uefa.

3.)

Ako HSV bude 4. ili 5. i osvoji kup onda 6. ide u Ligu Uefe

4.)

Ako HSV osvoji Kup i Kup Uefa i ako se kvalificira za LP ili bude 4. ili 5. onda u Ligu Uefe ide onaj koji je poražen u finalu KUPA

5.)

Bl bi imala 4 predstavnika u Ligi Uefe kada bi Werder osvojio Kup Uefe ali ne i DFB Pokal i kad bi bio plasiran od 6. mjesta pa na niže...

KSC ide najvjerojatnije u onaj bubanj za fair play...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 21 tra 2009, 20:34

Malo se zakačili Misimović i Alvim na treningu.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... eiter.html

Imate fotogaleriju na libku.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 22 tra 2009, 07:53

E ovo im nije trebalo, smeće dira zvijezdu....

Dobro da je Kusen ušo u finale, sad se netrebamo pribojavat da će mainz ići u Ligu Uefe...
anton 1983
Uli Hoeneß

29. Kolo

PostPostao/la anton 1983 » 22 tra 2009, 10:23

Eto BL nam ulazi u samu završnicu i napetije je više nego ikada. Pa da se mi malo posvetimo borbi za prvaka i LP. Odlučil sam za svako kolo do kraja napravit temu sa tekmama prvih 5 koji imaju šanse za LP a i za prvenstvo.

Sad da objasnim anketu - imate pravo na 4 opcije - tekme će bit poredane po redu i molim vas da birate samo jedan ishod iz svake tekme, drugačije se ovakva anketa nemre napraviti a da posebno za svaku tekmu ne napravim posebnu temu - znači nemojte za tekmu npr Cotobus - Wolfsburg glasat remi i pobjeda Cotobusa :mig: Mislim da ćete skopčat...

Pa eto tekmi:

1899 Hoffenheim - Hertha BSC - hertha sada ide u goste Hoffenheimu. Kak gledat na tu tekmu iz perspektive Herthe stvarno ne znam. Da li je to teško gostovanje ili lagano? Jer svi znamo da Hoffenheim može, ali sada su u kurcu. Moja bi prognoza bila pobjeda Hoffenheima jer kad tad im mora krenut...

Borussia Dortmund - Hamburger SV - Uff - poslastica - BVB je ušo u finu formu i fino melju sve pred sobom. Sada im dolazi HSV i dečki iz Ruhra će bit posebno nabrijani. HSV će doč u ovu tekmu teških nogu, ipak igraju kup i dosta će ovisti kako će tekma u kupu proč, a i još ak budu produžeci...Zasad neću dat svoj sud o ovoj tekmu. Do vikenda ima vremena...

VfB Stuttgart - Eintracht Frankfurt - ovo bi trebao biti lagani posao za Stuttgart i smatram da će biti. Ne treba puno razbijati glavu jer svi mislimo da će Stuttgart ovu tekmu dobiti bez previše filozofiranja...

Energie Cottbus - VfL Wolfsburg - ovak, kak sad stvari :sick: stoje brijem da će Wolfsburg kiksat baš protiv onih za koje smatramo da će ih potrgat. Jer sve ove jake tekme dobivaju i sada je na malima da ih zajebu, a di ćeš bolje od Cotobusa, našeg vjernog druga :D Nekakav iksić ili čak poraz mi tu smudi...
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: 29. Kolo

PostPostao/la Francky boy » 22 tra 2009, 10:42

Igrao sam na Hoffenheim jer mislim da je vrijeme da nakon 10 utakmica bez pobjede i ono osjete takav okus.
Na BVB sam igrao čisto iz razloga što bi ih volio vidjeti u evropi slijedeće godine jer obećavaju.Imaju najmanje poraza u ligi i da nisu toliko puta remizirali danas bi vjerovatno bili prvi kandidat za titulu.
Stuttgart će razoriti Frankfurt, ovdje je više od tri gola.Mislim da će Gomezu ova utakmica koristiti da se primakne Grafiteu.
Wolfsburg na gostovanju protiv Cottbusa ma koliko mi željeli da oni kiksaju protiv fenjeraša mislim da se to neće desiti.Razlika u kvaliteti je drastična i taj trolist Dzeko-Misimović-Grafite će naći način kako da pobjede slabašni klub iz istočne njemačke.Ono što ja mislim ,ako je vrijeme da kiksaju onda je to u tekmi protiv BVB-a i Stuttgart
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Speedy » 22 tra 2009, 11:34

I da da, slijedi udaranje mrkvice! 8-) :yeee:

1899 Hoffenheim - Hertha BSC - "rutav" par :mrgreen:, međutim dajem blagu prednost Herthi koja mi je ipak nekako blize pobjedi...

Borussia Dortmund - Hamburger SV - uff, ovo ce biti odlicna tekma, iako je po meni favorit HSV tu mi nesto mirise X...

VfB Stuttgart - Eintracht Frankfurt - dovoljno je reci dvije rijeci Mario Gomez! 8-) Tu ne bi smio Stuttgart imati vecih problema...

Energie Cottbus - VfL Wolfsburg - tesko je za povjerovati da slabasni Cottbus moze nesto vise uciniti protiv Wolfsburga koji je blago receno u naletu! Ipak misljenja sam da tu nema mjesta za neko veliko iznenađenja...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 22 tra 2009, 17:20

evo ovako sam guknuo za prvi put...dakle sve kečevi (1) ko kuća osim Wolfsburga tamo sam del 2-cu......

Očekujem da će Hertha lagano spušit u Hoffenhaimu i da bi im Berlinčani mogli podići samopuzdanje uoči tekme sa vukovima.... :yeee: :yeee: :yeee:

BvB će potrgat umorni HSV i još uz to će bit u teškoj banani jer će ih Werder izbacit večeras iz kupa....jedva čekam tu tekmu.... :yes: :yes: :yes:

Mario Gomez bi mogao opet nekog unakazit....ako on zabije onda je Stuttgart jako opasan takmac.....dakle lagana pobjeda švaba....

i na kraju.....u predgrađu našem će biti nabrijana atmosfera do jaja ali ipak mislim da će vukovi ovo dobit opet u nekom gnjilom izdanju...sudački previd ili tako nešto.... :neee: :neee: :neee:

eto dosta za prvi put....u svakom slučaju zanimljiva anketa.... :bravo: za autora...
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Speedy » 23 tra 2009, 07:21

Posto nemamo zasebnu temu o DFB Pokalu ovdje cu udarati. :)

Bas sam sada pogledao izvođene jedanaesteraca, kako maneken Tim Wiese poskida sve zivo! :haha:

Nista Werder zasluzeno usao u finale! :good:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 23 tra 2009, 08:02

Samo penali s tekme.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5_9DiIvP8vo&feature=related[/youtube]
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 23 tra 2009, 09:06

Eto dogodilo se ono najgore za HSV - produžeci i ispali iz kupa i još im se sad Petrić ozlijedil - mislim da BVB jedva čeka grogirani HSV!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 25 tra 2009, 07:52

Kako sam i napisao, Hertha se izgojila i dobila Hoffe s 0:1! :neee:

Vec me pocinju strasno nervirati! :evil:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 25 tra 2009, 07:58

UŽAS!!!!

Prerano smo mi to smeće otpisali!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 tra 2009, 19:32

Sutra se odlučuje o prvaku. U wolfsburgu sad znaju da je to to i da ako sutra dobiju da ih je nemoguće do kraja sa 1. mjesta skinut. E sad znajući to imat ćemo priliku vidjet dal su oni tome dorasli - pritisak će na njih bit velik i oni će igrat sa činjenicom u glavi - TO JE TO to je naša šansa i ak danas dobijemo prvaci smo...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 26 tra 2009, 08:09

Nadam se pobjedi Wolfsburga danas je stvarno u nastavku sezone igraju odlicno i najvise su zasluzili naslov. S naslovom ce bobiti jos vecu financijsku injekciju sto ce im omoguciti nastavak ulaganja u svoj igracki kadar i stvaranja vrlo ozbiljne momcadi s sjajnim trenereom! :good:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva